ροή ειδήσεων

Ρόδος: Εξιχνιάστηκε σπείρα που λήστευε κυλικεία σχολείων

Σπείρα με εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων σε κυλικεία σχολείων, ενός αθλητικού κέντρου και ενός περιπτέρου στη Ρόδο εξιχνίασε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας έναν 18χρονο, ενώ αναζητούνται ένας 19χρονος και ένας 23χρονος...

Ο 18χρονος συνελήφθη χθες όταν μαζί με τον 19χρονο διέρρηξαν ένα περίπτερο και αφαίρεσαν 350 ευρώ και διάφορα πακέτα τσιγάρων.
-Το χρονικό διάστημα από 28-09 έως 01-10-2012 μπήκαν στο σχολικό συγκρότημα «ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ» και αφού διέρρηξαν κυλικείο, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Το ίδιο κυλικείο διέρρηξαν ξανά την 23/24-10-2012, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ

-Το χρονικό διάστημα από 28-09 έως 01-10-2012 μπήκαν στο σχολικό συγκρότημα «ΚΑΖΟΥΛΕΙΟ» και αφού διέρρηξαν κυλικείο, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, η αξία των οποίων μαζί με την φθορά που προκάλεσαν υπολογίζεται σε 200 ευρώ. Το ίδιο κυλικείο διέρρηξαν ξανά το χρονικό διάστημα από 19 έως 22-10-2012, αφαιρώντας προϊόντα.
-Την 21/22-10-2012 αφού μπήκαν στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ» διέρρηξαν κυλικείο και αφαίρεσαν αναψυκτικά και γλυκά. Επίσης αφαίρεσαν από γραφεία αθλητικού συλλόγου, που συστεγάζεται στον ίδιο χώρο, δυο βαλίτσες που περιείχαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό διαιτησίας, όργανα γραμματείας και ειδή ρουχισμού εκτιμώμενης αξίας 6.700 ευρώ.
-Την 22/23-10-2012 μπήκαν στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου και αφού διέρρηξαν κυλικείο, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ η φθορά που προκάλεσαν υπολογίζεται σε 500 ευρώ.
-Την 22/23-10-2012 μπήκαν στο χώρο του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου και αφού διέρρηξαν κυλικείο, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και μικρό χρηματικό ποσό.
Οι δράστες χρησιμοποιούσαν κόφτη σιδήρων με το οποίο κατέστρεφαν τα λουκέτα και τα ρολά ασφάλειας κατά περίπτωση. Ο αθλητικός εξοπλισμός-όργανα και μέρος των χρημάτων και προϊόντων που αφαίρεσαν οι δράστες από το περίπτερο, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/10/12 19:25

    ΩΠΑ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚΚΚΚ!!!!
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ Η΄ΕΣΤΩ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΟΝΝΟΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ? ΜΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ (ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ)...
    ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΛΑΓΝΟ ΤΩΡΑ?ΡΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ.
    ΡΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΣΛΙΝΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ,ΤΩΝ ΑΝΕΛ,ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ:Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/12 19:54

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ" ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΙΞΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥς ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΟΙ 18/ΟΧΡΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΥΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΚΙΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ 0,50 ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ 50 ΛΕΠΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩΛΟΥΝ ΜΟΝΟ 35. ΚΛΟΠΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *