ροή ειδήσεων

Στοπ στο τζαμί της Αθήνας... λόγω οικονομικής κρίσης!

Αναστέλλεται λόγω κρίσης η ανέγερση μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα, αναφέρει σε επιστολή του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας αρμόδιος για τα...
Θρησκευτικά ζητήματα Γιώργος Καλαντζή πρός την Μουσουλμανική Ενωση της Ελλάδας.

Την επιστολή δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Vatan η οποία γράφει ότι η ελληνική κυβέρνηση έθεσε σε εκκρεμότητα το σχέδιο του τεμένους που ήθελε να κατασκευάσει στην Αθήνα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ο κ. Καλαντζής φέρεται να επισημαίνει ότι « η ελληνική κυβέρνηση αργά ή γρήγορα θα κατασκευάσει ένα τέμενος στην Αθήνα.

Όμως υπό τις σημερινές συνθήκες δεν είναι εφικτό να αντιμετωπίσουμε το κόστος αυτής της κατασκευής».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/10/12 00:50

    ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/12 01:30

    NΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑΣ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΡΕΤΖΕΠ ΠΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥΣ!!ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/12 13:01

      Έχουμε πει ότι η αναστύλωση του Ρετζέπ Πασά Τζαμί γίνεται με πόρους του ΕΣΠΑ και όχι του ελληνικού δημοσίου. Όπως και άλλα έργα που έγιναν έτσι. Ενδεικτικά: η αναστύλωση των αρχαιολληνικών στη Λίνδο, του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσες, στους Φιλίππους, οι βελτιώσεις και συντηρήσεις στην αρχαία Κάμειρο, τα ιπποτικά στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, τα βυζαντινά αντιστοιχα κλπ κλπ κλπ. Είναι όλα μνημεία του εκάστοτε τοπικού πολιτισμού και όσων πέρασαν από κάθε τόπο, είναι μέρος της ιστορίας.

      Δεν είναι δηλαδή θέμα τουρκολαγνίας, έλεος πια με αυτή την καραμέλα. Δε θα γίνουν ναοί λειτουργικοί, παραμένουν μνημεία, στα οποία ενδέχεται να δωθεί και χρήση, άσχετη βέβαια με την αρχική τους.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/10/12 12:01

    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΤΕΜΕΝΩΝ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ... ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΑΓΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/12 13:05

      Τα αρχαία και τα βυζαντινά μνημεία συντηρούνται. Αν αφήσεις όμως ένα μνημείο να καταστραφεί θέλει πολύ περισσότερη δουλειά για να επανέλθει και σαφώς περισσότερο χρήμα.

      Άλλο όμως οι αναστηλώσεις και άλλο τα λαμόγια! Άλλο το πώς αντιμετωπίζει η τουρκία αυτά τα θέματα και άλλο εμείς. Πρέπει δηλαδή να πέσουμε στο επίπεδό τους; Για τον έλεγχο από το ΣΔΟΕ τόσο αυτών που ασχολούνται με τις αναστηλώσεις, όσο και γενικότερα όσων διαχειρίζονται δημόσια χρήμα συμφωνώ απόλυτα. Θα πιάσουν πολλά λαβράκια!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *