ροή ειδήσεων

«Δεν έχω πουθενά καταθέσεις, έχω μόνο δάνεια»

Τη διαδρομή της λίστας μέχρι τη στιγμή που την παρέδωσε στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ περιγράφει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου...


«Αυτό που μας παραδόθηκε από τη Γαλλία ήταν αντίγραφο, ξεκλείδωτο και χωρίς διακριτικά» υποστηρίζει ο πρώην υπουργός μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής, για το περιεχόμενο του cd.

«Mα για όνομα του Θεού, ποιος μπορεί πραγματικά να πιστεύει ότι θα έπαιρνα το ρίσκο να αφαιρέσω οτιδήποτε, όταν τα αρχικά στοιχεία υπάρχουν σε Δημόσια Αρχή και μάλιστα σε άλλη χώρα», συμπληρώνει ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Στην ερώτηση πώς γίνεται να χάσει την πρωτότυπη λίστα απαντά: «Δεν έχασα καμία λίστα και φυσικά δεν δήλωσα κάτι τέτοιο στη Βουλή. Όλα τα στοιχεία δόθηκαν στον κ. Διώτη. Η δε πρωτότυπη λίστα βρίσκεται στη Γαλλία».

Σε ό,τι αφορά την επιλογή των δέκα ονομάτων από τη λίστα ο κ. Παπακωνσταντίνου δηλώνει: «Η επιλογή έγινε με κριτήριο το ύψος των καταθέσεων», ενώ απαντά και στις κατηγορίες περί συγκάλυψης της έρευνας.

«Σήμερα δεν είμαι υπουργός ή βουλευτής, είμαι εκτός πολιτικής και με οικονομική κατάσταση χειρότερη από όταν μπήκα στην πολιτική.

Δεν έχω καταθέσεις στην Ελβετία, δεν έχω offshore, το μοναδικό μου περιουσιακό στοιχείο, ένα εξοχικό σπίτι, χτίστηκε με δάνειο πριν δέκα χρόνια, δεν έχω καν καταθέσεις στην Ελβετία. Μόνο δάνεια. Υπάρχουν και όρια λοιπόν στα πόσα μπορεί να ανεχθεί κάποιος να ακούει», καταλήγει ο πρώην υπουργός.
Πηγή: newsbeast.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *