ροή ειδήσεων

Αναβλήθηκε η δίκη για το στρατιωτικό πρατήριο στη Ρόδο

Αναβλήθηκε τελικά για τις 14 Μαρτίου 2013 η εκδίκαση από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου της υπόθεσης με τις ατασθαλίες στο στρατιωτικό πρατήριο...

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες, ωστόσο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους κατηγορούμενους (εξ Αθηνών) απεβίωσε και ο νέος συνήγορος που ανέλαβε ζήτησε αναβολή προκειμένου να έχει το χρονικό περιθώριο για να προετοιμαστεί για την υπόθεση. Έτσι το δικαστήριο την ανέβαλε για τις αρχές Νοεμβρίου του επόμενου έτους.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου έχουν παραπεμφθεί 6 στρατιωτικοί που κατηγορούνται για πλαστογραφία με χρήση κατ' εξακολούθηση με συνολικό όφελος και ζημία σε βάρος του δημοσίου άνω των 73.000 ευρώ, και για απιστία σχετική με την υπηρεσία κατ' εξακολούθηση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου.

Συγκεκριμένα, από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί για την υπόθεση προκύπτει ζημία ύψους 1.480.000 ευρώ σε βάρος του στρατιωτικού πρατηρίου Ρόδου από την δραστηριότητα που φέρονται από σχετικό πόρισμα ελέγχου να είχαν επιδείξει οι κατηγορούμενοι.

Αρχικά στην υπόθεση κατηγορούνταν 12 άτομα σε βάρος των οποίων είχαν ασκηθεί διώξεις όμως τελικά στη δικαιοσύνη παραπέμφθηκαν έξι.

Μετά την απολογία τους το Μάρτιο του 2009, ο εκτελών χρέη διοικητή, ο ταμίας και άλλοι τέσσερις υπαξιωματικοί, αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης τους μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ οι δύο πρώτοι (διοικητής και ταμίας) και τη καταβολή του ποσού των 30.000 ευρώ έκαστος ως εγγύηση.

Συνήγοροι υπεράσπισης είναι οι κύριοι Στέλιος Κιουρτζής, Δημήτρης Ράπτης, Στέλιος Αλεξανδρής, Μανώλης Κουτσούκος, Ιωάννης Χαρίτος και Γρηγόρης Μοράρης.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/11/12 09:57

    αληταραδες καθαρματα τα χρηματα του λαου πισω αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/12 10:22

    πως τα θες σε μετρητα ή σε επιταγη;;
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/11/12 10:34

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΑΔΙΚΟ.ΠΟΛΛΗ ΛΑΜΟΓΙΟ, Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ,ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΝΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΑΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/11/12 12:31

    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/11/12 14:53

    οχι ρε σεις στα κρητικα πηγενε στα μπουζουκια και δωσε τα λουλουδια οπα οπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/11/12 19:27

    O ENAS EK TON KLEFTON PHNH KAFE KAI TON BLEPW SHNEXIA STA TRIANTA ,SAN NA MHN TREXEI TIPOTA.GIA TON POIN DOIKHTH MHLAW..ARE LAMOGIO???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *