ροή ειδήσεων

ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟ ΡΟΔΟΥ!!!

ΜΕΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!!
ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟ ΡΟΔΟΥ!!!!!!
ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΡΟΔΟΥ!!!
ΠΑΡΕΤΗΘΗΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!! ...










Η κάστα των ανθελλήνων στην αρχαιολογική υπηρεσία Ρόδου κλονίζεται συνθέμελα από της αποκαλύψεις μας,, μαζί και το συναφή των χριστιανοεβραιόδουλων !!!! Παρετηθήτε ανάξιοι !!!!!!

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟ.




ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

















Επίσης το χωριο Κάλαθος που είναι κοντά δεν φέρει όλως τυχαίος το όνομα Κάλαθος , πήρε το όνομα από τα μυστήρια της Θεας που γινόντουσαν και στην αρχαία Ρόδο προς τιμή της Θεάς Δήμητρας.

Την Τετάρτη ημέρα των μυστηρίων
Γινόταν η λεγομένη καλάθου κάθοδος, μια πομπή που πάνω σ’ έν’ αμάξι που το σέρναν βόδια υπήρχε ένα καλάθι με σπόρους από παπαρούνες κι ακολουθούσαν γυναίκες έχοντας στα χέρια μυστικές κίστες21 



Το καλλίχορον φρέαρ που βρίσκετε εντός του αρχαιολογικού χώρου αποδεικνύει ότι ο ναός που βρήκαμε είναι της Θεας Δήμητρας,της Περσεφόνης και του Διονύσου!!!



καὶ πρῶτον μὲν ἐπὶ τὴν ἀπ’ ἐκείνης κληθεῖσαν 5 Ἀγέλαστον
ἐκάθισε πέτραν παρὰ τὸ Καλλίχορον φρέαρ καλούμενον, ἔπειτα πρὸς
Κελεὸν ἐλθοῦσα τὸν βασιλεύοντα τότε Ἐλευσινίων, ἔνδον οὐσῶν γυναικῶν,
καὶ λεγουσῶν τούτων παρ’ αὐτὰς καθέζεσθαι, γραῖά τις Ἰάμβη σκώψασα τὴν
θεὸν ἐποίησε μειδιᾶσαι. διὰ τοῦτο ἐν τοῖς θεσμοφορίοις τὰς γυναῖκας


Το Καλλίχορον φρέαρ (Πηγή: Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια, τόμος Θ, σελίδα 936)

Το Καλλίχορον Φρέαρ. Σύμφωνα με τον Ομηρικό Ύμνο, εδώ κάθισε η Δήμητρα, όταν ήρθε στην Ελευσίνα.
Τελούνταν και οι χοροί των γυναικών της Ελευσίνας, που αποτελούσαν μέρος των ιεροτελεστιών προς τιμή της θεάς Δήμητρας,Έτσι ονομάζει ο Παυσανίας το πηγάδι το βάθος του φθάνει τα 6 μέτρα. Τρεις θύρες επέτρεπαν την είσοδο στο φρέαρ, όπου χόρευαν οι ιέριες και γυναίκες των Ελευσινίων και έψαλαν ύμνους προς τιμή της Δήμητρας. Έτσι λοιπόν, περνούσαν την υπόλοιπη νύχτα με ύμνους και χορούς, νοσταλγώντας την επόμενη μέρα για τον εξαγνισμό τους, με αυστηρή νηστεία που έληγε με τον "κυκεώνα" (μείγμα κριθάλευρου και νερού ανακατεμένο με καλοτριμμένο δυόσμο), το ειδικό ποτό των Ελευσίνιων Μυστηρίων



http://www.kpestylidas.gr/guide/Guide.htm

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΉΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!



ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
Ο αέρας του επανελληνισμού πνέει καθαρός στης ψυχές των Ελλήνων εθνικών της Ρόδου,
χαρούμενοι που προσθέσαμε μια ακόμα πινελιά στον χάρτη της αρχαίας Ρόδου.
ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ -ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!!!ΠΑΝΤΟΥ!!!Αk

eleusisdiagoridon.blogspot.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/10/12 06:39

    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΡΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΡΟΔΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/12 06:40

    Ο αέρας του επανελληνισμού πνέει καθαρός στης ψυχές των Ελλήνων εθνικών της Ρόδου....
    Καλά ρε κομπλεξικέ δεν ντρέπεσαι καθόλου? την ώρα που μεταναστεύουν Ελληνόπουλα και Ελληνικές επιχειρήσεις κάθεσαι και μιλάς για αρχαίες πέτρες ρε πεθαμένε???? Μάζεψε και εσύ μερικά πακιστανάκια να κάνετε κόμμα εχθρών κατά του χριστιανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ,,,ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ,,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ,ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. 6:40 π.μ. ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ- ΕΒΡΑΙΟΥΣ- ΙΣΑΥΡΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ-ΚΤΛΠ ΕΞΟΝΤΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ,,,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/10/12 08:44

      GAMW TO DIA SAS.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/10/12 21:03

      xaxaxa

      Διαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΓΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΔΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΤΟ 1.000 000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕΤΖΕΠ ΠΑΣΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/12 08:43

    OI MASONH TA FTENE POU DEN AFHNOUN TON KOSMO NA FYLAKSEI THN PERIOUSIA TOU. OSO TOUS EHOUME STO KEFALH MAS AFTA 8A GINONTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/10/12 08:51

    Η εφορεία προϊστορικών και κλασικών αρχαιοτήτων μπορεί κάλλιστα να αιτηθεί επιχορήγηση από το ΕΣΠΑ για να κάνει έργα, όπως έκανε η άλλη εφορεία που έχει τα βυζαντινά και μουσουλμανικά και πήρε ΕΣΠΑ για το τζαμί. Μην μπλέκετε τις ιστορικές περιόδους και τις εφορείες.

    Όσον αφορά για τον ναό της Καλάθου, ρωτήσατε την αρχαιολογία τι έχει κάνει; Αν έχει βρει στοιχεία ή κάτι; Αν έχει κάνει ανασκαφές; Αν υπάρχει προγραμματισμός; Δε νομίζω να το κάνατε... Δε φαίνεται εξάλλου να έχει κάτι χωμένο, γιατί διακρίνονται στην επιφάνεια τα θεμελια... ίσως να είχε ανασκαφεί παλαιότερα και να επανεπιχώθηκε αν κρίθηκε ότι δεν υπάρχουν σημαντικά στοιχεία να αναδειχθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρος πως η αρχαιολογική υπηρεσία Ρόδου δεν έχει ιδέα για την ύπαρξη του ναού στην κάλαθο !! Και αν ναι δεν ξέρει τη ναός είναι ,ως προς ποιας ι Θεότητας είναι!!! Μπορεί δηλαδή να μας πουν πως ήταν βασιλική του Οσίου Μηνά,και ότι είναι παλαιό ισραηλινή μονή!!!! Άντε ρε ηλίθιοι !!!!Άντε!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/12/12 21:21

      Ο ναός που δείχνετε ρε ζώα είναι παλαιοχριστιανική βασιλική!!!!!!!!!!Ηλίθιοι!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/10/12 11:04

    Η Αρχαιολογία είναι επιστήμη και όπως όλες οι επιστήμες έχει μια δεοντολογία αν κάποιος κάνει μια ανακάλυψη τα ευρήματα του τα δημοσιεύει στα ειδικά περιοδικά έτσι έρχεται σε γνώση τις επιστημονικής κοινότητας όχι με αναρτήσεις σε blogs και άλλα φαιδρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαιδρά τα μπλοκ ; Φαιδρή είναι η Αμέλια και η ανεπάρκεια της αρχαιολογικής υπηρεσίας ,,,αναγωγέ Η ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΈ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΎ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΌΥ ΙΕΡΑΤΕΊΟΥ ,ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΓΈΝΟΥΣ !!!! ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/10/12 12:59

      Μήπως είσαι ένας απο τους ΕΛ ? έχει γεμίσει ο τόπος ηλίθιους .

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/10/12 13:37

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!
    ΔΛΔ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΛΑ!!!!
    ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΙΝΤΙΑΝΑ ΝΤΖΟΟΥΝΣ ΒΛΕΠΕΤΕ!
    ΛΥΠΑΜΑΙ nektron444 ΕΙΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
    ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/10/12 14:26

    Νεκτρον να σεβεσε την θρησκεία που πιστεύω κάποιος αν θες να σεβομασττε και εμείς αυτα που ανεβασετε να έχεις αλληλοσεβασμο αλλιώς γίνεσαι αναγωγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/10/12 14:29

    Νεκτρον καλα τα λες και τα ανεβαζεις και πολλά μπράβο σου αξίζουν αλλα να σέβεσαι τα πιστεύω του καθενός αλλιως χάνεις το δίκιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας είπε ότι κανείς ότι δεν σέβομαι !!!!;;;αυτό το καθεστωτικό ύφος είναι που δεν ανέχομαι!!! Μου αποκαλεί πέτρες τα ιερά μου!!! Πάρτε τα ποστ από την αρχή και δείτε ποιος επιτέθηκε πρώτος,, έχω φίλους χριστιανούς και ξέρω τη έστει σέβας !! Πρέπει και εσείς να καταλάβετε ότι υπάρχουμε ,,,είμαστε οι εθνικοί με την πατρώα θρησκεία!!! Έχουμε την σημαία που μας ενώνει ,για παράδειγμα ,το σύμβολο του Σταύρου για εσάς είναι το όργανο εκτέλεσης του κυρίου σας ,,,για εμάς είναι η ιερά τετρακτής ,σύμβολο του Διός,του Διονύσου και του Πυθαγόρα ,οπότε μπορούμε να Συν υπάρχουμε,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/10/12 19:37

    και ξέρω τη έστει σέβας ...ΡΕ ΑΡΧΕΓΟΝΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ...ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΕΒΑΣ...ΚΛΕΙΝΕ ΜΟΥ ΤΟ ΡΗΜΑ ΕΙΜΙ ΜΠΡΕ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ,,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΛΑΚΩΝΕΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ..ΣΤΟ Π ΚΑΙ Φ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/12 17:50

      Μην βρίζετε τα μπουρδέλα... αυτά είναι πιό οργανωμένα από την Ελλάδα

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος29/10/12 20:42

    Καλησπέρα αδερφέ ελευσίνιε.
    Κάλο θα ήταν να μην χρησιμοποιείς ειρωνικά εκφράσεις του τύπου 'χριστιανοεβραιόδουλων' και ύστερα να λες ότι σε προκαλούν γιατι αγαπητε μαλλον ανάποδα τα λές.Μάλλον εσυ γενικα προκαλείς,έχοντας διαβάσει και άλλα άρθρα σου αλλα και στην ιστοσελίδα σου.θα σε παρακαλούσα να μην ειρωνεύεσαι την Ορθόδοξη πίστη.ούτε εσυ θά θελες να στο κάνουν ασχέτως τις διαφορές μας.Τώρα οσον αφορά την ατυχέστατη έκφραση 'πέτρες' δυστυχώς φτάσαμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα οσον αφορα τα οικονομικα και την ιστορία μας.Επίσης Έλλην δεν είναι μόνο κάποιος εθνικός, ως αναφέρεις παραπάνω,γιατί Έλληνες είναι και οι χριστιανοί την πίστη.Μη βάζουμε 'ελληνόμετρα'.Είναι μεγάλη κουβέντα.Πάντως τυγχάνει να είναι η μητέρα μου απο Κάλαθο και ομολογώ δεν το ήξερα.Θά έπρεπε πάντως αν είναι έτσι όπως τα λές να υπ'αρξει κάποιου είδους κινητοποίηση και φροντίδα του χώρου.Για ευνόητους λόγους.
    Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/12 21:23

      Παλαιοχριστιανική βασιλική είναι λεμε.....Ξεκολλάτε!!!!!

      Διαγραφή
  14. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΦ ΟΣΟΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΗΛΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ!!ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!!ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΝ!ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/10/12 20:57

    Ελα nektron444, και εσύ πρίμο σεκόντο του, υπογραφόμενος ως ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ, .

    Πότε θα σας δώ εσας τους 12θειστές (Rhodes Island section) με χλαμύδες, περικεφαλαίες, να κάνετε τελετή εκεί στα μέρη που λέτε οτι ηταν ναός αφιερωμένος στη θεά σας Δήμητρας.

    Οταν αποφασίσετε να κάνετε την τελετή σας βάλτε και κάποια ανακοίνωση να ερθουμε να σας.... καμαρώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/10/12 21:09

    Σε λιγο καιρο που θα πεσει πεινα θα πηγαινουμε στην ακροπολη,στις μυκηνες στην κνωσσο κτλ και θα χορταινουμε μ αυτα που εφτιαξαν οι αρχαιοι ελληνες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ''ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ''!!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ!!ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Η ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/12 18:29

      ΕΕΕΕ ΑΝΩΤΕΡΕ ΕΓΚΕΦΑΛΕ..ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Κ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΥΘΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕ.ΑΛΛΑ ΑΣΕ Κ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ?ΜΠΟΡΟΥΜΕ?ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ?ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ Κ ΟΧΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ..ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Κ ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ.Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΣΤΗ.ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ,,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΩ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ..ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ ΒΓΑΛΤΟ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ DIP ΓΙΑ DIP 30/10/12 6:29 μ.μ.!!!! ,,ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,,,ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ......ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,,ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΙΣ "ΕΛΛΗΝΟΜΑΙΜΟΥΔΕΣ" ,,,KAIN AVEL SARA-MARA AVRAAM --LWT- ADAM & EVA-TZOSOYA MPEN PANTIRA-K,,,,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΛΕΜΕ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος29/10/12 21:39

    αγαπούλες έχετε προβλήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΟΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ,,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ .,,,ΡΕ ,,,ΞΕΦΡΑΓΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ,,,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ,ΤΙΠΟΤΑ ,,ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΣΑΣ,,,, ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ,,,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ,,,ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,,!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/12 22:07

      Ρε ηλίθιε που δείχνεις φωτογραφίες και βίντεο δε βλέπεις που υπάρχει περίφραξη?Κάτι αρχαιοκάπηλοι και ηλίθιοι σαν και εσενα τα καταστρέφουν!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος31/10/12 19:37

    nektron444 ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ..ΑΝ Κ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΧΟΛΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΟΥ...ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ..ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΒΑΘΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ..Κ ΤΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ Κ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ Κ Τ ΣΥΝΑΦΗ...ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΕΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Κ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ..ΜΑΖΕΨΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/12/12 21:32

    Τα παραπάνω αρχαία που δείχνουν οι σοφοί 12θειστές είναι ερείπια παλαιοχριστιανικής Βασιλικής.Το σταυρόσχημο βαπτηστήριο δεν το βλέπουν???Τώρα που βλέπουν και ξεχωρίζουν ότι είναι αρχαιοελληνικός ναός και μάλλιστα της Δήμητρας ας το ερευνήσουν οι ψυχίατροι.Η αγάπη για το αρχαιοελληνικό μας παρελθόν δεν έχει να κάνει με το αν είμαστε Χριστανοί ή ειδωλολάτρες.Όμως η ηληθιότητα και η ασχετοσύνη έχουν και τα όριά τους!!!μαζέψετέ τους επιτέλους!!!Που είναι ο μπόγιας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *