ροή ειδήσεων

Μείωση μισθών στα CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
"Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Το Σωματειο ιδιωτικων υπαλληλων Ροδου ενημερώνει όλο τον κλάδο ότι...

η πολυεθνική CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA προχώρησε στην εφαρμογή της επαίσχυντης κλαδικής συλλογικής σύμβασης του εμπορίου που υπέγραψε η πλειοψηφία της ΟΙΥΕ (ΑΥΤ.ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) με την μεγαλοεργοδοσία στο εμπόριο και που προβλέπει μείωση μισθών 6,7% σε όλα τα κλιμάκια και της ειδικότητες.

Η πολυεθνική CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA παρά την υψηλή κερδοφορία που αποδεδειγμένα είχε, πήρε μέτρα που χειροτέρευσαν ακόμα περισσότερο την θέση των 14.000 εργαζόμενων, έχει γενικεύσει την μερική απασχόληση και το ωρομίσθιο που αγγίζει πλέον το 70% στα καταστήματα, έχει προχωρήσει σε μειώσεις ωραρίων, σε μαζικές απολύσεις, σε εντατικοποίηση της δουλειάς.

Η εφαρμογή της κλαδικής συλλογικής σύμβασης για τους εργαζόμενους στο εμπόριο συνολικά πέρα από τα μισθολογικά σημαίνει συνδυασμό ρυθμίσεων στα ωράρια εργασίας, δουλειά την Κυριακή με επέκταση και γενίκευση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και μερικής απασχόλησης.

Για τους 14.000 εργαζομένους της Καρφούρ θα σημάνει παραπέρα μείωση των μισθών στα 860 ευρώ σε πρώτη φάση.

Δίνει το ελεύθερο για να γίνει στο κλάδο του εμπορίου συνολικά και στα σούπερ μάρκετ μακελειό, να προχωρήσουν δηλαδή σε ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις μισθών.

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο γιατί:

 Η πολυεθνική CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA προχωράει στην μείωση μισθών γιατί θέλει να διατηρήσει την ανταγωνιστική της θέση και να αυξήσει ακόμα περισσότερο την κερδοφορία της, να αντιμετωπίσει την κρίση σε βάρος των εργαζόμενων.

 Ανοίγει τον χορό σε ένα χωρίς όρια ανταγωνισμό που δεν θα έχει τελειωμό με κύρια θύματα τους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους.

Η υλοποίηση της σύμβασης δεν αφορά μόνο

τους εργαζομένους στην πολυεθνική CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA αλλά όλο τον κλάδο του εμπορίου.

Το Σωματειο ιδιωτικων υπαλληλων ροδου καλει όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο να πάρουν πρωτοβουλίες, να καταδικάσουν, να παρεμποδίσουν της εφαρμογή αυτής της επαίσχυντης συλλογικής σύμβασης.

Να μην αποδεχτούμε καμιά μείωση στον μισθό μας, να γίνουμε δηλαδή εμείς πιο φτωχοί, γιατί έτσι τάχα μόνο θα διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, δεν θα κλείσουν μαγαζιά, δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις, θα διαφυλάξουμε τον θεσμό των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων που θα προβλέπουν την σφαγή και την καταδίκη τη δική μας, των οικογενειών και των παιδιών μας που θα παίρνουν 400 ευρώ στο 8ωρο και 200 ευρώ στο 4ωρο.

Να δώσουμε ενιαία για το σύνολο των εργαζομένων στο κλάδο του εμπορίου σε όλη την Ελλάδα αγωνιστική ταξική απάντηση, που θα βάζει εμπόδια στα αντεργατικά σχέδια των πολυεθνικών και των μονοπωλίων.

Καμιά εμπιστοσύνη στην πλειοψηφία της ΟΙΥΕ (ΑΥΤ.ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) γιατί με τις συλλογικές συμβάσεις που υπογράφουν αντικειμενικά είναι δυνάμεις που δουλεύουν για την υποταγή των εργαζομένων στης ορέξεις της εργοδοσίας, βρίσκονται στην απέναντι όχθη από τους εργαζόμενους.

Απαιτούμε

1. Την ακύρωση της συμφωνίας της πλειοψηφίας της ΟΙΥΕ και της εργοδοσίας που προβλέπει μείωση των μισθών σε όλα τα κλιμάκια και της ειδικότητες.

2. Επαναφορά της κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το εμπόριο στα 918 ευρώ μεικτά για όλους ανεξάρτητα από την ηλικία ως βάση για την υπογραφή νέας κλαδικής σύμβασης, με κατάργηση των μειώσεων που προβλέπει για το κατώτερο μεροκάματο ο εφαρμοστικός νόμος 4046.

3. Επαναφορά της υποχρεωτικότητας της εφαρμογής των ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στο κλάδο με παράλληλη κατάργηση του άρθρου 37 του 4024 του 2011.

4. Εφαρμογή της μετενέργειας μέχρι την υπογραφή νέας ΣΣΕ χωρίς το σημερινό χρονικό περιορισμό των 3 μηνών.

5. Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και οι διατάξεις που απελευθερώνουν το ωράριο.

6. Κατάργηση της μερικής απασχόλησης και του ωρομίσθιου, των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και όλων των ελαστικών μορφών εργασίας και μετατροπής τους σε 8ωρες συμβάσεις αορίστου χρόνου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ"

http://rodorama.blogspot.gr




parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/10/12 16:45

    ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ!!!
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ!!!!

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/12 17:07

      πολυ σωστος τελος τα σπριντερ και τωρα τα καρφουρ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/12 01:15

      Ε, ας ρίξουν και οι δικοί μας λίγο τις τιμές....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/12 17:10

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης6/10/12 17:21

    Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει κάτι. Μπορεί κάποτε ο μπακάλης ή ο κάθε έμπορας γενικά της περιοχής μας να πουλούσε ή να πουλά ακόμα κάτι ακριβότερα από αυτές της πολυεθνικές αλλά πλήρωνε καλύτερα το προσωπικό του, τα λευτά του έμεναν στο νησί και εν τέλει ότι έκανε ανακύκλωνε τα χρήματά του εδώ με κέρδος για όλους. Τώρα τα κέρδη των πολυεθνικών φεύγουν και εκτός Ελλάδας,και το αποτέλεσμα είναι αυτό που έρχεται. Βλέπε Καρφούρ και Σπρίντερ και έπεται συνέχεια. Μόνοι λύση για μένα είναι ψωνίζουμε Ελληνικά , και όσο μπορούμε από ντόπιους και έντιμους επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/10/12 18:06

    Tελος μεχρι να δώσουν ολοκληρο το μισθό στον εργαζόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/10/12 19:07

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/10/12 19:11

    αθλιο καρφουρ...θα φας πολυ μαυρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/10/12 20:27

    Πολύ έξυπνοι είστε. Αν δεν ξαναψωνίσουμε όπως λέτε από το καρφούρ όχι μόνο δεν θα δώσουν στους υπαλλήλους περισσότερα χρήματα, αλλά θα γίνουν τα εξής:
    1/ Το καρφούρ θα κλείσει όπως έκλεισε και το σπρίντερ, με αποτέλεσμα όλοι οι εργαζόμενοι θα μείνουν άνεργοι.
    2/ Εμείς θα πηγαίνουμε να ψωνίζουμε στον μπακάλη της περιοχής μας, ο οποίος όπως λέτε πουλά ήδη ακριβότερα τα προϊόντα του. Άν λοιπόν κλείσει το καρφούρ, συνεπώς θα μειωθεί ο ανταγωνισμός, τότε θα πουλά ακόμα ακριβότερα.

    Αν λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε τους εργαζομένους, όχι μόνο δεν πρέπει να σταματήσετε να ψωνίζετε από το καρφούρ, αλλά να ψωνίζετε περισσότερο γιατί μόνο αν αυξηθεί η κερδοφορία της επιχείρησης ο εκάστοτε εργοδότης δίνει αυξήσεις.

    Και όσο για εσάς που λέτε ότι τα χρήματα του καρφούρ πάνε στη Γαλλία ενώ του μπακάλη της περιοχής μας μένουν στην Ελλάδα, σας πληροφορώ ότι τη μείωση των μισθών δεν την έκαναν οι Γάλλοι αλλά οι Έλληνες γιατί ως γνωστόν οι Γάλλοι έχουν ήδη αποχωρίσει από την επιχείρηση.
    Καλύτερα λοιπόν με ξένους εργοδότες γιατί ο Έλληνας πίνει το αίμα των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/12 20:52

      Kαλα που ζεις;Εχεις την εντυπωση οτι αν αυξηθει η κερδοφορια θα αυξησει μισθους;
      Πηγαινε να γινεις συνεργατης του ΓΑΠ πραγματικα εισαι οτι πρεπει.
      Οσο τα περι κλεισίματος υπαρχουν και αλλα σουπερ μαρκετ να παμε και να αφησουμε εκει τα λεφτα μας και ας παρει αυτος περισσοτερο προσωπικο και να ανοιξει αλλα καταστηματα φτανει να σεβετε τον εργαζομενο.
      Μονη περιπτωση να βγουμε χαμενοι ειναι να συνεχιστει το καρτελ και μαλιστα να εξαπλωθει οποτε πρεπει να αρχισει το ξυλο....
      Χεσμενο το sprinter ετσι κι αλλιως καλυτερα να μοιραστει αλλου το εργατικο δυναμικο στην ροδο και οι πωλησεις του στην υπολοιπη αγορα.
      Παρα να δινει 200 ευρω το 4ωρο καλυτερα κλειστο.Οχι να μας πουλαει στην ροδο τα προιοντα του και να κερδιζει και να δινει στον ροδιτη 200 ευρω.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΡΙΑ6/10/12 20:55

      ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ!!!

      ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΟΔΙΤΩΝ.
      ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ (ΚΑΡΦΟΥΡ-ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ-ΑΒ...) ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ.
      ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ 400€.
      ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ Η ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΑΣΕ ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
  8. Γιάννης6/10/12 20:45

    Πρέπει να καταλάβεις κύριε έξυπνε 8.27 ότι αυτό που λες είναι βραχυπρόθεσμο. Τα πράγματα όμως πρέπει να τα βλέπουμε μακροπρόθεσμα. Πρώτον οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι σε λίγο καιρό θα πεινούν και θα πεθαίνουν καθημερινά από το άγχος. Δεύτερο είπαμε από τους σωστούς επιχειρηματίες (είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος ποιός είναι και ποιός όχι. Τρίτον εάν κλείσει ένα μεγάλο Σούπερ Μάρκετ δεν θα έχουμε ένα μπακάλη αλλά 10, και τότε να ξέρεις θα δουλέψει ο πραγματικός ανταγωνισμός σε τιμές και ποιότητα ,και όχι καρτέλ όπως είναι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/10/12 20:59

    Οι 14.000 υπάλληλοι, είναι και πελάτες σας. Πάντως θα συμφωνήσω ότι οι Έλληνες εργοδότες είναι οι ποιο απατεώνες, οι ποιο εγκληματίες κατά των εργαζομένων, και οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες και εισφοροφυγάδες. Πρώτοι και καλύτερη στην μαύρη λίστα είναι οι τοπικές εταιρίες σεκιούριτι. ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/10/12 21:03

    Για τον κύριο που λέει ότι καλύτερα κλειστό το σπρίντερ, να πάει να τα πει στους υπαλλήλους που έμειναν άνεργοι.
    Όσο για τον κύριο που λέει ότι θα δουλέψει ο ανταγωνισμός σε τιμές και ποιότητα, ας μου εξηγήσει γιατί δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ και τα προϊόντα στη Ρόδο (ακόμα και τα ντόπια) είναι ακριβότερα από την υπόλοιπη Ελλάδα (μόνο να μη μου πείτε τη γνωστή καραμέλα με τα μεταφορικά, γιατί τα ίδια προϊόντα πάνε και στη Κρήτη και στην Ορεστιάδα, αλλά είναι φθηνότερα από εδώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/12 22:08

      Oι ιδιοι οι υπαλληλοι εκλεισαν τα σπριντερ πρωτοι...Το εμαθες; Τι νομιζεις θα ανεχθουν τα 200 ευρω το τετραωρο;

      Διαγραφή
    2. ΜΑΡΙΑ6/10/12 23:00

      ΣΩΣΤΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ 400€!!!

      ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ, ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ Μ Ο Ν Ο ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Υ Ν Η!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος6/10/12 21:09

    Ντόπιος παραγωγος "μαυραγορίτης" μου πουλούσε την πατάτα το κιλό 0.90 λεπτά και την ντοματα 2,10....χαχαχααχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/10/12 21:25

    Οι μειώσεις μισθών δεν θα φέρουν την λύση,αν παίρνεις 400 Ευρώ δεν θα μπορείς να ψωνίζεις τίποτα οπότε πάλι τα καταστήματα θα κλέινουν.Είναι πολύ ηλίθια η λογική της μείωσης των μισθών.Η ανάπτυξη θα έρθει μόνο από την υπερκατανάλωση αυτή είναι η αλήθεια, απλά αυτά τα κάνουν για να μας εξοντώσουν και για να μας πιέσουν για τα πετρέλαιά μας,θέλουν δηλαδή να τα πάρουν τζάμπα.Ποιος θα πει όχι όταν του προτείνουν να του λύσουν το πρόβλημα της πείνας με την προϋπόθεση να πάρουν γη αέρα θάλασσα ΔΩΡΕΑΝ;ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/10/12 21:39

    παντως τις μερες που ζουμε η καθε κοινωνικη ομαδα (στρατιωτικοι,ιδ.υπαλληλοι,δημοσιοι,πολυτεκνοι κλπ )ξεσηκωνεται και διαμαρτυρεται μονο οταν πειραζουν κατι που αφορα αυτη .πχ επιδοματα ,εκτος εδρας ,μισθους κλπ ,αντι ολοι μαζι να τους εχουμε κανει τη ζωη κολαση ,θυμοσαστε πριν απο καιρο δεν μπορουσαν να βγουν στο δρομο ,τωρα μας τη λενε και απο πανω ,
    το διαιρει και βασιλευε λειτουργει πολυ καλα στην Ελλαδα του "να ψοφησει ο γαιδαρος του γειτονα"
    χασαμε πολλα δικαιωματα,αξιοπρεπη ζωη και θα χασουμε και τα υπολοιπα και καθομαστε και τρωμε καρπαζιες καθημερινα, σκεφθειτε ομως ..."καλυτερα ενα αθλιο τελος παρα μια αθλιοτητα ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ "
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ...ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιάννης6/10/12 21:46

    Για τον 9.03. θα πρέπει να ξέρεις κύριε ότι τα μεταφορικά για την Ρόδο είναι τα ακριβότερα σε όλοι την Ελλάδα. Ομως κύρια αιτία που δεν δουλεύει ο ανταγωνισμός, για μένα είνα騴 Πρώτον δεν υπάρχει έλεγχος από το Κράτος για ποιότητα η ποσότητα όπου χρειάζεται,δεύτερο δεν υπάρχει έλεγχος για το εάν κόβονται ή όχι αποδείξεις, (μια βόλτα στην Λαική το αποδεικνύει), τρίτον το παραεμπόριο που είναι στην κυριολεξία μάστιγα προς της υγιής επιχειρήσεις ,και τέταρτον και σημαντικότερο ο κόσμος που δεν ψάχνει το καλύτερο στην καλύτερη τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/12 07:41

      ΔΛΔ 9.46 ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ 100χλμ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 500χλμ?
      ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
      ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος7/10/12 08:26

    kala 1 exo na pv ego doyleyo sta carrefour kai ola ayta poy lete den isxyoyn....
    mono 5% mas exoyn kopsi kai tipota parapanv
    ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ.
    ΠΟΛΑ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/12 16:44

      αν εσυ εισαι οκ με τα λιγα που παιρνεις οκ τοτε...
      εγω παντως οπως και ολος ο φυσιολογικος κοσμος δεν θελει μειωση στο μισθο του ουτε καν 5% γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος7/10/12 14:27

    ωραίος!! σωστός!!! μόνο 5%????? Απο ποιόν μισθό???? και εγω στα carrefour δουλεύω και δίνουν 270Ε στους εργαζόμενους με τετράωρη σύμβαση και 580Ε στους ελάχιστους με οκτάωρη σύμβαση εργασίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *