ροή ειδήσεων

Οι ληστές της Εθνικής Ρόδου συνεχίζουν τις ληστείες

Εξαφάνισαν πάλι τα ίχνη τους
Πίσω από τέσσερα ένοπλα χτυπήματα βρίσκεται το δίδυμο των ληστών που έδρασαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Alpha Bank στο Ρίον αφαιρώντας από το ταμείο 18.500 ευρώ. Οι δύο νεαροί διέπραξαν την ληστεία στην Ρόδο...
όπου είχε σημειωθεί ανταλλαγή πυροβολισμών ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν ληστέψει και το Metro στην Ακτή Δυμαίων. Όλα τα ευρήματα δείχνουν πως βρίσκονται πίσω και από την ληστεία στην περιοχή της Ναυπάκτου. Το λάθος όμως που έκαναν να μπουν στην Alpha Bank χωρίς κουκούλες αποδείχθηκε μοιραίο αφού η αστυνομία τους αναγνώρισε. Πρόκειται για έναν 22χρονο πυγμάχο από την Πάτρα ο οποίος είχε εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις και έναν 24χρονο από την Εύβοια ο οποίος όμως δηλώνει τόπο διαμονής στην Πάτρα. Στο μεταξύ η αστυνομία έχει αναγνωρίσει και τους δράστες της ληστείας στην Εθνική τράπεζα Αιγείρας που έγινε χθες. Πρόκειται για έναν Ελληνα υπήκοο με πλούσιο ποινικό παρελθόν και έναν αλλοδαπό συνεργό του.
patrastimes.gr

Συνεχίζουν τη δράση τους οι ληστές της Ρόδου



«Κρυφτούλι» με την ΕΛ.ΑΣ. παίζουν οι δύο νεαροί κακοποιοί με το πλούσιο ποινικό μητρώο, που οι φωτογραφίες τους είχαν δημοσιοποιηθεί μετά την επεισοδιακή ληστεία στη Ρόδο και την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς! Αφού ξέφυγαν μέσα από τα χέρια της Αστυνομίας που «όργωνε» το νησί για να τους εντοπίσει, επέστρεψαν στην Πάτρα όπου κατοικούν και συνέχισαν τις… ληστείες!

Ο 22χρονος Πατρινός πυγμάχος και ο 24χρονος συνεργός του από τη Χαλκίδα που άρπαξαν 18.655 ευρώ από την Alpha Bank στο Ρίο την περασμένη Παρασκευή οπλισμένοι με «Καλάσνικοφ» και πιστόλι, αδιαφορούσαν αν θα αναγνωριστούν! Γι’ αυτό μπήκαν με ακάλυπτα πρόσωπα τα οποία καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και άφησαν πλήθος αποτυπώματα πάνω στη μηχανή που είχαν κλέψει πριν από μια εβδομάδα από μία γυναίκα στην Πάτρα!

Οι δυο νεαροί Έλληνες κατάφεραν για μια ακόμη φορά να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και οι αστυνομικοί τους αναζητούν παντού. Ήδη η προανάκριση αποκάλυψε ότι εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες. Στις 24 Αυγούστου είχαν ληστέψει το υποκατάστημα της Eurobank στη Ναύπακτο στο οποίο εισέβαλαν σπάζοντας με βαριοπούλα την τζαμαρία. Άρπαξαν 4.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με μια μηχανή την οποία είχαν κλέψει το προηγούμενο βράδυ από την Πάτρα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τη ληστεία στη Ρόδο, οι δυο κακοποιοί είχαν ληστέψει και ένα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας. Τότε, είχαν αρπάξει 2.000 ευρώ και είχαν διαφύγει πάλι με κλεμμένες μοτοσικλέτες οι οποίες βρέθηκαν αργότερα εγκαταλελειμμένες.
protothema.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/11/12 13:42

    δεν εχει καταφερει ακομα η Ελ. Αστυνομια να πιασει τον ηλιθιο και τον πανηλιθιο συνεργο του....... ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *