ροή ειδήσεων

Η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη για την δίωξη του

NEO: σελίδα στήριξης στο facebook
Επίσημη απάντηση από το περιοδικό HOTDOC
Όταν η Δικαιοσύνη εθελοτυφλεί και κωφεύει
Αυταπάγγελτη δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας υπηρεσίας ημέρα Σάββατο, λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησε το HOT DOC που δημοσιεύει τη λίστα Λαγκάρντ με τα 2.059 ονόματα ελλήνων...
που διατηρούσαν λογαριασμούς στην ελβετική HSBC στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Η Δικαιοσύνη που για τρία χρόνια κωλυσιεργεί, κάνει τα στραβά μάτια και παρακολουθεί νωχελικά σαν απλός παρατηρητής την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, να πετούν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών εκπλήσσει για μία ακόμη φορά, με τα «αντανακλαστικά» της.

Πρόκειται για προκλητική δίωξη στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου που τόλμησε να δημοσιεύσει μέσω του περιοδικού του, ονόματα ανθρώπων που κρατούνταν όμηροι εκβιασμών και λασπολογίας. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι επικαλούνται προσωπικά δεδομένα, την ώρα που η συναλλαγή με την οποιαδήποτε τράπεζα γίνεται δημόσια. Επειδή σεβόμαστε ούτως ή άλλως το δικαίωμα του καθενός να διατηρεί λογαριασμό γι αυτό και ενσυνείδητα δεν δημοσιεύσαμε, αν και τα έχουμε στη διάθεσή μας, τα ποσά που περιέχονται στους εν λόγω λογαριασμούς.

Η πρόκληση δε είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί η Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά αντί να στραφεί εναντίον αυτών που λασπολογούν-εκβιάζουν-κοροϊδεύουν έναν λαό στρέφονται κατά εκείνων που επιδιώκουν με αξιοπρέπεια την αλήθεια.
koutipandoras.gr


Η απάντηση του HOT DOC για τη λίστα Λαγκάρντ: Η αντίδραση τους απόδειξη της αλήθειας μας


Αυτή τη στιγμή έξω από τα γραφεία του περιοδικού HOT DOC, βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας. Το ίδιο συμβαίνει και έξω από το σπίτι του Κώστα Βαξεβάνη, όπως επίσης και έξω από φιλικά σπίτια. Δεν αποτελεί κάποια θεωρία συνομωσίας, ούτε ένα... παρατραβηγμένο σχόλιο. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει από μόνο του, αυτό που καιρό αποτελεί κοινό μυστικό. Ότι δηλαδή, τόσο ο εκδότης του περιοδικού, όσο και οποιαδήποτε κίνηση της δημοσιογραφικής ομάδας παρακολουθείται κατά πόδας.

Αποδεικνύει όμως και ένα ακόμα πράγμα. Ότι η λίστα Λαγκάρντ, που δημοσίευσε σήμερα το έκτακτο τεύχος του HOT DOC είναι πέρα για πέρα αληθινή. Πρόκειται για μία μαζικότατη κινητοποίηση ενός κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί να φιμώσει την ελεύθερη δημοσιογραφία.

Η ίδια λίστα, που σε 5 άλλα κράτη με τη δημοσιοποίησή της οδήγησε χιλιάδες μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας στα κρατικά ταμεία, στην Ελλάδα προκαλεί πανικό στο σάπιο σύστημα και επιχειρεί – σε μία ύστατη προσπάθεια να επιβιώσει – να καθίσει στο σκαμνί τον άνθρωπο που την έφερε στο φως της δημοσιότητας.΄

Η δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC και του koutipandoras.gr



Υποστηρίζουμε τον Κώστα Βαξεβάνη στην πιο κάτω σελίδα στο facebook:
http://www.facebook.com/VaxevanisFREE



parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/10/12 04:25

    Καλά τα λες αγόρι μου, οταν ο "μεγάλος(!!??)" αλλά "λίγος" ΓΑΠ διέσυρε ολόκληρη την Ελλάδα και τους Ελληνες στο εξωτερικό (συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών) λέγοντάς τους διεφθαρμένους, κανείς τους δεν κινήθηκε "αυτεπάγγελτα" γιατί ήταν το "μεγάλο ψάρι" που δεν μπορούσαν να το πιάσουν με τα δίχτυα τους. Μόνο τα "μικρά ψάρια" πιάνουν γιατί δεν φοβούνται ότι θα "σχίσουν τα δίχτυα" τους. ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/12 08:04

    ΚΩΣΤΑ ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/10/12 08:42

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.....ΒΑΣΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/10/12 09:03

    ΚΩΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/10/12 09:03

    Ο Παπακωνσταντίνου έχασε τη λίστα και έφυγε συνοδεία αστυνομικών από τη Βουλή. Ο Βαξεβάνης δημοσίευσε τη λίστα και καταζητείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *