ροή ειδήσεων

Χρυσαυγίτες σε εργοδότες - ''Διώξτε τους αλλοδαπούς ή σας κλείνουμε''!

Λίστα ανέργων έχει δημιουργήσει η Χρυσή Αυγή και αποφάσισε να την κοινοποιήσει με τον δικό της τρόπο, σε καταστηματάρχες που έχουν αλλοδαπούς υπαλλήλους...
Τα περιστατικά πολλά, όπως δείχνουν οι μαρτυρίες και οι καταγγελίες επιχειρηματιών τόσο στην επαρχία όσο και στην Αθήνα. Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «6 μέρες» τέσσερα εύσωμα μέλη της ομάδας «Δουλειά στους Έλληνες» της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν αποθήκη οικοδομικών υλικών στο Μαντούδι Ευβοίας για να πουν «δύο κουβέντες σταράτες» με τον ιδιοκτήτη.

Του είπαν λοιπόν πως θα πρέπει να διώξει όσους αλλοδαπούς υπαλλήλους απασχολεί και να τους αντικαταστήσει άμεσα με Έλληνες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Εύβοιας πολλοί είναι οι καταστηματάρχες – επιχειρηματίες που έχουν δεχθεί ανάλογες επισκέψεις, ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που προχωρούν σε ενυπόγραφη καταγγελία στην αστυνομία, αφού φοβούνται.

Όλοι πάντως υποστηρίζουν πως αυτό που απαίτησαν οι «επισκέπτες» ήταν να «αλλάξουν» το προσωπικό που απασχολούν, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα τους βάλουν λουκέτο.

Και στην Αθήνα όμως, έχουν παρουσιαστεί ανάλογα φαινόμενα και συγκεκριμένα στην Κυψέλη με τον ιδιοκτήτη ψητοπωλείου να υποστηρίζει πως δέχθηκε την επίσκεψη των εύσωμων μαυροφορεμένων νεαρών, οι οποίοι του ζήτησαν να διώξει «για το καλό του» και τους τέσσερις αλλοδαπούς που εργάζονταν στο κατάστημα του και να δώσει δουλειά σε Έλληνες.

Ο ίδιος τελικά κράτησε στην επιχείρηση του μόνο έναν από τους τέσσερις, ωστόσο τονίζει πως ποτέ δεν εμφανίστηκε κανένας Έλληνας για να του ζητήσει δουλειά.
Πηγή: newsit.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/11/12 11:37

    lista me ksenodoxeia pou dioxnoun tous elinnes edo stin rodo mporo na sas anartiso ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/12 12:23

    Αν εχεις τετοια λιστα να το κανεις φιλε μου.Ειναι καθηκον σου να το κανεις.
    Αντε γιατι παραγιναμε μαλθακοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/12 12:29

    Περαστε εξω απο την ασφαλεια αυτη την ωρα να δειτε τι γινεται!!Εχει γεμισει ο κοσμος απο πακιστανους κινεζους και μαυρους που δουλευουν ολοι αυτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/11/12 12:59

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΣΤΟΥΣ ἉΛΛΟΔΑΠΟΥΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/11/12 13:21

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΤΟΣ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.....ΜΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/11/12 13:39

    Αντε ρε με τα δουλεμπορικά σας γραφεία που δίνετε δουλειά σε Έλληνες για 19Ευρώ, αγάλματα θα σας φτιάξουν οι Έλληνες καπιταλιστές. Πάρτε τα εργοστάσια και δώστε τα στους εργάτες, αλλά ξέχασα είμαστε όλοι Έλληνες εκμεταλλευτές και εκμεταλλεύομενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 20:06

      Γιατί ρε μάγκα οι ντόπιοι εργοδότες ποσα νομίζεις ότι δίνουν και χωρίς την μεσολάβηση της ΧΑ???? 18 ευρώ φιλε άσχετε. Ξεκινα από τις εταιρίες σεκιούριτι, πήγαινε προς M. Πετρίδη στην Βουλγάρα να σου πει μισθούς που δίνει, και μετά αν έχεις τα κότσια έλα να κάνουμε κουβέντα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/11/12 14:17

    Αν είστε τόσο "πατριώτες" όπως θέλετε να λέγεστε κύριοι της Χρυσής Αυγής, τότε φέρτε στην βουλή πρόταση νόμου για την μείωση των βουλευτών από 300 σε 150. Και προσέξτε γιατί με τις πρακτικές σας αυτές, θα ξεσηκώσετε παγκόσμια θύελλα ανθελληνισμού και τότε να δούμε που θα βρουν δουλειά τα 4-5 εκατομ. Ελληνες ανά τον κόσμο, για να μην πούμε και για ένα πιθανό παγκόσμιο κίνημα "σαμποτάρετε την Ελλάδα στον τουρισμό". Γιατί το κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Με την ασκούμενη βία στους μετανάστες θα τους αναγκάσετε να συσπειρωθούν και να καταγγείλουν την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς με άγνωστες και απρόβλεπτες συνέπειες για την Ελλαδίτσα σας. Το μόνο που δεν ακούσαμε ακόμα από σας είναι για "κρεματόρια". Ντρέπομαι που αυτή η χώρα που γέννησε την δημοκρατία και την φιλοξενία, να έχει καταπέσει τόσο χαμηλά. Δεν φταίνε που οι εκάστοτε "συνάδελφοί" σας βο(υ)λευτές κατήντησαν την χώρα αυτή σε αυτά τα χάλια, αλλά έρχεστε εσείς και την αποτελειώνετε. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι, δημιουργήστε υποδομές ανάπτυξης και όχι "μπουλτόζες κατεδάφισης".ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/11/12 14:31

    Αν θέλετε "Η Ελλάα να ανήκει στους Ελληνες" όπως είναι και το λογότυπό σας, τότε με την δύναμη που έχετε στην Βουλή δημιουργείστε και ενδυναμώστε μηχανισμούς ελέγχου της παράνομης μετανάστευσης και όχι μηχανισμούς τυφλής απέλασης διότι αν όλα τα κράτη εφαρμόσουν την δική σας τακτική, πολύ φοβάμαι ότι θα λύσετε μεν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας αφού οι εκδιωχθέντες Ελληνες ανά τον κόσμο θα έρθουν αναγκαστικά στην Ελλάδα, αλλά θα δημιουργήσετε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα ανεργίας.ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 20:11

      Μαλακίες της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού είναι έτσι όπως τα λες τότε γιατί δεν δέχεται καμια ευρωπαϊκή χωρα τους λαθρομετανάστες μας???? Για ψάξε λίγο τις συνθήκες του δουβλίνου που υπέγραψαν τα κόμματα που ανάφερα!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/11/12 14:33

    Τελικά το πνευματικό και νοητικό επίπεδο του Ελληνα είναι πάρα πολύ χαμηλό. Δεν εξηγείτε διαφορετικά η άνοδος των % της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/11/12 15:09

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ?
    ΕΔΩ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΖΩ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΡΟΔΟΣ.
    ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/11/12 17:00

    me ligi saltsa apo pano.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/11/12 17:58

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!!!!! ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ!!!ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 21:36

      ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΜΟΝΟΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/12 23:16

      Σωστά, για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ οι Ελληνες. Οι άλλοι φταίνε για την τεράτια φοροδιαφυγή και τις απάτες στο δημόσιο πολλών δισεκατομμυρίων που έχει γίνει εθνικό σπορ στους Ελληνες, Οι άλλοι φταίνε που οι Ελληνες ψηφίζουν τους πολιτικούς τους με βάση όχι την ικανότητα τους στην διοίκηση του κράτους αλλά το πως θα τους βολέψουν, οι άλλοι φτάινε για τα γερμένα υποβρύχια και τα άσφαιρα λέοπαρτ, οι άλλοι φταίνε για την Ζίμενς, τα Ολυμπιακά έργα, το Χρηματιστήριο, το Βατοπέδι, τον ΟΤΕ και τα τόσα άλλα σκάνδαλα δισεκατομμυρίων, οι άλλοι φταίνε που τις επιδοτήσεις της ΕΟΚ για την οργάνωση του κράτους και την ανάπτυξη της γεωργίας τις κάναμε βίλες και λιμουζίνες, οι άλλοι φταίνε που ανοίξαμε τα σύνορα και είπαμε στους αλλοδαπούς welcome και δουλέψτε για μας με εξευτελιστικούς μισθούς και εμείς να πίνουμε τον φραπέ μας στα καφενεία, οι άλλοι φταίνε που συνεργαζόμαστε με δουλέμπορους για να εισάγουμε φτηνό εργατικό δυναμικό χωρίς ασφάλιση για να τους εκμεταλλευόμαστε και για να ρίξουμε τον πληθορισμό εν γνώσει και με την κάλυψη και ανοχή των κρατικών υπηρεσιών, οι άλλοι φταίνε που κάναμε παράνομες Ελληνοποιήσεις χιλιάδων αλλοδαπών για ψηφοθυρικούς λόγους, οι άλλοι πάντα φταίνε για όλα. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!!!ΟΔ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13/11/12 18:37

    OLA POLI KALA ALA EGO SAS RTO TO EKSIS O ELINAS THA PAI NA DOULEPSI GIA 20E?DEN NOMIZO PROTIMA TIN KAFETERIA,K MIN KSEXNATE PTI POLI APO TOUS ALODAPOUS INE K METANASTES K OXI OIKONOMIKI METANASTES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 18:47

      ΟΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 20 ΕΥΡΩ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ, ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΙΣΕΣ ΕΚΛΑΙΓΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΡΟΔΙΤΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!!!!ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!! ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!! ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/12 18:51

      ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 6.37 ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ!!! ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!! ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ!!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/11/12 20:17

      13/11/12 6:47 μ.μ. τις καταλαβαίνω απόλυτα διότι και εγώ στην ίδια μοίρα είμαι εγώ η γυναικα μου και το μόλις 6 μηνών παιδί μου. Δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά με τίποτα, όλοι θέλουν αλλοδαπούς και φυσικά οι οικογενειάρχες απαγορεύονται σε επαγγελματικούς χώρους.

      Διαγραφή
  14. Τα ξενοδοχεία Μύθος και Λεβάντε πριν τα Κολυμπια,έμαθα ότι ανήκουν σε κυπριακή εταιρία εκμετάλλευσης.όταν τους δόθηκε η άδεια λοιπόν,δεν έπρεπε να ισχύει o νόμος πού ισχύει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες,δηλαδή να απασχοληθούν μόνο έλληνες;παντε να μάθετε τι υπαλλήλους φέραν στις δύο το πρωί με πούλμαν και μισθούς 300€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 20:24

      Μαθητευόμενοι "ΜΑΙΜΟΥ" όλοι οι ξενοδόχοι την ίδια απάτη κάνουν και τους φέρνουν οι ίδιοι με πλαστά έγγραφα από Ρουμανια, Μολδαβία, Λευκορωσία, αφήστε το γεγονός ότι κάποιοι ξενοδόχοι τους κλέβουν τα διαβατήρια και τους κρατάνε ομηρους για να μην την κοπανήσουν και πάνε σε άλλες δουλειές οι και χώρες.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος13/11/12 21:38

    kala kanoun k na sinexisoun etsi....as doulepsoun k oi Ellhnes epitelous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/11/12 14:47

    MPRAVO PAIDIA STIS EPOMENES EKLOGES OLO TO SOI MOY KAI EGO MAZI XRYSH AYGH GIATI EMEIS POYTHENA DEN PHGAME PARANOMOI METANASTASES PHGAME OPOY MAS ZHTHSAN KAI EIXAN KENES THESEIS ERGASIAS KAI PANO APO OLA DEN PEIRAXAME MYGA! XILIA MPRABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BRAVOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *