ροή ειδήσεων

9 λόγοι για να γίνετε φανατικός πελάτης σε ένα ξενοδοχείο!

Τα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο ξεπετάγονται πλέον σε χρόνο ρεκόρ και φυσικά ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το καλύτερο design, τις πιο σύγχρονες ανέσεις...
τα amenities των δωματίων και φυσικά τις εγκαταστάσεις ευεξίας όπως το spa. Τι πραγματικά είναι όμως αυτό που θα κάνει ένα ξενοδοχείο αγαπημένο προορισμό για έναν ταξιδιώτη;

Ακολουθούν 9 λόγοι για τους οποίους μπορεί ένα ξενοδοχείο να κλέψει την καρδιά σας σύμφωνα με το έγκυρο ταξιδιωτικό oyster.com!

1) Το 24ωρο room service



Τι πιο σημαντικό από το να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας λείψει τίποτα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας... Ακόμη κι' αν πεινάσετε στις 4 το πρωί!

2) Επώνυμα καλλυντικά μπάνιου



Είναι το νέο trend που εφαρμόζουν πολλά ξενοδοχεία για να κερδίσουν έξτρα πόντους και πολύ σωστά πράττουν! Εξάλλου, με αυτόν τον τρόπο δίνουν την ευκαιρία στον πελάτη να απολαύσει υπηρεσίες που στο σπίτι του ίσως να μην είχε ποτέ!

3) Μίνι μπαρ με τοπικά προϊόντα



Όλοι έχουμε περάσει από το στάδιο που μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και συνειδητοποιούμε ότι ξεχάσαμε να πάρουμε νερό ή κάποιο σνακ! Η απάντηση βρίσκεται στο μίνι μπαρ και είναι σίγουρα πιο απολαυστική αν περιλαμβάνει τοπικές λιχουδιές που μάλιστα είναι δωρεάν!

4) Φιλικά προς την τεχνολογία ξενοδοχεία



Τα ξενοδοχεία που υποστηρίζουν γρήγορη σύνδεση ίντερνετ και άλλες ευκολίες που αφορούν τεχνολογικές ιδιότητες είναι περιζήτητα ώστε να μπορείτε να κρατάτε επικοινωνία πάντα με τα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα κλπ!

5) Δωρεάν παντόφλες και μπουρνούζια



Σπάνια κάποιος θα συμπεριλάβει αυτά τα είδη στη βαλίτσα του... Τι πιο ωραίο λοιπόν να σας περιμένουν έτοιμα και καθαρά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

6) Δωρεάν cocktails



Μια υπηρεσία όχι τόσο εδραιωμένη ακόμη... Αλλά σκεφτείτε τι ωραία θα είναι να χαλαρώνεται στο κρεβάτι του δωματίου σας και ξαφνικά να χτυπά η πόρτα και το προσωπικό του ξενοδοχείου να σας προσφέρει ένα δωρεάν cocktail!

7) Ήρεμοι γείτονες



Δύσκολα μπορείτε να εξασφαλίσετε μόνο σας ένας ήρεμο ύπνο δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις από τις φωνές των γειτόνων, αλλά ένα καλό ξενοδοχείο ξέρει σίγουρα να δίνει τις απαραίτητες «διευκρινήσεις» πριν τη διαμονή.

8) Άνετα κρεβάτια



Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και σίγουρα αν η βραδιά που έχει μεσολαβήσει δεν είναι ευχάριστη, τότε πρέπει να κάνετε έξτρα προσπάθεια για να μη χαλάσει το ταξίδι σας. Αν όμως... το στρώμα σας είναι αναπαυτικό και ξεκούραστο...

9) Δωρεάν πρόσβαση στο spa του ξενοδοχείου



Όλοι μπορούν να ξελογιαστούν εύκολα με μια τέτοια δωρέαν πρόσβαση. Ποιός άλλωστε θα έλεγε όχι σε υπηρεσίες περιποίησης και ευεξίας που δεν κοστίζουν για το πορτοφόλι τους;

Απόδοση κειμένου: Ανθή Παρασκευοπούλου
Πηγή:www.huffingtonpost.com/oyster


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/11/12 07:27

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΑ ΚΑΝΩ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
    ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/11/12 14:01

    Ολα δωρεαν?Και ο ξενοδοχος απο που θα βγαλει χρημα να με πληρωσει?Αυτα τα εξτρα ειναι που δινουν κερδος στο ξενοδοχειο.Οι τιμες των δωματιων δεν καλυπτουν παρα μονο τα παγια.Αυτος που εγραψε αυτα τα πραγματα δεν εχει καμμια επαφη με το αντικειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *