ροή ειδήσεων

Oι μετανάστες και όχι οι Αυστραλοί ....Πρέπει να προσαρμοστούν!

Ηχηρή και κατηγορηματική άρνηση εισέπραξαν οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι της Αυστραλίας από την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ, όταν εξέφρασαν την επιθυμία να... ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο, τη «σαρία».

Οι σχετικές δηλώσεις είχαν καταγραφεί στα διεθνή ΜΜΕ το περσινό καλοκαίρι, αλλά όσο περνάει ο καιρός στην Ελλάδα, όσα αναφέρθηκαν γίνονται όλο και πιο επίκαιρα…

Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν, οι Ισλαμιστές ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Αυστραλία. Η δε πρωθυπουργός διευκρίνισε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια!

Η δήλωσή της όμως δεν σταματούσε απλώς εκεί… «ΟI ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜOΣΤΟΥΝ» ξεκαθάρισε σε όλους, προσθέτοντας μάλιστα το «είτε αυτό αρέσει είτε όχι»… «Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους… Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία…

»Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας να μάθετε την γλώσσα μας.

»Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

»Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και χαρούμενη ειρήνη μαζί μας.

Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.»

Για να καταλήξει: «Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς επιλέξατε να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.»
veteranos.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/10/12 10:52

    Na Agiasei To Stwma tis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/12 11:10

    Αυτη ειναι η αληθεια.Και δεν ειναι οτι αυτη η γυναικα εχει πιο βαρια αρ....δια απο τους δικους μας ασπονδυλους πολιτικους.Απλα αυτα που λενε αυτα τα φαρμακερα φιδακια περι δηθεν ελευθεριας ολων εκτος των Ελληνων και περι δικαιωματων των ανθρωπων κλπ κλπ λεγονται για καποιον σκοπο βρωμικο.Χεστηκε ο καθε συριζαιος για το τι θα φαει και για τον ποιον θα σφαξει ο καθε μεμετης που θα μπει υπουλα στη χωρα μας.Να κατακτησει την Ελλαδα και να την πουλησει μαζι με τους αλλους θελει.Τα υπολοιπα ουτε η μανα του δεν τα πιστευει.Γεια σου ρε Αυστραλεζα.Στειλε τους το και πες τους να το γραψουν 1.000.000 φορες μπας και μαθουν τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/12 12:09

    Αψογο, το ασπαζομαι πληρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/12 12:41

    H ΓΚΙΛΑΡΝΤ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ Η'ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, Ο ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΡΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρωτου μερικούς μήνες η αυστραλιανή κυβέρνηση απέλασε τον ανώτερο μουφτή των μουσουλμάνων σε μία νύχτα,μαζί με άλλα 15 άτομα της οικογένειας του.όταν ρώτησε για πιο λίγο φεύγει,αφού δεν έκανε τίποτα,του απάντησαν:για να μην κάνεις.κανένα σχόλιο σε μερικούς πού έχουν βαφτίσει τους πάντες έλληνες και αλονιζουν τη χώρα κλέβοντας και σκοτώνοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/12 15:34

    ρε ΣΥΡΙΖΑ εχετε Αυστραλοι,θα σας ελεγα εγω αν τα λεγατε αυτα.θα σας καταγγελε ο Γακης οτι ειστε φασιστες και αντε να ξεμπερδεψεις μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/10/12 15:50

    ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΑ......ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΝΟΜΟΥΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/10/12 18:30

    Είναι γελοίο πόσο γελοίοι είσαστε όλοι εσείς οι μικρόψυχοι κολοελληναράδες
    Μας τα πρήζεται με τη βρώμικη αγάπη σας για την πατρίδα και μας μολύνεται με τον βλακώδη υπερεθνικισμός σας και η βλακεία σας πάει τόσο χαμηλά που υποθέτεται ότι και οι αυστραλοί πολιτικοί μιλάνε τη γλώσσα του πεζοδρομίου σα να ναι φιλαράκια σας
    Αλλά τέτοιοι ραγιάδες είσαστε και για πάντα ραγιάδες θα μείνετε και θα κρύβεστε πίσω από τη σημαία
    Και η άποψη σας ότι πάντα οι ξένοι τα κάνουν όλα σωστά δείχνει τον κομπλεξισμό σας
    Και βάλτε όλα μα όλα τα πατριωτικοφασιστομπλοκ που αναπαράγουν αυτό το άθλιο ψέμα.
    Πρόκειται για τζεην μεηλ μίσους που κυκλοφορεί από το 2005 και κάθε φορά έχει και διαφορετικό όνομα σαν συγγραφέα

    http://www.snopes.com/politics/soapbox/australia.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/12 19:14

      Kala esu prepei na koimase sto episimo sentoni KKE kai otan ta vazeis plintirio vgazeis tou SYRIZA pou exei kai pi8anotites gia eklogi...! Bre arxi-noumero pes mou ti to paralogo vlepeis se auta pou eipai i Australeza...

      Autoi den ir8a la8rea oi pio polloi? Anti loipon na simvivastoune ston tropo zwis tis xwras pou epeleksan na er8oun 8a prepei na simvivastei olokliri i xwra se autous???

      Oi Ellines metanastes tis Amerikis kai tis Germanias pou ftisane aima kanane ta idia otan fevgane ta metapolemika karavania??? Exeis idea poses sfaliares fagane gia na or8opodisoun kai na to paizeis esu aristeros tempeloxanas????

      Kai peran olwn twn parapanw pou sou grafw... se parakalw eksigise mou ton fasismo pou akrivws ton vlepeis??? Ti sxesi exei o fasismos ston sevasmo twn i8wn twn nomwn tis 8riskias mias xwras???

      En'pasi periptwsi apoti vlepw eisai upostiriktis mias ideas-nootropies i opoia exei toulaxisto 30 xronia pou mas afise xronous. Se ola ta krati pou efarmostike ena arkidi eprakse. Den sou lew oti i "Dimokratia" tin opoia upiretoume san rompotakia einai i palia idea kai filosofia.. skata kai aposkata einai...

      Alla eisai la8os apo opoian plevra kai an to deis!

      Ypografi
      kapoios pou den grafei monoxnota alla antikeimenika....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/10/12 19:49

      αγαπητέ απλά βγήκα από τα ρούχα μου με τις βλακείες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι οποίες εκτός από ρατσισμό και μίσος καλλιεργούν και την μαλάκυνση εγκεφάλου
      Ψάξε στο γοογλ τζούλια αυστραλία μουσουλμάνοι και θα σου βγάλει όλα τα εθνοκεντροφασιστομπλοκ που εννοώ .. Για να βρεις την αλήθεια θα πρέπει να σου κόψει να αναζητήσεις το θέμα στα αγγλικά για να δεις ότι είναι άλλος ένας μύθος του ίντερνετ ο οποίος τι παράξενο είναι ρατσιστικός και "μας βάζει και τα γυαλιά σα χώρα",, Αυτό εγώ το αποκαλώ ραγιαδισμό .. που διαφωνείς;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/10/12 19:58

      File exeis dikio gia tin proeleusi tou keimenou. Ostoso ofeilo na omologisw oti simfwnw apolita me tin idea tou keimenou.

      Oute fasistas eimai oute xrisaugitis oute e8nikistis (opws ermineuete stis meres mas) oute apeksw apo auta den exw perasei.

      Spoudasa sto ekswteriko kai doksa ton Ypsisto den empleksa me komata kai idees.

      Ostoso agapw polu tin patrida mou kai loipamai pou tin vlepw se auta ta maura xalia!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/10/12 22:45

      Μα κι εγώ δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός ούτε τίποτα και να δεις κι εγώ πόσο λυπάμαι για τα χάλια μας , για να σου πω την αλήθεια με τρομάζει η κατάντια μας να αναπαράγουμε την φθηνή προπαγάνδα και να συζητάμε κιόλας σοβαρά για την ιδέα του κειμένου.
      Ποια είναι η ιδέα του κειμένου δηλαδή; Γιατί εγώ βλέπω μυστικό δάκτυλο πίσω από τέτοια δημοσιεύματα; Ποιος πρωθυπουργός θα έκανε δηλώσεις που μάλιστα "έχουν καταγραφεί από τα ΜΜΕ" (αλήθεια που είναι όταν τις ψάχνω οεο;)
      που διευκρίνισε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια!
      Ειδικά η παράγραφο για το θεό της αυστραλίας βγάζει μάτι ότι είναι στημένη
      και τελειώνει με την προτροπή:
      Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε ,
      η οποία δεν υπάρχει στο ορίτζιναλ μήνυμα του 2005!!
      ΑΝ δηλαδή αποδεχτούν οι μετανάστες τη χώρα μας τότε όλα καλά για αυτούς και για εμάς;
      Όλο αυτό το κείμενο που το ξεθάψανε από το σεντούκια της μαύρης προπαγάνδας και το μεταφράσανε στα ελληνικά συγκεκριμένα κρυφοφασιστοσάητ είναι φτιαγμένο για να απαξιώσει κάθε λογική προσπάθεια που καταβάλει ο κάθε μεμονωμένος αυτόνομος έλληνας και γήινος μαζί (έχουμε ευθύνη κληρονομιά των αρχαίων ελλήνων να είμαστε το παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους λαούς και όχι να τους κατακρίνουμε σα ξιπασμένοι αριστοκράτες) για να ορθοποδήσει επιτέλους αυτός ο τόπος.
      Γκρεμίζεται το παλιό σάπιο πολιτικό σύστημα ( και το 10% μόνο να είναι σάπιο μολύνει και το υπόλοιπο..) και αντί να είμαστε στο δρόμο και να συζητάμε πως θα κάνουμε πιο δίκαιο το κόσμο όλο, με το να δείχνουμε το δρόμο και στους υπόλοιπους ευρωπαίους , πάνε να μας παρασύρουν σε πόλεμο για να μας συσκοτίσουν κι άλλο , είτε εμφύλιο αριστερά δεξιά είτε και θρησκευτικό πόλεμο χριστιανών εναντίων μουσουλμάνων.. το ότι όλοι θα βγούμε χαμένοι από τον 3ο παγκόσμιο δε το συζητάμε αρκεί να γαμήσουμε όλους τους εχθρούς μας

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος31/10/12 18:38

    απολυτα σωστος ο λογος της πρωθυπουργου μονο που δεν εγινε ποτε ;-)

    ειναι ενας ιντερνετικος μυθος που διαδωθηκε μετα τη βομβιστικη επιθεση το μπαλι. ,αποδιδομενος τοτε σε αλλον αυστραλο αξιωματουχο και αργοτερα ξανακυκλοφορησε με τη φημη οτι ειπωθηκε απο την πρωθυπουργο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *