ροή ειδήσεων

Ιδού οι αποκαλύψεις- βόμβα του Σπύρου Καρατζαφέρη για την ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησαν στη σύλληψη του


«Το έλλειμα ασφαλώς μεθοδεύτηκε. Εμείς δεν το είχαμε διαπιστώσει τότε επειδή τότε ήμασταν αθώοι. Τώρα βλεπουμε ότι υπηρξε συστηματική μεθόδευση που ξεκίνησε προτού ακόμη φτιαχτεί η ΕΛΣΤΑΤ.Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2009 με τον υπουργό κ.Παπακωνσταντίνου...


Για το 2009 έγινε η πρώτη πρόβλεψη την 1η Απριλίου και η δεύτερη στη 1η Οκτωβρίου και μιλήσανε για 6%. Μετά στις 19 Οκτωβρίου ο κ.Παπακωνσταντίνου διέψευσε τον προκάτοχό του και μίλησε για 12%. Και ο κ.Παπανδρέου είπε ότι ίσως είναι και παραπάνω από 12%.

Είναι πολιτική παρέμβαση είχε πει τότε ο κ.Αλμούνια, και ζήτησε να ερευνηθεί σε βάθος το φαινόμενο αυτό που μας παρουσιάζει ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας. Το έλλειμα το Σεπτέμβριο του 2009 ήταν 3,9% και μας το παρουσιάσανε ως 15,6%!!!Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για να μας βαλουνε στο ΔΝΤ» αποκάλυψε η κ.Γεωργαντά στο «Εκ-κεντρικό» δελτίο , πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ.(Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία), αλλά και ο πρώην αντιπρόεδρος κ.Λογοθέτης.

Όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται από τότε στην Εξεταστική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αλλά.»φωνή βοώντος εν τη ερήμω» .Άρα τι διαπιστώνουμε; Ότι η Ελλάδα δεν είχε κανένα λόγο να μπει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Έτσι λοιπόν εκτινάχτηκε το έλλειμμα από το 3,9% του ΑΕΠ , στο 15,6%!!!
πηγη

Στο σπίτι μεγαλοεπιχειρηματία η απόφαση για διωγμό των δημοσιογράφων-ποιοι πήραν μέρος


Η συνάντηση έγινε σε σπίτι μεγαλοεπιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό.
Εκτός από τον γνωστό μεγαλοπαράγοντα των ΜΜΕ συμμετείχε και ο ισχυρός άνδρας δημοσιογραφικού ομίλου ο οποίος εμφανίζει τεράστιες ζημίεςκαι παρά την καλή θέληση των τραπεζών δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.
Δυστυχώς για την συγκυβέρνηση Σαμαρά 3 κορυφαίοι υπουργοί έδωσαν το παρόν στην συνάντηση.
Αφορμή της στάθηκε η λίστα Λαγκάρντ και το περιεχόμενο δεν ήταν άλλο από την φίμωση των δημοσιογράφων που αντιστέκονται στην εγχώρια διαπλοκή.
Σε χρόνο dt εκτός από τον Βαξεβάνη, έφαγε "άγριο ξύλο" ο Γιώργος Τράγκας, κόπηκε ο Αρβανίτης, συνελήφθη ο Σπύρος Καρατζαφέρης.
Στόχος της διαπλοκής είναι να εξουδετερώσει τις φωνές που την βγάζουν στην σέντρα και να το παρουσιάσει αυτό σαν επιθυμία της Τρόικας.
Κι όμως οι δανειστές μας θέλουν- όπως φάνηκε και από τα δημοσιεύματα των Νew York Times με αφορμή την σύλληψη Βαξεβάνη-να διωχθούν οι φοροφυγάδες μεγαλονταβατζήδες της διαπλοκής και όχι οι αγγελιοφόροι-δημοσιογράφοι.
Μέσα σ΄αυτή τη συγκυρία ήλθε και η λανθασμένη απόφαση για απεργία των δημοσιογράφων-ας μην την σχολιάσουμε.
Μείνετε συντονισμένοι στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" και δείτε στο video τι είπε ο Σπύρος Καρατζαφέρης στον αδελφό του Γιώργο, ο οποίος έκανε εκπομπή στις 2.30 τα ξημερώματα>



kourdistoportocali

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/11/12 08:04

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΣΥΝΕΛΥΦΘΗ ΔΙΟΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ 45ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΑ 75 ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ [ΘΑ-ΤΟΥ-ΚΟΨΕΙ-ΤΑ-ΠΟΔΑΡΙΑ-ΤΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ] ΩΠΑ!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΣ ΕΩΣ ΤΡΕΛΟΙ;ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ,ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΣ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ Α.....Α!!ΕΜΕΙΣ ΟΙ Μ...... ΠΟΥ ΠΛΕΙΡΩΝΟΥΜΕ;ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ...... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΡΕ!!! ΠΟΥ ΠΑΜΕ-ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *