ροή ειδήσεων

Πάμε καλά; Παπάς με 3 εκ.ευρώ καταθέσεις;

Εντυπωσιασμένοι οι ερευνητές του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν προ μερικών εβδομάδων σε τραπεζικό λογαριασμό ενός ιερέα που λειτουργεί σε εκκλησία της Αθήνας τρία εκατομμύρια ευρώ, που φέρονται να σχετίζονται με ...

''μίζες'' για ανέγερση γηροκομείου σε περιοχή των Αθήνας και άλλες... αγαθοεργίες.
Ο κληρικός δήλωνε στην Εφορία ετησίως περίπου 20.000 ευρώ που αντιστοιχούν στον σχετικά χαμηλό μισθό του, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος για νέα λίστα ''μαύρων'' καταθέσεων.

Εξίσου ενδιαφέρον ήταν για τα στελέχη του ΣΔΟΕ ότι ο ιερέας παρουσιάστηκε αμέσως σε οικονομικές υπηρεσίες και κατέβαλε αναλογούντες φόρους ύψους περίπου 1,3 εκατ. ευρώ. Και αυτό χωρίς να δυσανασχετήσει και να επικαλεσθεί οποιαδήποτε οικονομική δυσπραγία.

''Πώς κάτω από τα ράσα κρυβόταν ένα τέτοιο τεράστιο ποσό''

Οι υπηρεσίες εισέπραξαν τα χρήματα από τη φοροδιαφυγή του ιερέα, όμως, ως όφειλαν, άρχισαν να διερευνούν περαιτέρω ''πώς κάτω από τα ράσα κρυβόταν ένα τέτοιο τεράστιο ποσό''.

Τα στελέχη του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν ότι ο εν λόγω ιερέας συμμετέχει σε οικονομικές υπηρεσίες μητρόπολης στην περιοχή της Αττικής και θεωρείται στενός συνεργάτης ανώτερου κληρικού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας του ΣΔΟΕ, η μητρόπολη έχει προαναγγείλει την κατασκευή μεγάλων έργων σε αυτή την περιοχή του Λεκανοπεδίου, τα περισσότερα από τα οποία έχουν μείνει ημιτελή ή ανεκτέλεστα.

Ένα από αυτά είναι το γηροκομείο της περιοχής, έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί, παρ' ότι ξεκίνησε από τα τέλη της δεκαετίας του '80. Μάλιστα για το συγκεκριμένο έργο έχουν υπάρξει υπόνοιες για μη σύννομες συναλλαγές κληρικών. Επιπλέον έχει υπάρξει λαχειοφόρος αγορά μεταξύ των πιστών για την ανέγερσή του.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ερευνούν αν πίσω από τα χρήματα του κληρικού υπάρχει ζήτημα δωροδοκίας γύρω από το επίμαχο έργο ή αν σχετίζονται με υφαρπαγή χρημάτων από το ''παγκάρι''.
πηγή


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/11/12 20:03

    NA ELEKTOUNE OLOI OI PAPADES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/12 20:20

    Και μετά βγένει ο αρχιεπίσκοπος και σου λέει ότι έχουν χρεοκοπήσει!!!!!! Φυσικά αν ο κάθε παπάς έχει καταχραστεί 3 εκατομ. Ευρώ από την εκκλησία τι περιμένεις δηλαδή? Τα βλέπετε κορόϊδα "πιστοί" που δίνετε τον οβολό σας σε εράνους? Εκεί πάνε τα λεφτά σας. Αντε ξυπνήστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/12 20:29

    στον πανορμιτη συμης υπαρχει το μαγαζι διπλα στην εκκλησια που μοσχοπουλαει καθε μερα και κυριως σαββατοκυριακα ενα σωρο θρησκευτικα μαραφετια, εικονες σκουπες κλπ... και οταν τους ζητας αποδειξη σου απαντουν τα λεφτα πανε σε φιλανθρωπιες.... στανταρ εχουν μαζεψει οι κολογεροι( σωστα το εγραψα, κολογεροι) εκει περα εκατομμυρια ηδη για τη παρτυ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/12 07:40

      Για την παρτΥ κάνουν πάρτΥ ... Βρεεεεεεεεε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/11/12 00:05

    ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΜΑΝΙΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ ,ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ,ΟΨΙΜΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΝΤΟΝ (ΠΡΩΗΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ)ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΝΙΑΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ HOMELAND,RELLIGION,FAMILY UBER ALLES ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.....ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/12 00:23

    Τα ράσσα δεν σε κάνουν πάντα και παππά.

    Κομμάτι της διεφθαρμένης ανθρώπινης κοινωνίας μας ειναι και αυτοί.
    Τίποτε το διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/12 06:04

      Να μην μας το "παίζουν" όμως και "αντιπρόσωποι" του θεού!!!!!! Γιατί μόνο σαν "αντιπρόσωποι του χρηματισμού" είναι με τον χλιδάτο και προκλητικό τρόπο ζωής που διάγουν. Κάνουν και καμια δήθεν "φιλανθρωπική" πράξη για τα μάτια του κόσμου και μαζεύουν κατι μερικά εκατομμύρια ο καθένας τους με τις παράπλευρες μίζες και offshore (δες την περιουσία του πρώην αρχιεπισκόπου που δημοσιεύθηκε για να καταλάβεις τι εννοώ).

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/12 14:11

      Σου απαντώ και εγώ με το σχόλιό μου.

      ................. Κομμάτι της διεφθαρμένης ανθρώπινης κοινωνίας μας ειναι και αυτοί.
      Τίποτε το διαφορετικό. .....................


      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *