ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΝ" ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Κραυγή απόγνωσης από εναν αγανακτισμένο πολίτη, ο οποίος σάς διαμηνύει. Ηρθε η ωρα πλέον, νά σηκώσετε τά πόδια ψηλά... σάν π....ες καί οχι τά χέρια. Η αυτοκρατορία σας τελείωσε. Δοκιμάστηκαν αρκετά οι αντοχές μας.  Αναγκαζόμαστε πλέον νά σάς πληρώνουμε, καί γιά τήν ανάσα πού παίρνουμε! Γιά νά σάς σεβόμαστε, νά μάς φέρεστε ανάλογα. Η υγεία τού καθενός μας,ειναι οτι πολυτιμότερο εχουμε. μή μάς τό στερείτε. Εχετε δώσει εναν όρκο, τηρήστε τον επιτέλους. Υ.Γ Πρέπει νά έχουμε καί φίλους, καί εχθρούς! οι φίλοι, γιά νά μάς θυμίζουν τό καθήκον μας, καί οι εχθροί μας, νά μάς υποχρεώνουν νά τό κάνουμε.....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/11/12 23:49

    Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ (ΠΑΝΤΑ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/11/12 00:14

    EΣΥ ΠΙΩΣ ΕΙΣΑΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ;ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ; TI ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΕΣΥ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ! ΜΕ ΡΩΤΑΣ, ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ;;ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΚΜΕΥΣΕΙΣ; H ΔΕ ΜΩΡΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ ΕΦΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/12 00:18

    Και εγώ δεν κατάλαβα τι θέλει να πεί ο κύριος της ανάρτησης.

    Να κάνει και τον σταυρό του ακόμα που αντέχουν ακόμα οι γιατροί στα νοσοκομεία με τα εξοντωτικά ωράρια που αναγκάζονται να δουλεύουν.

    Και που αναγκάζονται μετά απο ξενύχτι εφημερίας, να τα βγάλουν πέρα στην συνέχεια με ολοήμερο στην κλινική με τους εσωτερικούς τους ασθενείς, και να εξετάζουν και στα εξωτερικά ιατρεία ακόμα και πάνω απο διπλάσιους εξωτερικούς ασθενείς.


    Ιατρική ειναι αυτή, δεν ειναι "μπρίκια κολλάω", με ανθρώπινες ζωές ασχολούνται.
    Το μυαλό οσο και θέληση να υπάρχει απο τον γιατρό να προσφέρει , κουράζεται, και υπάρχει κίνδυνος λάθους εως σε τραγικό βαθμό.

    Ασε και που τις εφημερίες και τις υπερωρίες που τους χρωστάνε φτάνουν σε χρονικό διάστημα εως και επτά με οκτώ μηνες.
    Αλλά ομως,
    Νοοτροπίες και απαράδεκτες συμπεριφορές σου,το να ξεσπάς στον γιατρό εσύ και κάποιοι εως πολλοί άλλοι ειδικά στα εφημερεύοντα του νοσοκομείου , μόνο τιμή δεν σας περικλείει.

    Αναζήτησε τις ευθύνες η το δίκαιό σου αλλού και οχι σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/12 00:59

      ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ!!! [ΟΜΩΣ] ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ; ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΑΡΤΙ ΓΙΝΩΝΤΑΝ, ΑΠΟ ΕΘΙΣΜΕΝΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ! ΣΕ ΠΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΩΝΤΑΙ ΤΩΡΑ [ΧΕΡΙΑ-ΨΙΛΑ] ΤΑ ΕΝΙΨΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩΝΤΑΙ ΣΕ [ΚΑΦΡΟΥΣ] ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ Η ΡΟΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟΒΕΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ. ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΔΕΧΤΕΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.ΚΥΡΙΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΥΜΕ. ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΥΛΙΚΩΝ;ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/11/12 00:21

    Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΓΝΩΣΤΟ;ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/12 08:04

    επειδή η Ρόδος είναι μικρή κοινωνία, οι περισσότεροι ιατροί δεν πρέπει να μιλάνε. με 1500€ χτίζουν παλάτια. το ότι πέρνουν λίγα χρήματα δεν τους νομιμοποιεί το φακελάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/12 09:28

      ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΝΧΟΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΦΕΥΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/11/12 08:26

    Να ρωτήσω και εγώ ο άγνωστος κάτι απευθυνόμενος στους μεγαλογιατρούς του Γ.Ν.Ροδου?
    Ο νοσοκομειακός γιατρός επιτρέπεται να κάνει επίσκεψη κατοίκων και να χρεώνει 50 ευρώ τον ασθενή? Ας απαντήσουν οι καρδιολόγοι οι παθολόγοι και οι παιδίατροι του νοσοκομείου.
    Όσο για αυτούς που λέτε ότι τρέχουν και ότι δεν προλαβαίνουν και ότι κουράζονται πιστεύω να εννοείτε τους ειδικευόμενους γιατί αυτοί όντως τρέχουν μαραθώνιο, οι υπόλοιποι απλά η στο εφημέριο θα τους βρείς να κοιμούνται η στο laptop, η στα σπίτια τους και αν τους χρειαστούν τους φωνάζουν οι ειδικευόμενοι διστακτικά μην τυχόν και τους βρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/12 09:40

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ,ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΧΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/11/12 09:18

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 12΄18 Π.Μ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΜΗ!! ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,[ΚΑΙ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ] ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΕΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ[ ΓΙΑΤΡΟΥΣ]ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΕΡΑΣΚΛΗ, ΚΑΙ ΚΑΡΑΛΑ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΑ; ΜΟΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,[ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ] ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΓΓΑΛΙΑ,[ΑΣΕ-ΤΙ-ΠΛΕΙΡΩΝΕΙ-ΤΟ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΑΠΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΑ-ΚΑΙ-ΠΡΟΣ-ΚΙΝΗΤΑ] ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΕΙΡΩΝΕΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΑΖΕΣ ΡΑΜΑΤΑ ΧΑΡΤΙ ΒΑΜΒΑΚΙ ΦΑΡΜΑΚΑ κτλ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΠΩΣ [ΠΡΟΣΦΑΤΑ] ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΙ [ΤΩΡΑ] ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ [ΜΑΝΙΚΙΑ] ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.[ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ] ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ [ΤΡΙΑΝΤΟΣ] ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ;;;ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ [ΚΑΙ]ΕΚΕΙΝΟΙ, ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ,ΜΠΗΚΑΝ-ΣΚΥΛΟΙ-ΚΑΙ-ΤΟ-ΑΛΕΣΑΝ-ΣΤΗΝ-ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ-ΤΟ-ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΡΑΞΑΝ!!!ΝΑΙ!! ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ Η ΡΟΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ-ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ [ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ] ΟΙ ΦΕΡΩΝΤΑΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΙΩΘΩ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ [ΔΟΥΛΟΥΣ-ΤΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΠΟΥ-ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΨΩΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/11/12 19:42

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΟΥΝ ΓΙΑ 3,60!!!!! ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΥΦΑΚΙ!!1ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΗΔΕΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΡΟΔΟΣ !!!!!! ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ!!! ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΑ ??? Η ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/12 20:52

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΝΤΡΟΠΗ Σ΄ΕΣΕΝΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙ. ΚΑΙ ΠΩΣ;ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΟΙ;;;ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ 3,60 ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ,ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ,ΑΛΛΑ ΕΚ΄ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ [ΘΕΛΟΥΝ] ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ! ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ,ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ, Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ!ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ,Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΗ! ΕΠΩΝΥΜΟΣ;= ΜΕΣΑ.ΑΝΩΜΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ,=ΜΕΣΑ.ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ, ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ,=ΜΕΣΑ!ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΗΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ Π,,,,,,,ΝΕ ΣΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΟΥΝ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΣΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ,ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ,ΕΣΥ ΕΙΣΕ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΙΞΗΣ!!ΝΑ ΖΗΤΗΣΗΣ [ΣΥΓΝΩΜΗ] ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΝΑ ΣΕΒΑΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣ! ΑΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!! ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΑΛΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΗ [ΜΑΓΓΙΑ] ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΒΑΖΕΙ ΤΟ [ΧΕΡΙ ΤΟΥ-ΣΤΗΝ-ΠΡΙΖΑ-ΤΟΥ-ΡΕΥΜΑΤΟΣ-ΜΕ-ΤΙΣ-ΟΠΟΙΕΣ-ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ-ΑΥΤΟΥ-ΤΟΥ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ,ΑΔΕΛΦΗ,ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΩ; ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Η ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ;;;ΑΛΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΩΣΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος12/11/12 19:48

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ??ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ !!!!ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΧΑΙΑ ΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ??ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ !!!!!ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/11/12 20:08

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ. ΑΞΙΟΣ, Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ [ΓΙΑΤΡΟΥ]!!!!!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ,ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΥΘΥΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΤΟΥ!! ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ!!ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΒΟΥΡΩΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΦΩΝΟΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/11/12 20:28

    Μπορεί να έχουν δίκιο οι γιατροί με τις συνθήκες εργασίας τους αλλά ήταν ατόπημα η ανάρτηση του δημοσιεύματος περί "ουδεμίαν ευθύνη φέρομε". ΑΝ κρίνουν ότι δεν είναι σε θέση να εκπληρώσουν το έργο τους τότε είτε να παραιτηθούν είτε να κατέβουν σε απεργία. Αλοίμονο αν ο καθένας έλεγε "λόγω της κρίσης ουδεμία ευθύνη φέρω αν μου την δώσει κατακούτελα και πάρω το ντουφέκι και όποιον πάρει ο χάρος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/11/12 22:16

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ,ΣΑΦΩΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΡΓΑΖΩΝΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΥΚΕΣ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;ΟΥΤΕ ΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΓΙΑΤΡΟΙ,ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ Η ΡΟΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ-ΧΕΡΙΑ-ΨΗΛΑ-ΚΙ΄-ΟΛΛΑ-ΤΑ-ΚΑΝΩ!!! ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ,ΟΧΙ ΧΕΡΙΑ!!ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΡΙΑΝΤΟΣ;ΜΙΛΑΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ.ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ Ο ΝΟΩ ΝΟΗΤΩ!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΝΟΣΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ,ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΕΞΩ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ,ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ!!ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΜΠΕΝΤΑΝΤΙΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ!!!ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *