ροή ειδήσεων

ΜΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΟΡΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΟΔΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ
Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε πως η αναβίωση της αρχαίας εορτής προς τιμήν του Θεού Απόλλωνος Σμινθέως...  του καθάρσιου αλλά και έφορου της γεωργίας θεού που θα τελούνταν την Κυριακή 18/11/2012 και 12 μμ αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας διοικητικής απόφασης του συλλόγου, λόγο ότι η αρχαιολογική υπηρεσία Ρόδου δεν έκανε δεκτή την αίτηση του συλλόγου για την τέλεση της εορτής αναβίωσης.
Δείτε την απάντηση που μας έδωσαν



Με την πρόφαση πως η εορτή δεν ειναι συμβατή με τον χώρο και ότι ο χώρος παραχωρείτε επιλεκτικά σε εκδηλώσεις καλλιτεχνικού χαρακτήρα, μας απόκλεισαν!!!
Και εδώ γεννάτε το ερώτημα αν δεν είναι συμβατή η εορτή του θεού στον ναό του που θα είναι?
Αυτό το {Ελληνικό κράτος} που μάχεται τον Ελληνισμό και την Ελληνική παράδοση με νύχια και με δόντια, αφού είναι η κρατούσα εξουσία, και δεν αφήνει τους Έλληνες να δοξάζουν τους Θεούς τους,αλλά ουτέ καν την αναβίωση των πραγματικών Ελληνικών εορτών και τελετουργιών!!!.

Είναι απαράδεκτο και αντισυνταγματικό, δηλαδή παράνομο να στερεί το δικαίωμα στους Έλληνες να δοξάζουν τους Θεούς των προγόνων τους.
Ποιό είναι αυτό το κράτος που απαγγέλλετε την άνοιξέθρησκεία βάση του συντάγματος του? και σπέρνει την διχόνοια στους υπηκόους πολίτες του.
Και να θυμίσουμε σε κάποιους την κρατούσης εξουσίας πως τον Τούρκο τον πολέμησαν και Εθνικοί Έλληνες της πατρώας θρησκείας μαζί με χριστιανοποιημένους Έλληνες της εποχής,άπειρα παραδείγματα, αλλά δυστυχώς η αγώνες των" αδικήθηκαν και καπελώθηκαν στυγνά" από το ιουδαϊκό ιερατείο του ιουδαιοχριστιανισμού.
Για γνώση στους αγνώμονες, παραθέτουμε απόσπασμα από το πρώτο σύνταγμα των τότε νικητών επαναστατημένων Ελλήνων : Τμήμα Α Περί θρησκείας. Παρ.α Η επικρατούσα θρησκεία εις την Ελληνικήν επικράτειαν είναι η της Ανατολικής Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας, ανέχεται όμως η Διοίκησις της Ελλάδος πάσαν άλλην θρησκείαν, και αι τελεταί και ιεροπραγίαι εκάστης αυτών εκτελούνται ακωλύτως.
Διαβάστε και μόνοι σας!!!



Λίγα λόγια για την αρχαία εορτή{Τα Σμίνθια}
Τον μήνα Νοέμβρη -Σμίνθιο στην Ρόδο και στην ακρόπολη της Λίνδου γινόταν λαμπρότατες εορτές προς τιμή του Απόλλωνα Σμινθέως ή Σμίνθιου, ως καθάρσιου αλλά και έφορου της γεωργίας θεού
Η αρχαία εορτή τελοταν προς τιμή του Θεού Απόλλωνος Σμινθέως ως ευχαριστιριο που σταματησε την πανούκλα στο στρατευμα των Ελλήνων επί Τρωικού πολέμου ως μυοκτόνος, ὁ τοὺς ποντικοὺς φονεύων
Σμινθεύς, έως, ὁ, epith. of Apollo, Il. 1.39; either (from Σμίνθος or Σμίνθη a town in the Troad, Hsch. , St. Byz.) the Sminthian; or (from σμίνθος) mouse-killer, Sch. ad loc., cf. Str. 13.1.48 and 64:—
also Σμίνθιος, ὁ, Ael.NA12.5, Sch.Il.l.c.; Σμίνθιος, ὁ (sc. μήν), name of a month at Rhodes, IG22.1131,12(1).1068.2, al.; written Ζμ-, ib.1149.8, al.: Σμίνθεια, τά, games at festival of Apollo Σμινθεύς,

Σμινθεύς--ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΣ

(ὁ) ἐπίθ. τοῦ Ἀπόλλωνος, Ἰλ. Α. 39· ἢ (ἐκ τοῦ Σμίνθος ἢΣμίνθη ἥτις ἦν πόλις Τρωϊκή, Ἡσύχ., Στέφ. Βυζ.)= ὁ Σμίνθιος· ἢ (ἐκ τοῦ σμίνθος) ὁ μυοκτόνος, ὁ τοὺς ποντικοὺς φονεύων, Σχόλ. Ἑνετ. ἐν τόπῳ, πρβλ. Στράβ. 604, 613· - ὡσαύτωςΣμίνθιος (ὁ) Αἰλ. π. Ζ. 12. 5, Σχόλ. Ἰλ. ἔνθ’ ἀνωτ Η πλέον πρόσφατη τουρκική ανασκαφη δείχνει ότι ο ελληνιστικός ναός κατασκευάστηκε το 150-125 π.Χ., και, συνεπώς, περίπου την ίδια στιγμή που ο κύριος της Αλεξάνδρειας Τρωάδος μετάτρεψε τα Πύθια ἐν Τρωάδι «η Πυθία της Τρωάδας») σε Σμίνθια Τρωάδι η {Σμίνθια της Τρωάδας}.Το ίδιο συνέβει στον Ναό του Πύθιου Απόλλων στην Ρόδο όπως και σε άλλες πόλης του αρχαίου Ελληνικού κόσμου .Η λατρεία εξαπλώθεικε στο νησί της Ρόδου,που και μεγάλη γιορτή με τετραήμερα δρώμενα που τελούνταν στον λόφο πλησίον του ναού του Απόλλων γνωστή ως τα "Σμίνθια" διεξάγονταν τον μήνα Νοέμβριο {Σμίνθιο} την οποία ο Φιλόμνεστος μελετητής ύμνησε την εορτή Σμίνθια στη Ρόδο.



Αk:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ!!
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΡΟΔΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΊ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ.
Ο ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΑΕΙ ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΟΥΛΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
eleusisdiagoridon

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/11/12 01:15

    dld stou apolona 8a epaizan kai part - ouzes?
    ksapla se marmara krasi fresko kai gargaro kai kormi 8anatiforo garnitoura?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΔΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΊΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑΣ ΠΟΥ ΜΠΌΛΙΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ,,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ,,ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!!!!????
      ΟΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΑ ΚΛΑΊΝΕ ΡΕ ΜΕ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ,,,,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/12 11:14

      exeis dikio se ola ta parapanw...alla ena orgio to erixnan suxna pikna...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/11/12 13:44

      Οι 12 θεοί δεν ήταν ποτε πρόγονοι μας και ούτε υπήρχαν ποτε. Μια μούφα ήταν για να υποδουλώσουν τους Έλληνες.

      Διαγραφή
    4. ΌΣΟ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΓΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ Η ΙΕΡΑ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΔΟΥΛΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ!! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ:::!!!ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ,,ΤΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ????

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/11/12 18:47

      Ενώ οι δικοί σας τι έκαναν εκείνη την ώρα? μήπως έπιναν φρέντο καπουτσίνο με κανέλα στο galeri?????

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/11/12 04:33

    Αίσχος και πάλι αίσχος αν η γιορτή τα Σμινθια δεν επιτρέπεται να γιορταστουν τότε είστε όλοι στην αρχαιολογία ανίκανοι και Ανθελληνες αίσχος σας να παραιτηθητε δεν σας αξίζει η θέση στην υπηρεσία.
    Η ΝΕΜΕΣΗΣ έρχεται!
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/11/12 05:38

    ΕΊΣΤΕ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ???? ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΡΒΑΤΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΄ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ!!!ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!!!ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ ΜΉΝΑ ΝΟΈΜΒΡΗ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΊ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ,ΑΝΑΒΆΛΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ , ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΣΠΊΔΕΣ ΠΛΕΟΝ , ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΎΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΥΛΊΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ,ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙ , ΑΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΎΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΆΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ,

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/11/12 07:50

    ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ 5 38 ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧ@@ΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ!!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΝΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/11/12 09:45

    ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΡΟΔΟΥ ,,,,, ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/11/12 10:05

    ΑΙΣΧΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/11/12 11:19

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!
    1ον ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ;ΑΝΕΧΕΤΕ;ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ!! ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ, ΚΑΛΛΩΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ!!
    2ον ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΕς ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΩΣΤΙΣΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΤΙ ΣΑς ΕΚΑΝΑΝ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΕΚΤΩΝ!!! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
    Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ , ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ,,,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ??ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,,ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ,,,ΤΟ ELLHNIKO KRATOS ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ,,,,,,ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!ΞΕΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ IRAN ,,,,ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ??? ΠΟΙΟΙ ??ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΕΒΡΑΙΟΣΜΟ" ?? ,

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/11/12 11:49

    ΒΡΕ ΑΪ ΣΙΧΤΗΡ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ, ΑΪ ΣΤΟ Δ..ΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/12 13:51

      Ξύπνα εσύ πρώτα Εβαίο μα@@@κα ,κορόιδο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/12 14:41

      11:49 ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ "ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ" ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.....

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος14/11/12 16:18

    Η απάντηση της αρχαιολογίας αναφέρει δύο ΦΕΚ, στα οποία στηρίζεται. Τα διαβάσατε; Αν ναι, πράξτε αναλόγως, αν όχι διαβάστε τα και μετά φωνάξτε!

    Γενικώς για οποιαδήποτε εκδήλωση απαιτείται απόφαση του ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο). Για τις δε θρησκευτικές τελετές σε μνημεία (ανεξαρτήτως θρησκεύματος) δίνονται, κατόπιν της διαδικασίας που περιγράφονται στους αρχαιολογικούς νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/11/12 16:19

    Επίσης είναι άλλο η αναβίωση μιας τελετής (ως αναπαράσταση) και άλλο η θρησκευτική τελετή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/11/12 17:17

    Θα συμφωνουσα να γιορτασουν οτι θελουν μονο και μονο για τον σεβασμο που τρεφω για την πατρωα θρησκεια. ΑΛΛΑ...εδω ερχεται το ΑΛΛΑ...η χωρα εχει ενα συνταγμα...το συνταγμα λεει πως η χριστιανικη θρησκεια ειναι η επισημη θρησκεια του κρατους...Και πρεπει να προστατευεται....Λοιπον...Εγω δεν σας κρινω που ειστε 12θειστες η οτι αλλο θελετε να ειστε...ΕΣΕΙΣ ομως βριζετε εμενα που ειμαι Χριστιανος και μετα εχεις και απαιτησεις. Με τετοια μπινελικια επρεπε να εισαι μεσα βαση συνταγματος! Λοιπον...να σεβεσαι εσυ εμενα οπως εγω εσενα φιλτατε 12θειστη! Και να κανεις και την γιορτη σου και οτι αλλο θελεις! Δεν θα επρεπε να στο απαγορευσει κανενας...Απλα ρε παιδια σεβασμος...δεν βλαπτει...δειχνει ΠΑΙΔΕΙΑ ο σεβασμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/11/12 17:51

    Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΤΗ - ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΑ,ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ,ΤΕΛΟΣ!!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ,,,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ,,ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ,,ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΣ ,,,,, Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ !!!!ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!! ΕΛΛΑΣ Η ΣΤΑΧΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/11/12 23:11

    ολοι οι απο πανω που το παιζουν θιγμενοι χριστιανοι ας πανε να ζητησουν να μην ξαναγινει και η τελετη της ολυμπιακης φλογας.αλλα εκει τουμπεκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/12 18:50

      Δεν τα μαθες? Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι η ολυμπιακή φλόγα είναι δικιά τους.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος15/11/12 19:18

    ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ..ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ.ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ Κ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ..ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ..ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ?ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΟΓΓΟΛΟ Κ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΔΙΑ..ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙ Κ ΦΙ...ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *