ροή ειδήσεων

Ακτοπλοία: Εν μέσω ενστάσεων τα δρομολόγια για Δωδεκάνησα-Ικαρία-Σάμο

Το Διαγόρας παραμένει στα Δωδεκάνησα
Εγκλωβισμένο στις ενστάσεις είναι το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου όσο αφορά τις άγονες γραμμές για τις οποίες ο διαγωνισμός δεν έχει ολοκληρωθεί....  Η Επιτροπή Ενστάσεων του υπουργείου δεν έχει απαντήσει ακόμη στα αιτήματα των ακτοπλοϊκών εταιρειών που απορρίφθηκαν για τυπικούς λόγους στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές στις 24 Οκτωβρίου 2012.

Προκειμένου να μην μείνουν χωρίς θαλάσσια συγκοινωνία τα Δωδεκάνησα και η Ικαρία με τη Σάμο το υπουργείο στην ουσία έδωσε σε δύο εταιρείες με απευθείας ανάθεση το δικαίωμα να εκτελούν τα δρομολόγια έως ότου ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

Το πλοίο «Διαγόρας» της Blue Star Ferries θα εκτελεί τα δρομολόγια Πειραιάς - Κάλυμνος - Κως - Νίσυρος - Ρόδος - Καστελόριζο, Πειραιάς - Πάτμος - Λειψοί - Λέρος - Κάλυμνος - Κως - Σύμη - Ρόδος και Πειραιάς - Αστυπάλαια - Κάλυμνος - Κως - Νίσυρος - Τήλος - Ρόδος.

Το πλοίο «European express» της C-Link Ferries, θυγατρικής της NEL θα εκτελεί το δρομολόγιο στη γραμμή Σύρος - Εύδηλος - Άγ. Κήρυκος - Φούρνοι - Καρλόβασι - Βαθύ.
protothema



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *