ροή ειδήσεων

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τη Δευτέρα 5/11/12 τα δημοτικά και νηπιαγωγεία δεν πρόκειται να λειτουργήσουν λόγω συνδικαλιστικών εκλογών για τους δασκάλους και νηπιαγωγούς. Γεννιέται εύλογα το ερώτημα... γιατί σε ένα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ σύγχρονο κράτος, οι εκλογές αυτές δεν διεξάγονται κάποιο απόγευμα ή κάποιο Σάββατο. Οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί δεν θα εργαστούν και θα πληρωθούν κανονικά, ενώ η ψήφος είναι διαδικασία ενός δεκαλέπτου (πλην των εφορευτικών επιτροπών), και τα παιδιά θα χάσουν μια μέρα μάθημα. Αν οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί (και φυσικά όχι μόνο αυτοί και όχι στο σύνολο τους) εξακολουθούν ακόμη και τώρα έχουν τέτοια νοοτροπία..........τότε η ανάκαμψη της χώρας δεν πρόκειται να έρθει εις τον αιώνα τον άπαντα!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/11/12 00:08

    Symfwnw! kai gw thn idia aporia exw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/12 00:26

    Πέστα ξαναπέστα εδώ ο κοσμος χανεται και αυτοί στον κοσμο τους νομίζουν οτι έχουμε 1981 με τον παπατζη παπαανδρεου δεν πήρανε χαμπάρη την κρίση, να τους κόψουνε το μεροκάματο .Κολοκράτος καθένας κάνει οτι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/12 00:36

    Οκ κομπλεξάρες, 1ον και εσείς δεν μπορείτε να πηδιέστε με τους γκομενούς σας ,άλλες ώρες, οκ ξέρω λοίπουν τα παιδιά απο το σπίτι , αλλά καλά τώρα μία μέρα είναι, 2ον αυτό γίνεται μία φορά το έτος, 3όν όταν ήσασταν πιτσιρικάδες αυτό σκεφτόσασταν;, 4όν κάτι μου λεεί ότι αυτός που το έγραψε τα παιδιά του σε δημόσιο δεν τα έχει ( ο νοών νοείτω) 5ον ευτυχώς βρίκατε το μέγιστο πρόβλημα και μάλιστα γνωρίζετε και την διαδικασία ( κοίταξτε πάλι το 4ο) και 6ον κοιτάτε εσείς να είστε σωστοι απέναντι στα παιδιά σας γιατί τοσα κολοπαιδα ( όπως έγραψε και ο απο πάνω κολοκράτος) γεμίσαμε και μετά σας φταίνε οι καθηγητές και τα μαγαζιά που πάνε και πίνουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 01:09

      Είσαι απλά θλιβερός. Πάρε αύριο το τσάμπα μεροκάματο που θα σου πληρώσει ο μαλάκας Έλληνας...και καλό καφεδάκι με την υπόλοιπη τεμπελοπαρέα σου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/12 01:38

      1.09 είσαι απλά μαλάκας, δεν είμαι εκπαιδευτικός , κοιτα να προσέχεις το κωλοπαιδό σου για να μην γίνει σαν και εσένα!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/12 11:22

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!

    1)ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 1 ΗΜΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ?
    2)ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ?
    3)ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ?
    4)ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ?
    5)ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ?
    6)Η ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΜΒΛΥΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 12:44

      Το πρόβλημα του αρθρογράφου συνοψίζεται στην ακόλουθη φράση, που χαρακτηρίζει πολλούς νεοέλληνες και δυστυχώς ακόμα περισσότερους από τότε που ξέσπασε η κρίση:
      >>> Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα <<<

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/12 13:06

      Φίλε του 11.22
      Δε θα συμβεί τίποτα το ιδιαίτερο επειδή τα παιδιά θα χάσουν μια μέρα μάθημα, ουτε θα αμβλυνθεί το οικονομικό πρόβλημα επειδή θα πάρουν ένα τσάμπα μεροκάματο. Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να βλέπω μορφωμένους ανθρώπους να εκμεταλλεύονται το αναφαίρετο δικαίωμα τους να εκλέξουν συνδικαλιστικούς εκπροσώπους, για να το συνδυάσουν με μια μέρα ''λούφα''. Αν υποστηρίζεις το αντίθετο δώσε μου σε παρακαλώ ένα λογικό επιχείρημα για το ότι οι εκλογές δε διεξάγονται απόγευμα ή Σάββατο. Να χαθεί μια μέρα όταν υπάρχει λόγος...ναι και δυο και τρεις...αλλά να χάνεται μέρα για να μην ξεβολευτουν οι εκπαιδευτικοι να πάνε ένα δεκάλεπτο ένα απόγευμα ή ένα Σαββατο να ψηφίσουν συγνώμη αλλά είναι προκλητικό για την υπόλοιπη κοινωνια. Σιγουρα υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις σε αυτό τον τόπο αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι...

      Φίλε του 12.44 ..ο φίλος απο πάνω..ρώτησε τον αρθρογράφο όχι εσένα..και δε ξέρω από πότε η λούφα θεωρείται κεκτημένο δικαίωμα επαγγελματικής τάξης για να χρησιμοποιείς αυτή τη φράση...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/12 13:10

    Αυτό ακριβώς !!Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σκεφτόμαστε έτσι!! Προφανώς όμως ο κάθε κομπλεξικός...σκέφτεται γιατί αυτοί και όχι εγώ? Η ζήλια και η κακία θα μας φάει! Αυτή είναι η παιδεία που θέλουμε και τελικά έχουμε!

    Έχει σκεφτεί κανείς τι έχει περάσει ο κάθε δάσκαλος για να βρεθεί σε αυτή τη θέση? Έχει σκεφτεί άραγε πόσες ώρες έχει σπαταλήσει για να προετοιμαστεί για το μάθημα της τάξης του? Έχει σκεφτεί μήπως πως παραμένουν οι χειρότερα αμειβόμενοι?
    Τι κάθομαι και λέω..λες και θα ανοίξει το κεφάλι του κάθε αδαή, στενόμυαλου που πιστεύει πως το σχολείο είναι χώρος φύλαξης παιδιών και οι δάσκαλοι υπαλληλίσκοι του!!!
    Όσο υπάρχουν τέτοια μυαλά σαν τα δικά σας, τότε ναι, σίγουρα πάμε κατά διαβόλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/12 13:15

    KLASIKOI TEMPELARADES .GIATH RE DEN DOULEUETE 8 ORES THN HMERA ???????
    TO KALOKAIRH NA MHN PAIRNETE 3 MHNES ADEIA ALLA 1 MHNA KAI META NA DOULEUETE SE ALLES DHMOSIES YPHRESIAS

    KOPROSKYLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/11/12 13:18

    ΦΙΛΕ 1.06
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΞΩΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ, Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ Κ.Α....
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΜΠΤΟ...ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/11/12 13:26

    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ 1.15
    ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΑΠΟΛΑΒΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ! ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΗΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ, ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ!
    ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 13:53

      δουλευετε 4,5 ωρες την ημερα 8 μηνες το χρονο και εχετε και παραπονο απο πανω. τα απογευματα σκιζεστε στα ιδιαιτερα στους μαθητες σας παιρνοντας το ψωμακι απο αδιοριστους συναδελφους σας που διατηρουν νομιμα φροντιστηρια και κονοματε αλλους 3 μισθους το μηνα αφορολογητα. αυτα να τα πεις αλλου...εσεις χρειαζετσε το θανο τζημερο να σας κυβερνησει να στρωσετε χαρακτηρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/12 18:11

      ante re tsampi pou tha krineis kiolas...trava pexto gomenos kai kane kai mia klaniaaaaaa

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/12 18:41

      6.11 βλαχαδερό.......τα χριστούγεννα τράβα λίγο στο κωλοχώρι σου γιατί η μπίχλα από τις γουρουνοστάνες σου έχει λείψει

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/11/12 19:31

      thn anaplhrwnei h mpixla pou vgazete eseis...alla na mou peis thn exete synithisei!!!emeis oi vlaxoi omws protimame thn allh mpixla para th dikh sas....kouradomaga

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/11/12 14:03

    ΦΙΛΕ 1.53 ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΕΤΣΙ?
    ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΛΛΑ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/11/12 14:06

    den pame kala edw mesa re....pros tous filous tous douleutarades pou kathgoroun tous daskalous...ena exw na pw...ola einai thema epilogwn!!!ki egw tha ithela na eimai eisodhmatias alla den eimai kai oute ta vazw mazi tous!!!alla koloroditakia den eiste???oust xamena kormia...kakomoutsouna kai kakopsuxa skata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/11/12 14:23

    1.53 NA AGIASEI TO STOMA SOU...TERMA I ANOXI STA KOPROSKULA
    2.06 PES MAS ESI APO POU EISAI KAI PWS VRETHIKES EDW...KAI KIRIWS...AFOU SIMVIWNEIS ME SKATA OPWS EIPES GIATI DE PAS PISW STO KWLOTOPO SOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 18:09

      giati re tsampikoskato eimai anagasmenos na meinw gia 2 xronia sto tsampikonhso sas kai na sas uphretw!!!!kai ston kwlotopo mou tha paw ..makari twra kioalas na mporousa na fugw....eiste trisathlioi(oi perissiteroi) kai vromeroi!!!
      sixathika ena toso wraio meros exaitias sas kouradesssssss

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/12 18:47

      6.09 είσαι κλασικό παράδειγμα κωλόβλαχου που επειδή κατόρθωσε και κάθησε σε ένα αμφιθέατρο και τελείωσε μια καθηγητική σχολη (επειδη π.χ. σε κάποια πολυτεχνική δεν πέρναγε ουτε απο έξω) και πλέον δεν είναι αναγκασμένος να μυρίζει καθημερινά τις βρωμιές από τις γούρνες και τις στάνες του χωριού του και έκανε το όνειρο της μάνας του να πάρει ένα μισθουλάκο του δημοσίου πραγματικότητα..νομίζει ότι είναι κάποιος. Να έυχεσαι να συμπληρώσεις τη διετία γιατί αν γίνει σοβαρή αξιολόγηση απο την task force σίγουρα θα γυρίσεις στο άρμεγμα με το πτυχίο κορνιζαρισμενο πίσω απο τα γελάδια.......οθθιιι..σαλάγατα!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/12 19:34

      re tsampikoxesma....tha itheles polu na kaneis th douleia mou..alla mhn peseis sta xerakia mou sou euxomai....epese se ola exw....koita loipon to kwlonhsi souy kai pws na gam...kamia touristria kai ase tis paparologies kai tis upotheseis

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/11/12 19:36

    ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΒΛΑΧΟΥ-ΤΣΑΜΠΙΚΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 20:00

      Το πρόβλημά μας δεν είναι φίλε μου οι Γερμανοί....... αλλά οι κλέφτες οι Ελληνες!!!!! Ετσι καταντήσαμε την χώρα μας και δεν μας φταίνε οι άλλοι, αλλά μόνο εμείς. Λίγη αυτοκριτική δεν θα έβλαπτε.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος5/11/12 20:12

    Εγώ παρατηρώντας τα όσα κατά καιρούς γράφονται, ένα έχω παρατηρήσει!! Οι Ροδίτες τελικά δεν ξέρουν τι θέλουν...τους φταίνε οι δάσκαλοι, οι στρατιωτικοί, οι πανωμερίτες, οι αξιέπαινοι βλάχοι,οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι κρητικοι, οι φοιτητές, οι τουρίστες!!! Μήπως τελικά το πρόβλημα το έχετε εσείς?? Σε όλη τη χώρα δεν έχω συναντήσει τέτοιο ρατσισμό και απαξίωση προς τους άλλους! Μια ενδοσκόπηση που και που δε βλάπτει! Και ένας σεβασμός αν μη τι άλλο σε ανθρώπους που ζουν στο νησί σας και σας αφήνουν χρήμα! Ναι, αυτό που βλέπετε στο πρόσωπο του κάθε ανθρώπου! Υπάρχουν βέβαια και αξιόλογοι άνθρωποι, αλλά δυστυχώς εσείς τους επισκιάζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 23:18

      Μάλλον δεν έχεις ζήσει σε πολλές περιοχές φίλε. Για τράβα προς Κρήτη μεριά και επιχείρησε να ανοιξείς ως μη Κρητικος μαγαζί...να δεις τι σημαίνει τοπικισμος...και ρατσισμος. Για τράβα προς Θεσσαλονική μερια..... και κυκλοφόρησε με αθηναϊκές πινακιδες...να γραφουν εσένα ανάμεσα σε 8 αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα παράνομα...να σου πω τι σημαίνει τοπικισμός. Η Ρόδος είναι πολύ φιλόξενος τόπος και έχει ταΐσει πολλούς μη Ροδίτες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/12 11:16

      Φίλη παρακαλώ!! Και πίστεψέ με έχω οργώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα. Στη Ρόδο βρίσκομαι εδω και λίγο καιρό...είχα έρθει όμως και παλαιότερα. Όσο για τις περιοχές που αναφέρεις τυχαίνει να είναι οι πιο φιλόξενες!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/11/12 13:31

      Αγαπητή φίλη...λοιπόν....προφανώς στις δύο αυτές περιοχές δεν πήγες ή τουλάχιστον δεν είχες παρόμοια εμπειρία με τα όσα ανέφερα. Αλλά για πες μου εσύ πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι για το θέμα του κλεισίματος των σχολείων ...διαμαρτυρήθηκαν μόνο Ροδίτες (γιατί είπες ..τους φταιν οι δάσκαλοι κλπ) ενώ όσοι δεν ενοχλήθηκαν ήταν μη Ροδίτες; Επειδή είσαι λίγο καιρό εδω (και καλωσήρθες παρεπιπτόντως), να σε ενημερώσω ότι ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ίσως και 35% είναι μη Ροδίτες )και εγώ προσωπικά δεν έσω πρόβλημα να γίνει και 55% και 65%), οπότε για όλα τα κακώς ή καλώς κείμενα που βλέπεις γύρω σου ευθύνονται και Ροδίτες και μη Ροδίτες. Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός...

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/11/12 20:24

    Εγώ κάποτε ζούσα σε μία πόλη της οποίας οι άνθρωποι δε μου άρεσαν καθόλου.
    Τι έκανα; Σηκώθηκα και έφυγα.
    Το να έμενα και να τους έβριζα σε κάθε ευκαιρία, το θεωρούσα μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 21:33

      αν ήταν στο χέρι σου καλά έκανες και έφυγες! Δεν έχουν όμως όλοι αυτοί την πολυτέλεια!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/12 23:20

      Τότε 9.33 να σέβονται τον τόπο που ζουν και τους δίνει ψωμί και να το βουλώνουν...γιατί για να είναι εδω...ο δικός τους δεν τους δίνει

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/11/12 11:19

      ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΝΕΙ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ....ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/11/12 13:18

      Τι λες ρε φίλε τώρα; Οι χιλιάδες μη Ροδίτες που έρχονται τα καλοκαίρια και δουλεύουν στα ξενοδοχεία και στα μπαρακιά (που πολλοι από αυτους μένουν μετά και μόνιμα) δεν τρώνε από τη Ρόδο:...μόνο δημίσοοι υπάλληλοι και στρατιωτικοί έρχονται;

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος5/11/12 22:40

    συγγνωμη μονο οι δασκαλοι κανουν εκλογες ; αλλοι δημοσιοι δεν κανουν ,,τι λετε τωρα;;;;; δεν κλεινουν υπηρεσιες οταν γινονται εκλογες τετοιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 23:22

      Όσοι το κάνουν και μαζί τους και οι δάσκαλοι είναι κατακριτέοι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/12 11:20

      πέστα χρυσόστομε.....

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος5/11/12 22:43

    εχετε κατσει πανω στους δασκαλουσ οολοι σας ντροπη αυτοι δινουν την ψυχη τους καθημερινα παρολη την κριση τις μειωσεις και ολατα σχετικα μ,,,,,υπερωριες ωρες δουλειασ στο σπιτι απληρωτεςςςςς αυτα δεν τα βλεπει κανενας σας ,,μονο πως δεν θα ξεβολευτειτε μια μερα σκεφτεστε ,,κιαυριο μεθαυριο που εχει απεργια ,,μπηπωσ να μην κανουν για να μην ξεβολευτειτε παλι ,,ντροπηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 23:24

      Οι απλήρωτες υπερωρίες αναπληρώνονται και με το παραπάνω λόγω του 5ώρου που δουλευουν και κυρίως με τους 3 μήνες ξάπλας στις παραλίες το καλοκαίρι

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος6/11/12 08:02

    σε ολο τον κοσμο συμβαινει αυτο και μαλιστα σε αλλες χωρες οι διακοπες τους διαρκουν περισσοτερο απο ελλαδα μην μιλησω και για τους μισθους που παιρνουν ,,,,, ελα κατσε κανε εσυ μαθημα με 40 βαθμους κελσιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/12 13:21

      Σοβαρά...ε!!!! Έχεις αναρωτηθεί ποτέ για τους χιλιάδες πτυχιούχους που προσλαμβάνονται πλέον για 500-600 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα και βιώνουν εργασιακό μεσαίωνα στα ωράρια; Δε λέω ότι αυτό πρέπει να βιώσουν και οι εκπαιδευτικοί αλλά δεν είναι και ο πλέον αδικημέςνος κλάδος στην Ελλάδα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/12 15:08

      RE 8.02 GIA ROTA STH VOREIA EVROPI POSES KLINOUN TA SXOLEIA GIA XRISYOUGENNA KAI PASXA KAI PES MAS. OSO HIA TOUS 40 VATHMOUS KELSIOU...TOSI DEN EINAI KAI H THERMOKRASIA OTAN KANOUN TA IDIAITERA STO SPITI SE METAXETASTEOUS POY THA EXETASOUN OI IDIOI TO SEPTEMVRI?

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος6/11/12 09:17

    αυτες ειναι οι ανεπιθυμητες παρενεργειες του free internet..
    πισω απ την ανωνυμια του ο καθε καφρος εκτονωνεται ασχετα αν εχει δικιο η αδικο.
    ρε αυτα που λετε εδω μεσα θα τα λεγατε δημοσιως σ ενα καφε πχ?
    οσον αφορα τους κατηγορους των εκπαιδευτικων μπορει ναναι χαχολοι αγραμματοι, ναι το καταλαβω γιατι βριζουν,εχει πληθωρα απο τετοια διποδα η χωρα.
    εσεις ρε δασκαλοι ομως,οσοι μιλατε σαν τα χειροτερα κωλοπαιδια τελος παντων,πραγματι πως στο διαολο μπαινετε σε ταξεις και διδασκετε?
    γι αυτο τ αποτελεσματα στην ελληνικη παιδεια ειναι προφανη ..και μην επικαλεισθε οτι φταινε μονο οι γονεις για το χαλι αυτο..
    θα πρεπε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ να ντρεπεστε,μα δεν το νομιζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/11/12 15:38

    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ,,,ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ,,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΨΥΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ,,,,, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ,ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ,,ΔΕΝ ΒΑΡΥΓΚΟΜΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ,,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,,ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΟΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ,,ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ,,,ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ,,ΕΠΑΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ,,, ΕΝΩ ΔΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ 25-30 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ,,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/12 17:59

      φίλε μου δυστυχώς αυτό δεν το καταλαβαίνουν πολλοί...νομίζουν ότι είναι ένα επάγγελμα γραφείου! εγώ σας καταλαβαίνω απόλυτα...εδώ με τα δικά μας παιδιά και τρελαινόμαστε πολλές φορές...πόσο μάλλον να έχεις τόσα παιδιά στα οποία πρέπει να μάθεις και καναδυό πράγματα!! αυτή η δουλειά δεν πληρώνεται

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/12 18:22

      KANEIS SAS KOUBENTA GIA TA IDIAITERA STO SPITI TO APOGEVMA POU AN DEN KANETE ESEIS OI IDIOI KANOUN SYNADELFOI SAS ME TO AZIMEIWTO. KANOUN IDIAITERA STOUS MATHITES TOUS, POULANE VATHMOUS KAI XTIZOUN MEZONETES. AKOMH KAI AN ESI FILE 3.38 DEN ANIKEIS SE AFTH THN KATHGORIA KSEREIS OTI YPARXEI ALLA TO ANEXESAI OPWS OLOI....KAMIA KATAGELIA. GIA AT IDIAITERA POU IPARXEI I EXTRA KONOMA OUTE TO MIALO XREIAZETAI NA KSETHOLWSEI OUTE NA GEMISOUN MPATARIES....DIAFWNEIS?

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος7/11/12 12:26

    παντου γινονται λαμογιες,,γιαυτο δεν προκειται να παμε παμε μπροστα τι μπροστα δλδ τωΡα που εχουμε παει 100 χρονια πισω το μπροστα ειν πολυυυυυυ μακρια ,,,,ολοι σας φταιμε και μας φταινε ,,,μας εχουν κανει μιζερους .... ευτυχια δεν βρισκουμε πουθενα σε αυτην την ζωη ....χτυπαμε ανελεητα κατηγοριες ανθρωπων ενω επρεπε ολι να ειμασταν ενωμενοι ΑΥΤΗ ΕΙΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/11/12 16:19

    1.53 100% petihes ton stoxo.
    Daskaloi-kathiggites paraponoiountai.Milane oloi, milan kai oi koloi.
    Vlahoi-Den sas aresei i Rodos alla an den ypirxe tha isastan anergoi. Gia auto moko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *