ροή ειδήσεων

Ο Παπανδρέου παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα!

Για συκοφαντίες και ψεύδη κάνει λόγο ο άνθρωπος που οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή. Κατά μέτωπον επίθεση εξαπολύει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου...

...θέλοντας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρησης!
Συγκεκριμένα κάνει λόγο για "εργολαβία κατασυκοφάντησης" με αφορφή το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος έχει κλείσει 18 ομιλίες και cocktail dinners μέχρι το καλοκαίρι έναντι αμοιβής 1 εκατομμυρίου δολαρίων!
Ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθεί να... συγκινήσει το λαό λέγοντας ότι δεν παίρνει τις αμοιβλές που αναφέρονται στο ρεπορτάζ. Μόνο που δεν διευκρινίζει τελικά ποιο είναι το ποσό που παίρνει.
Αφήνεται επίσης να εννοηθεί ότι ο κ. Παπανδρέου προτίθεται πλέον να προσφύγει σε ένδικα μέσα, αλλάζοντας τη μέχρι τώρα στάση του να απαντά με πολιτικά μέσα, καθώς, κάτι τέτοιο, εκλαμβάνεται ως αδυναμία που επιτρέπει και νέες επιθέσεις σε βάρος του.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου.
«Το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που αφορά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, διαπνέεται από αγοραία αντίληψη για την δημοσιογραφία και την αποστολή της.
Αντίληψη, η οποία είναι προφανές ότι χαρακτηρίζει το όλο εγχείρημα της συγκεκριμένης εφημερίδας, που υλοποιείται συνειδητά και με εντεινόμενους ρυθμούς την τελευταία περίοδο.
Όπου εγχείρημα, η εργολαβία κατασυκοφάντησης του Γιώργου Παπανδρέου.
Αυτή είναι η δημοσιογραφία που υπηρετούν.
Τα δήθεν στοιχεία τους, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το δημοσίευμα βρίθει ασύστολων ψευδών και ανακριβειών. Όπως, το ότι ανακάλυψαν 18 ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου με την μυθική αμοιβή του 1 εκατ. δολαρίων.
Η κατασυκοφάντηση θα αποδεικνύεται άμεσα, από τη φορολογική του δήλωση και το πόθεν έσχες. Εκεί καταγράφονται τα πάντα.
Μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο και οι συκοφάντες του Γιώργου Παπανδρέου;
Και όλα αυτά, ενώ σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζεται ότι, η παρουσία πολιτικών ηγετών σε διεθνείς εκδηλώσεις αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής εθνικών θέσεων, όπως και προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε χώρας για επενδύσεις.
Γιατί αυτό είναι το αντικείμενο των ομιλιών του Γιώργου Παπανδρέου: η Ελλάδα, οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων και τα πρωτοφανή αποτελέσματά τους, οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί, οι δυνατότητες της Ελλάδας, οι προοπτικές της, όπως και οι εξελίξεις στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, μαζί με τις θεσμικές αλλαγές που πρέπει να προωθηθούν άμεσα στην Ευρώπη και διεθνώς, αλλά και οι πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν για την ρύθμιση και τον έλεγχο των αγορών και των φορολογικών παραδείσων.
Όσο περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες και προσωπικότητες της χώρας θα μπορούσαν να συμμετέχουν και σε όσο το δυνατόν περισσότερες διεθνείς εκδηλώσεις, τόσο το καλύτερο για τη χώρα.
Είναι ηλίου φαεινότερον όμως, ότι αυτά δεν εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος της λαμπρής σκέψης που χαρακτηρίζει τους πάσης φύσεως τιμητές.
Μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου, αντιμετώπιζε είτε με τη σιωπή, είτε με πολιτικά μέσα τους εργολάβους επικριτές του. Δυστυχώς, κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένεια και την αξιοπρέπεια ως αδυναμία που τους επιτρέπει να εξαπολύσουν και νέες αήθεις επιθέσεις.
Κάτι τέτοιο όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Αρκετά πια».
Πηγή: newsbomb.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/11/12 14:17

    αν αυτοσ ειναι θυμα τι να πει κ ο κοσμοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/11/12 14:24

    οι εισαγγελεις ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα κινηθούν νομικά εναντίον του Γεωργίου Α. Παπανδρέου;;;;;;;;;;; Ακου εκει να τολμά να μιλά κιόλας ο παλιάνθρωπος!!!! Αλλά ναι θα μιλά...όσο ο Έλληνας είναι χέστης του καναπέ και στήνεται στα 4 - κυριολεκτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/12 15:16

    ΑΝΤΕ ΑΛΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΥΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/11/12 21:02

    ISTE OLOI POLY MALAKES. O GIWRGOS EINAI TO MEGALYTERO 8YMA. PALEPSE MONOS TOU ENANTIWN OLWN KAI KRATHSE THN ELLADA STHN EURWPH ALLA O MLKS O VENIZELOS H8ELE NA TOU FAEI TH 8ESH KAI O PIO MLKS O SAMARAS NA GINEI AUTOS PRW8YPOURGOS. EAN TON EIXAN STHRIKSEI TWRA H ELLADA 8A EIXE LYSEI TA PROVLHMATA KAI 8A HTAN KANONIKO MELOS THS EURWPHS KAI DE 8A EIXE ANAGKH TH MERKEL KAI TON SARKOZY ALLA TOSO MALAKES EISTE. KALA EKANE KAI EFYGE KAI SAS AFHSE NA KATASTRAFHTE ME TOUS MALAKES TOUS ALLOUS. TWRA DEN YPARXEI SWTHRIA EKTOS KI AN GINEI 8AUMA KAI GYRISEI PISW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/12 23:12

    Αν δεν μπορείτε ακόμη και τώρα να καταλάβετε ότι τον ΓΑΠ τον φάγανε η ΜΕΡΚΕΛ και ο ΣΑΡΚΟΖΥ μόλις ζήτησε να αποφασίσει ο λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το μέλλον του,τότε είστε το λιγότερο άσχετοι από πολιτική.Η ιστορία θα τον δικαιώσει κάποτε αλλά θα είναι αργά
    για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 02:00

      ΚΑΛΑ ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;;;; ΡΕ ΓΜΤ, ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/12 08:33

      NA KI ENAS AN8RWPOS POU KSEREI KAI TOLMAEI NA PEI THN ALH8EIA. ALLA KALE MOU FILE ADIKA XANEIS TA LOGIA SOU DIOTH OLOI EDW MESA EINAI MALAKES KAI AXARISTOI. KALA EKANE O GIWRGOS KAI EFYGE KAI TOUS AFHSE ME TON SAMARA KAI TON VENIZELO GIATI DEN TOUS AKSIZE TPT KALYTERO TOSO AXARISTOI POU EINAI. DEN KSEROUN THN TYFLA TOUS DEN EXOUN IDEA APO POLITIKH OSO KAIRO TRWGANE ME TON ANDREA HTAN OLA KALA KAI TWRA POU TOUS TA KOPSANE EXEI PONESEI H KWLOTRYPIDA TOUS ALLA KALA NA PA8OUN EGW DEN TOUS LYPAMAI.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/11/12 10:36

    9.2 ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ και ΕΣΥ 8.33 ΤΙ ΙΔΟΥΣ ΠΡΕΖΑ ΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΕΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΩΝ ΤΝ ΕΠΟΧΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΠΟΝΕΣΕ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗ Ο ΧΑΡΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΒΛΑΣΘΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.... ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ Κ ΠΑΝΤΡΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 12:57

      ESY EXEIS MANA KAI KSERW TI EXEI GINEI ME TIN DIKIA THS KWLOTRYPIDA.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/11/12 12:59

    ΑΚΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/11/12 23:44

    Φτάνει πιά, έλεος, δεν θέλουμε πλέον την βοήθειά του, αρκετά μας βοήθησε όταν κυβερνούσε για να βουλιάξουμε. Δεν θέλουμε βοήθεια από αυτόν. Αφού μας είπε "διεφθαρμένο κράτος" τώρα θέλει να πείσει τους επενδυτές να έρθουν στο "διεφθαρμένο αυτό κράτος" που και αυτός συνέβαλε να επενδύσουν. Μόνο τρελλοί το κάνουν αυτό. ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *