ροή ειδήσεων

Παναγιώταρος: «Είσαι ομοφυλολάγνος» - Τατσόπουλος: «Ηλίθιε νταβαντζή»

Μεγάλη τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πέτρο Τατσόπουλου και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κ. Ηλία Παναγιώταρο. Οι δυο βουλευτές ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση και αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς...
Οι δύο πολιτικοί ήταν καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής «ΣΚΑΪ στις 7» με τον Νίκο Ευαγγελάτο με αφορμή τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν, χθες, Πέμπτη, έξω από το θέατρο Χυτήριο και την παράσταση «Corpus Christi».

Τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Παναγιώταρος άκουσε τον κ. Τατσόπουλο να λέει πως οι «οπαδοί της Χρυσής Αυγής χρειάζονται ψυχίατρο», όπου έγινε έξαλλος!

«Εσείς είστε για ψυχιάτρους» απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με την ηθοποιό και επιμελήτρια της επίμαχης παράστασης Βάσια Παναγοπούλου, που βρισκόταν και εκείνη στο πάνελ της εκπομπής, να παρακολουθεί άναυδη το διάλογο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στους δύο βουλευτές.

Όταν μεταξύ άλλων, ο κ. Παναγιώταρος αναφέρθηκε στον κ. Μανώλη Γλέζο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του είπε χαρακτηριστικά: «Εσύ τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου έναν ήρωα; Νταβατζή, μην πιάνεις τον Γλέζο στο στόμα σου». Τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε: «Σιγά τα αυγά, ξίδι κύριε Τατσόπουλε». «Στη συμμορία σου αυτά. Δε θα κάνεις συμμορία όλο το ελληνικό Κοινοβούλιο», απάντησε ο κ. Τατσόπουλος.

«Ένας ομοφυλάγνος που έβγαλε τον Κολοκοτρώνη αδερφή και είναι εμετικός με τους επαναστάτες του '21 δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ενώ στη συνέχεια αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «τσατσόπουλο».

Ο κ. Τατσόπουλος πετώντας το γάντι, ανταπάντησε: «Αυτά στην συμμορία σου, τσατσόπουλο να πεις τον πατέρα σου, ηλίθιε, ακούς νταβαντζή; Εμένα με λένε Τατσόπουλο», προσθέτοντας: «Είσαι ανόητος»!

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς όπως «τραμπούκε», «καραγκιόζη», «νούμερο».

Έπειτα από τον διάλογο… πεζοδρομίου, ο παρουσιαστής θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα κάλεσε τους παρευρισκομένους να χαμηλώσουν τους τόνους με τον κ. Παναγιώταρο να απαντά πως θα ηρεμήσει μόνο «εάν ο καραγκιόζης φύγει από το πάνελ».
Πηγή: protothema.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/10/12 10:56

    Ετσι οπως το παμε αυτοι θα μας κοιβερνανε αυριο τοτε να δεις πεινα που εχει να πεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/12 11:50

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΗ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΟΙ ΜΑΜΜΟΘΡΕΦΤΟΙ ΜΑΛΦΑΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΑΙΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΩΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣὈΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΕΤΕ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/12 17:39

      Εγώ δεν είδα να φιμώνεται η ΧΑ. Ίσα ίσα που μια χαρά την προμοτάρουν και τα ΜΜΕ και πριν τις εκλογές και μετά. Και στα κανάλια βγαίνουν οι βουλευτές (που έλεγαν ότι και καλά θα τα σνομπάρουν και δε θα βγαίνουν στα παραθυρα - τρίχες, μια χαρά βγαίνουν, όλα για τα μάτια του κόσμου).

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/12 18:16

    καμαρωστε φατσες και των δυο....!! σοοιαλισταρες και οι δυο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/10/12 18:56

    παρτον τον ενα κ χτυπα τον αλλο.τοσα ειχαμε τα οργκ της ν.δ. κ του πασοκ τωρα εχουμε τους οργκ της χ.α. κ συριζα.καλα παμε μπραβο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/10/12 22:09

    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΛΑΓΝΩΝ. ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΛΑΓΝΟΥΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *