ροή ειδήσεων

Θυμάστε τον Οδυσσέα Τσενάι, με την Ελληνική σημαία;

Επιστρέφει ως αρχηγός των Αλβανοφώνων!!!
Ο Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε, με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, στα...

καλύτερα κολέγια της Αμερικής - Τώρα μεγάλωσε και έρχεται, ως αρχηγός στο “Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων” για να διεκδικήσει για τους Τσάμηδες την μισή Ελλάδα!!!

Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία.!!!

O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.
Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εάν τελικά θα έπρεπε, ο τότε, νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.
πηγή


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/10/12 20:42

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/12 00:41

      EYTYXΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/12 20:46

    ta aksize to paidi alla eiste poli kako laos na to paradexeste oti enas albanops efaghe ton "tembeloellina" !!! xaxaxa ( kai den eimai katholou albano ute sxesi exw exw mazi tous ) apla den mporw na dw tin skatoperifania sas ekei pou den kollai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 21:14

      Κοίτα, το ότι δεν ξέρεις να γράφεις και να μιλάς σωστά ελληνικά δείχνει ότι δεν μεγάλωσες εδώ, ούτε προσπάθησες να μάθεις να γράφεις και να μιλάς σωστά. Οπότε εσύ λογικά είσαι ένα "τεμπελοκαθόλουαλβανό".

      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
      Επίσης οι καμένοι μας πολιτικοί αποφάσισαν να υποστηρίξουν τον Οδυσσέα και του φέρθηκαν ως Έλληνα πολίτη (που λογικά είναι το παλικάρι αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ). Όμως είναι αχαριστία και ρατσιστικό από μέρος του να γίνει αρχηγός ενός κόμματος όπως αυτό, που ξεχωρίζει τους Έλληνες από τους αλβανόφωνους. Ο Πάγκαλος και ο Παπανδρέου τον είδαν σαν Έλληνα ανάμεσα σε 'Ελληνες, ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 21:17

      αλβανομαλακα του κερατα οι μερες σας ειναι μετριμενες στην ελλαδα και ηδηκοτερα στην ροδο.και δεν ειμαι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΟΣΣΟΥΣ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/12 21:21

      φιλαράκο και εσύ που είσαι τόσο πατριώτης μάθε ορθογραφία. καλή πρόοδο....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/12 20:51

    18/10/12 8:46 μ.μ.
    ΠΟΙΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/12 21:00

    Αλβανε απο πανω μου ελπιζω να παρεις οτι σου αξιζει στο τελος!! Εναν κουβα σκατα και στον πατο του πηγαδιου απ οπου βγηκες. Ηλιθιε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/10/12 21:16

    18/10/12 8:46 μ.μ.
    ΠΟΙΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!!
    πηγαινε και συ ρε πουτανοσπερμα να σε βαλουν και σενα σε πανεπιστημια να μαθεις ελληνικα καριολη. δεν φταις εσυ φταινε ολα τα αριστεροκουμουνια που σας δινουν το δικαιωμα να μιλατε. μπουνιες και κλωτσιες θελετε καριοληδες εσεις και ολοι οι σκατοεπιχηρηματιες που σαν εκμεταλευοντε. εξω οχι μονο εσεις αλλα και οι ρουφιανοι που σας παιρνουν στις δουλειες τους. μπινεδες γαμησατε το νησι και αιτια για μενα ειναι οι γευτοαριστεροι φιλοφρονες και οι λευκοαραπηδες οι επιχηρηματιες. Οχι χρυση αυγη αλλα τους ναζι χρειαζεστε να σας βαζουν στο φουρνο εσας και τους μαλακες ελληνες που σας βαιλιζουν. μουνοπανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 21:36

      ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΗΛΗΘΙΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ Κ ΕΣΥ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 21:43

      ΠΟΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ? ΠΑΝΕ ΔΕΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/12 21:58

      και τι υποστηρηζεις ρε μπουζουκι με αυτο που εγραψες ΠΟΙΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!! ελληνικα ειναι αυτο για αλμπανικα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/10/12 22:11

      ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΔΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΒΑΝΟΣ.

      Υ.Γ ΠΙΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/10/12 22:15

      πω πω ...μου την ειπες μπουζουκι αλμπανε

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/10/12 21:45

    Η αχαριστεία προσωποποιείκε στον αλβανό αυτό είναι το ευχαριστό του στους ευεργέτες του , αλλα οι ευεργέτες μπορει να μεταμορφωθούν και να δει και την αλλη πλευρά τους που μπορεί να γινουν πολύ κακοί και να του κόψουν τα χέρια του και να πάει απο εκείπου ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/10/12 22:00

    Δε βαρεθήκατε βρε με αυτή τη μαλακία ? Την ακούμε εδώ και δέκα χρόνια και σε ένα σωρό διαφορετικές εκδοχές, η μια μεγαλύτερη μαλακία από την άλλη.
    Ο άνθρωπος αυτός σπούδασε φυσικός στην Αμερική και συνέχισε με σπουδές στην Ιατρική. Πλέον ακολουθεί ακαδημαϊκή καριέρα, διότι οι Αμερικάνοι ξέρουν να ξεχωρίζουν τα δυνατα μυαλά και να μην τα αφήνουν να φύγουν.
    Καμία σχέση με πολιτικές επιστήμες, καμία σχέση με επιστροφή στην Ελλάδα.
    Μάθετε πρώτα τη γλώσσα της πατρίδας που λέτε οτι αγαπάτε (και σταματήστε να τη γαμάτε) και μετά ψάξτε να δείτε εάν σας έχει μείνει ψήγμα μυαλού να το βάλετε να δουλέψει.
    Είναι μεγάλη μαλακία να προσπαθείτε να ρίξετε όλα τα κακά της σκατένιας φυλής των Αλβανών σε ένα άτομο που δε σας έχει πειράξει ποτέ. Έτσι γίνεστε χειρότεροι από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 22:07

      ...παντως συμφωνας οτι ειναι σκατενια φυλη, επομενως και εσυ μαζι μας εισαι, χειροτερος απο δαυτους :) και ας γραφεις καλυτερα ελληνικα απο εμας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 22:33

      Που το είδες βρε παλιομαλάκα οτι είμαι μαζί σας? Τι δουλειά έχω εγώ με αγράμματες κατίνες σαν και του λόγου σου ή σαν τους παραπάνω που καταπίνουν αμάσητη ό,τι μαλακία αποφασίσει να ξαναφέρει ο κάθε ανεύθυνος?
      Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις οτι το θέμα μας δεν είναι εάν γουστάρω τους Αλβανούς ή όχι (οι μόνοι που τους γουστάρετε είστε εσείς τα χρυσαυγόπουλα, επειδή είναι λευκοί και Ιλλύριοι). Το θέμα μας είναι οτι κάποιος ανεύθυνος μαλάκας ανέσυρε μια εντελώς αβάσιμη και αστήρικτη ιστορία κι εσείς τα χαϊβάνια τρέξατε να υπερθεματίσετε με ύμνους προς τη Χ.Α.
      Βάλτε μυαλό βρεεεεεεε. Σταματήστε να καταπίνετε αμάσητο ότι σας σερβίρουν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/10/12 00:44

      Πες τα Χρυσόστομε! Αυτή η ιστορία επανέρχεται ανα διαστήματα σε διαφορετικές εκδοχές! Κοινώς, ράδιο-αρβύλα!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/10/12 00:45

      Αυτό το "με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων" δεν το κατάλαβα. Εννοείτε ότι σπούδασε στα εξωτερικά με κάποια υποτροφία; Ή εννοείτε ότι πήγε εδώ σχολείο. Οι γονείς του άραγε δεν πληρώναν φόρους;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/10/12 00:49

      12¨45 σου φτάνει το ΟΧΙ;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/10/12 10:58

      Το γνωρίζεις ή το λες εξ' αντιλήψεως; Ή απ' ό,τι πήρε το αυτί σου, από άλλα παρόμοια άρθρα κλπ κλπ κλπ; Το ΟΧΙ δε μου φτάνει. Εξήγησέ μου και το γιατί, αν μπορείς βέβαια.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος19/10/12 17:46

      10.58 γνωρίζεις ή το λες εξ΄αντιλήψεως; Ή απ΄ότ,ι πήρε το αυτί σου, από άλλα παρόμοια άρθρα κλπ κλπ κλπ, ότι σπούδασε με υποτροφία ( από που πήρε την υποτροφία;), αν είχε έρθει εδώ νόμιμα ( αφού καν Οδυσσέας δεν είναι το πραγματικό του όνομα) και αν πληρώνανε κανονικά φορους, εφορία κλπ κλπ κλπ; Διαφορετικά το ΟΧΙ σου φτάνει!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος19/10/12 07:53

    δυστυχώς απο το ένα άκρο στο άλλο. εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθει εδώ ο οποιοσδήποτε, να δουλεύει να πληρώνει τους ίδιους φόρους με μένα και να μείνει, όπως γίνεται σε όλες τις πόλεις. Εχω πρόβλημα να έχει ειδική μεταχείριση, ειδικά επιδόματα και ειδικές μαλ... που οι πολιτικοί μας τους έδωσαν. λοιπόν μην τα βάζετε με αυτούς αλλά με αυτούς που μας έφτασαν εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/10/12 10:26

    Ο κλασικός μαλάκας νεόελληνας! Για όλα φταίνε οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, η Μέρκελ, οι Εβραίοι, οι Τούρκοι, οι εξωγήινοι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Εκείνος δεν φταίει ποτέ! Πάντα ψηφίζει τους σωστούς πολιτικούς εντελώς αξιοκρατικά σεβόμενος τους νόμους και πάντα με το ήθος των αρχαίων μηνών προγόνων! Αντε βρε νούμερα όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/12 17:47

      Πόσους αλλοδαπούς έχει στην δουλεψή σου ;

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος21/10/12 13:33

    eutixos morfothike to paidi kai den einai agrikos kai neadertal san tous misous apo edo mesa......BRAVO STO PAIDI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/10/12 20:48

    ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/10/12 14:33

    ΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ? ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣΑΤΕ ????? ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ? ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/12/12 01:33

    H ακτινοβολούσα Ελλάς δεν ήταν ποτέ ανάδελφος. Όμως οι ημιμαθείς εθνικιστές, με τις θεωρίες μίσους & εθνολαγνείας, της προκαλούν ζημιά, την καθιστούν μικρή και ανάπηρη. Ως εκ τούτου, οι ελληναράδες πρέπει να τιμωρούνται με μια βόλτα-ξενάγηση στις ΗΠΑ: Τιμή της και καμάρι της έχει η Αμερικανική Συμπολιτεία το να σηκώνει τη σημαία της ξένος. Μεταξύ άλλων έτσι καλλιεργείται μεθοδικά η αγάπη για την Αμερική, ο επονομαζόμενος "πατριωτισμός". Η διαφορά της Αμερικής με την Ελλάδα είναι ότι τα εκεί φαινόμενα μίσους, όπως π.χ η ιδεολογία των Ku Klux Klan-ιάρηδων, δε λαμβάνονται πλέον υπόψιν από τα κέντρα λήψεως αποφάσεων και το κράτος. Αυτά διαπιστωσε εις τις Αμερικές και ο Τσενάι... http://sites.google.com/site/romeandromania/Home/18th-c/usa

    Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Όμως αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί το λίκνο της Επιστήμης, αλλά και τη γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Με αυτές τις αρχές είναι που ηγεμόνευσαν στην Οικουμένη και ελληνικά κράτη, πχ από Μασσαλία & Ζακάνθα/Σαγούντο, μέχρι Χοτάν & Σάγκαλα/Σιαλκότ το 2ο αι π.Χ.

    Θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση. Για να ξαναδημιουργήσει _μεγαλεία http://sites.google.com/site/romeandromania/Home/10th-c/demographics_1000 _ ο σύγχρονος Έλληνας, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε ελώδες τοπίο, όταν σκέφτεται "ελληνόψυχα". Οφείλει να καταλάβει ότι οι ανοησίες περί εθνικής αποκλειστικότητας (όπως η σιωνιστική θεωρία περί "περιούσιου λαού"), και φυλετικής καθαρότητας (όπως η ναζιστική θεωρία περί "αρείας γενιάς"), αποτελούν βάλτο, δηλαδή ένα βρωμερό και μίζερο αδιέξοδο για οποιοδήποτε έθνος.

    Επιτρέψτε μου κάτι ακόμα όμως, επειδή ίσως θεωρηθεί ότι μέχρι τώρα αρλουμπολογώ, συγκρίνοντας ανόμοια μεγέθη, ήτοι μια σύγχρονη αυτοκρατορία 300.000.000 καλοζωισμένων Αμερικανών, με "λίγους αλλά λέοντες", 10.000.000 Spartans ready to rip off guts, που ας είχαν περασμένα μεγαλεία, τώρα πολιορκούνται τραγικά από βρωμερούς μετανάστες, επεκτατιστές γείτονες, επίβουλους σιωνιστές, φθονερούς εξωγήινους, και ούτω κάθ'εξής, από δισεκατομμύρια εχθρών & πιστωτών...

    Τι λέτε να συγκρίνουμε την Ελλάδα με τη Σιγκαπούρη; Είναι μια χώρα με το μισό πληθυσμό από την Ελλάδα -όπως και αρκετά πιο ποικιλόμορφο, φυλετικά, εθνικά και θρησκευτικά! Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Σιγκαπούρας είναι μετανάστες, είτε με υπηκοότητα, είτε μέτοικοι/permanent residents, είτε ακόμα εντελώς προσωρινοί ξένοι, non-residents, που όμως συμβάλλουν τα μέγιστα στο οικονομικό θαύμα της χώρας. Είναι που οι Σιγκαπουρανοί εφαρμόζουν το "in God we trust" των ΗΠΑ, μόνο που ως θεός υπονοείται ο ..Μαμωνάς, το κέρδος. Δηλαδή, πάνω απ'όλα θεοποιείται η σκληρή δουλειά. Έτσι τα μίση των ποικίλων κοινοτήτων αμβλύνονται μέσω της επαρκούς ανταμοιβής για την Εργασία! http://sites.google.com/site/evdaemonia/why-singapore
    Kamateros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *