ροή ειδήσεων

Πως ξεχνάνε οι κυβερνώντες ;

Άκουσα τους μύδρους τους οποίους εξαπέλυαν από το βήμα της βουλής τόσο ο αξιότιμος πρωθυπουργός κύριος Σαμαράς όσο και ο κύριος Βενιζέλος κατά του κυρίου Τσίπρα... για την ομιλία του και τις δηλώσεις του σε ξένα ΜΜΕ και τον κατέκριναν για την «ανθελληνική» και «αντιεπενδυτική» του προπαγάνδα. Είναι εμφανή τα σημάδια της ασθένειας αλζχαϊμερ στους δύο πρώτους πολιτικούς καθώς «ξεχνάνε» (δεν αναφέρομαι στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και την αναντιστοιχία τους με τις μετέπειτα πράξεις τους) το «μαζί τα φάγαμε», το «διοικώ ένα διεφθαρμένο κράτος», το «η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο», τα Greek statistics και το ανεπανάληπτο «Η Γερμανία είναι ένας γίγαντας με μυαλό νάνου». Αυτά φυσικά είναι φιλοφρονήσεις κατά την γνώμη τους και θετική προπαγάνδα προς τους επίδοξους επενδυτές και τα οποία μάλιστα καταχειροκροτήθηκαν από τους βουλευτές μας διότι μας κάνουν υπερήφανους διεθνώς για την «ακεραιότητα», την «οργανωτική μας υπεροχή» και την «τιμιότητά» μας πάνω στην οποία θα στηριχθούν οι μελλοντικοί επενδυτές. Αυτά τα ολίγα για να μην ξεχνιόμαστε!!!
Ορφανίδης Δημήτριος

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/11/12 13:06

    Κ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΠΕ " ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ " ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨"πατριδα του" ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ -ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ -ΤΗΝ ΑΟΖ-!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/12 23:31

    Αν έδωσα την εντύπωση ότι υποστηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ κάνετε λάθος. Δυστυχώς κάνενα κόμμα σήμερα δεν νοιάζεται για την Ελλάδα παρά μόνο για τα κομματικά οφέλη. Κανένα δεν διαμαρτυρήθηκε για τις κρατικές επιδοτήσεις αυξήσεις στους μισθούς τους και τα προνόμια, ούτε το ΚΚΕ. Μας δουλεύουν κανονικά και λυπάμαι που οι περισσότεροι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα και συνεχίζουν να ψηφίζουν τα ίδια κόμματα (ανεξαιρέτως ΟΛΑ ευθύνονται) που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν την Ελλάδα είτε με την πρακτική τους είτε με την στάση και πολιτική τους. Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *