ροή ειδήσεων

Η κατάρρευση θα είναι ολική

Με ξεκάθαρες πλέον χουντικές μεθόδους κυβερνά το γελοίο τρίο και εκπληρώνει τις διαταγές των αφεντικών του...


Οδηγεί την Ιστορία στο να γράψει μια και μόνη φράση για τους μοναδικούς δύο αιώνες ζωής του νεοελληνικού κράτους: Οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Ελλάδα από την Οθωμανική αυτοκρατορία για να την ξεπουλήσουν.

Η κυβερνώσα αριστερά με αρχιτσαρλατάνο τον Κουβέλη είναι ό,τι πιο σιχαμερό έχει να επιδείξει η νεοελληνική ιστορία. Μαζί με το σιαμαίο έκτρωμα του Μιχαλολιάκου αβαντάρουν τους υπαλλήλους των διεθνών τοκογλύφων και οδηγούν την σύγχρονη Ελλάδα στο τέλος της. Οι μεν ως κράτος και οι δε ως κοινωνία. Και, έχω ξαναγράψει, πως η εκπορνευμένη συνείδηση είναι τρισχειρότερη από την βλακεία. Ο καλοντυμένος “πολιτισμένος” εκδορέας της αξιοπρέπειας είναι πιο κατάπτυστος από τον νταβατζή.

Ακόμα έχουμε κάμποσο δρόμο μπροστά μας, δεν τελειώσαμε, όσο κι αν φαίνεται εμφανές αυτό. Έχουμε ακόμη την τελευταία περίοδο, την τελευταία πράξη του νεοελληνικού δράματος, στην οποία μάλλον θα εισέλθουμε αργά ή γρήγορα και δεν είναι άλλη από την διακυβέρνηση Σύριζα. Εκεί θα σκάσει η βόμβα που με τόση μεθοδικότητα κατασκευάζουν σήμερα οι χουντικοί εταίροι της εσωτερικής τρόικας, λαμβάνοντας καθημερινά οδηγίες από την εκρηκτική συνταγή της διεθνούς.

Διότι βεβαίως κανένας σύριζα και κανένας Τσίπρας δεν θα μπορέσει, ίσως και δεν θα θέλει, να ξανακάνει την Ελλάδα αυτόνομο κράτος, να φέρει την νομιμότητα στην διοίκηση, να εισαγάγει για πρώτη φορά την αξιοπρέπεια στην πολιτική, να διαμορφώσει πολίτες και όχι πελάτες. Είναι πολύ λίγος ο κάθε Σύριζα για να μπορέσει να ανατρέψει το καθεστώς που ταχύτατα εγκαθιστούν οι φασίστες της κυβερνώσας αριστεράς σε συνεργασία με τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τους ναζί πολύτιμους συνεργάτες τους. Είναι πολύ λίγος για να μπορέσει να απασφαλίσει την βόμβα που θα παραλάβει και να φροντίσει να μην του σκάσει στα χέρια. Είναι πολύ λίγος διότι βρίθει κομματικών στελεχών που πιο πολύ μοιάζουν με πασόκους αναξιοπρεπείς πελατολάγνους πολιτικούς του παρελθόντος παρά με αριστερούς του μέλλοντος και είναι πολύ λίγος διότι ανέρχεται εκλογικά με την δύναμη της ψήφου όσων καλλιέργησαν και συντήρησαν αυτούς που τώρα φτύνουν.

Πριν κλείσουν δυο αιώνες νεοελληνικού κράτους έρχεται ολοταχώς η παταγώδης και αιματηρή κατάρρευσή του και η μετατροπή του σε Νεοελληνική αποικία του Αρχιπελάγους. Με Δήμιους αντί αντί για Δήμους.
Πηγή: ellinofreneia.net


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/11/12 08:54

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/12 10:13

    Η "ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΗ" ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ
    Μόνος του πήρε την πρωτοβουλία να χοροστατήσει στην κηδεία του μπαμπά του Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης.
    Ο 78χρονος Παύλος Τσίπρας πέθανε
    ξαφνικά από καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου.
    Στους δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να καλύψουν την κηδεία, για να μη μάθουν οι χαχόλοι οι Έλληνες από πόσο «χριστιανική» οικογένεια προέρχεται ο άθεος Αρχηγός του Σύριζα.

    Επιγραμματικά οι αποκαλύψεις:
    1) Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός (Έγινε 100 ετών στις 8 Νοεμβρίου!) είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.

    2) Η οικονομική άνεση του «καλού χριστιανού» Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»! Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην προχθεσινή κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα!

    3) Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008. Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία της Στήλης ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη… Είναι μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα. Η Αλήθεια έχει ως εξής: Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριστός Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι καλοί χριστιανοί. Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρούν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ. Δεν τον βρήκαν και γι’ αυτό συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες! Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!.. Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρεί με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε Γενικός Αρχηγός της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκού! Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιΐα που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, Γενικός Αρχηγός του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και… Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!.. Θα τελειώσω με κάτι που ξέρουν ελάχιστοι: Στις 28 Απριλίου 1971 στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον Ερυθρό Αστέρα και προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του Γουέμπλεύ, αν και είχε χάσει με 4-1 στο Βελιγράδι. Ήταν η πιο θρυλική νίκη στην 104χρονη Ιστορία του ΠΑΟ.

    Στην κερκίδα των Επισήμων του γηπέδου της Λεωφόρου βρισκόταν ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Κυβερνήσεως Στυλιανός Παττακός, έχοντας στα αριστερά του την τότε Πρώτη Κυρία, Δέσποινα Παπαδοπούλου και δεξιά του τον Ηρακλή Τσίπρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/12 10:38

    με ωραίο ήθος έρχεται να κυβερνήσει ο σύριζα, όλοι είναι γελοίοι και αυτοί είναι οι καλοί και μόλις τους ρωτήσεις που θα βρουν λεφτά ξύνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *