ροή ειδήσεων

Απολύονται από το Δημόσιο όσοι δεν μπήκαν με ΑΣΕΠ;

Οι επίορκοι και όσοι βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια λόγω διαφόρων προβλημάτων υγείας δεν αρκούν για να καλύψουν τους... αριθμούς των απολύσεων που ζητάει η τρόικα.

Έτσι πρέπει άμεσα να βρεθεί τρόπος από την κυβέρνηση ώστε ως το τέλος του 2012 να φύγουν από το Δημόσιο 2.000 άτομα, άλλοι 5.000 ως τον Μάρτιο του 2013 και συνολικά 25.000 άτομα ως το τέλος του 2013.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πάμε προς κατάργηση όλων των θέσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου η κάλυψη των οποίων έγινε εκτός διαγωνισμών του ΣΕΠ.

Από το 1994 και μετά οπότε καθορίστικε ο οργανισμός του ΑΣΕΠ ήταν δυνατή η πρόσληψη εκτός διαγωνισμού, κυρίως για συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου οι οποίοι ωστόσο λίγο καιρό μετά μονιμοποιούνταν σε οργανικές θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Τώρα φαίνεται πως όλοι αυτοί οτι όλοι αυτοί οι υπάλληλοι μπαίνουν στο στόχαστρο προς απόλυση.
iliaoikonomia.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/10/12 08:15

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ? ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ , ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΞΩ ... ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΜΠΟΡΟΙ ...ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ - ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ... ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΗΓΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/12 08:26

    Και βέβαια να φύγουν...πρώτοι και καλύτεροι μάλιστα. Όλοι γνωρίζουμε ότι μπήκαν από ρουσφέτι, από κάποιους αντιδημάρχους που έβαζαν συγγενικά τους πρόσωπα, γνωστούς και φίλους, και τώρα ξαφνικά ξύπνησαν και παραδέχονται ότι υπάρχει κόσμος που μπήκε δίχως το ΑΣΕΠ? ρε όξω όλοι λέμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/12 09:21

    PROS 31/10/12 8:26 .RE NOYMERO ESY ME TH ASXOLISE????
    EIMAI SYGOYROS OTI EISAI PAIDH TON 600 EURO.OTAN XASEI AYTOS O KOSMOS THN DOULEIA TOU ESY THA DOULEUEIS GIA 300 EURO .BLAKA XAROMOFAEI AXRISTE TAXRA
    STAMATA PIA DEN EMATHES OTI TO POLY TAKA TAKA SE KANEI MALAKA?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/12 16:56

      ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. Ἠ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙ ΣΕ ΚΟΒΩ .... ΑΧΡΗΣΤΕ.ΚΟΠΡΕ.ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/12 10:01

    αστα αυτά. είμαι 33 ετων μόνιμος μεσω ΑΣΕΠ. έδωσα εξετάσεις το 2003 και με πήραν μετά απο 4 χρόνια γιατί είχαν κάποιον δικό τους και με κοροϊδευαν ότι έχουν στειλει τα χαρτια μου και περιμεναν το Υπουργείο. επειδή ρεμάλια σαν και σενα δεν τα διώχνουν μου πήγαν εμένα τον μισθό στα 800€. όλοι εκτός ΑΣΕΠ έξω να ξεβρωμίση το δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/10/12 11:23

    ΡΟΔΑ , ΔΕΚΡ , ΠΡΩΗΝ ΑΔΕΚΤ , ΤΩΡΙΝΗ ΡΟΔΟΝ Α.Ε , ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ... ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ (ΟΠΩΣ Ο 9:21) ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ , Ν0ΥΜΕΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/12 11:24

    Όσοι μπήκαν με ΑΣΕΠ αξιολογήθηκαν με τα κριτήρια που έθεσε το συμβούλιο (είτε με μόρια είτε με γραπτό διαγωνισμό) και προσλήφθηκαν νόμιμα και μάλιστα συνήθως μετά από χρόνια λόγω της πληθώρας των ατόμων που λάμβανα μέρος στους διαγωνισμούς. Οι υπόλοιποι σύναπταν βυσματικές συμβάσεις, τις ανανέωναν και ερχόταν κάθε τόσο ένα διάταγμα και τους μετέτρεπε σε αορίστου χρόνου. Αν χρειαστεί να πάμε σε απολύσεις υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι δεν πρέπει τα άτομα αυτά να προέρχονται από τους διορισθέντες από το παράθυρο;Θα πρέπει να αξιολογηθούν οι δύο κατηγορίες υπαλλήλων από κοινή αφετηρία σαν να είναι ίσοι και όμοιοι; Έστω και τώρα το ελληνικό κράτος πρέπει αν δείξει ότι έχει τη διάθεση να χτυπήσει επιτέλους την αναξιοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/10/12 12:13

    ενοια σας ,,, και θα φάτε καταγγελία που θα πάει σύνεφο.Κατευθείαν στο Υπουργείο Εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/10/12 14:18

    ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ σας έριξε το μπαλακι ενα άρθρο μαι αμεσως αρχίσατε να τσακωνεστε!!Το "διαίρει και βασίλευε" σας πηρε με την ορμή του!Σε λιγο θα βγαλουν και αλλα αρθρα αγια απολυση ΑΣΕΠ,μετα απολυση οσων έχουν ουσιαστικα προσοντα ,θα χαμηλωσουν τα μισθολόγια και μετα συνεχισετε ν παρακαλατε παλι το "διαίρει και βασίλευε".....ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/12 17:22

      ΚΑΝΕΝΑ "διαίρει και βασίλευε" δεν υπάρχει στην περίπτωση αυτή.

      ΝΑ ΜΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΜΩΣ,
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΕΠ.

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ...... ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.

      ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ "ΜΕΣΟ" ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΕΠ κ.λ.π.) ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!

      ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

      ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ!!!!

      ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΑΣΕΠ ΤΟ ΛΕΝΕ.... ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...



      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος31/10/12 15:15

    Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποσα ρεμάλια, τεμπέληδες, και άχρηστοι υπάρχουν στο δημόσιο. Να διώξουν όλους όσους είναι χωρίς ΑΣΕΠ και γενικά όλους όσους δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα, μονο αραλίκι και φραπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/10/12 15:39

    θα τους κλασουν τα αρ@@@@δια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/12 16:04

      ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΥΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Ε ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/11/12 16:58

      ΚΑΝΟΝΙΚΑ.. ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΖΩΑ ΘΕΕ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  11. Ghost Rider31/10/12 16:01

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΣΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΟΣΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΟ ΑΣΕΠ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ. ΚΑΤΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΡΙ, ΚΑΤΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΥΚΕΙΟ, ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ. ΑΠΟΛΥΣΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ! ΜΠΗΚΑΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΖΙΠ! ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ Η ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΓΓΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΝΤΗΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ? ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ)Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ Α.Σ.Ε.Π ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΒΥΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ. ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ. ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΦΤΕΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ ΕΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ-ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *