ροή ειδήσεων

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Τ.Ο ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ

Tην Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2012 , ένα ακόμη κάστρο του έθνους εγκαινιάστηκε , και σήκωσε τα λάβαρα της αντεπίθεσης εδώ στα σύνορα της πατρίδας μας του ανατολικού αιγαίου. Παρουσία του συναγωνιστή μας και βουλευτή της χρυσής αυγής Γερμενη Γεώργιο και αντιπροσωπία από την κεντρική διοίκηση του κινήματος...


Άνεμος νίκης έπνεε την Κυριακή από το πλήθος των ακρίτων Ρόδιων Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών των Ελλήνων Εθνικιστών στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Ρόδου του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το κίνημα που έγινε Σημαία-Λάβαρο για τους πονεμένους και προδομένους Έλληνες από τα προδοτικά κόμματα που ξεπουλούν ασύστολα την πατρίδα μας.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού από ιερέα της Ι.Μ. Ρόδου η συναγωνίστρια Γεννατά Αγγελική ανέλυσε στους παρευρισκόμενους παρουσία και των τοπικών στελεχών πως επηρεάζουν τα κυβερνητικά μέτρα τις ζωές των Ελλήνων και ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος πάνω σε νομοσχέδια ληστρικά που έχουν ψηφισθεί στο κοινοβούλιο. Από το Μέτωπο Γυναικών η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου μίλησε κατά βάση για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου ΧρυσήςΑυγής όσον αφορά τη δυσμενή θέση που βρίσκονται οι Ελληνίδες Μητέρες καθώς επίσης και οργανωτικά θέματα για το μέτωπο γυναικών.

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Γερμενής Γεώργιος ο Αγωνιστής και Στρατιώτης όπως ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του και όχι βουλευτή καθώς δεν είναι τίτλος τιμής για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να είσαι βουλευτής. Ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος για όλα όσα μαστίζουν και αποσυνθέτουν το Έθνος μας και έστειλε σκληρό μήνυμα προς όλους τους ντόπιους και ξένους που λυμαίνονται τον Ελληνικό Λαό ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι μαγαζί γωνία και δεν ξεπουλιέται…..

Κάλεσε όλους να συσπειρωθούν γύρω από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και είπε ότι είναι πλέον πολύ δύσκολο για την μνημονιακή κυβέρνηση να συνεχίσει τα τερτίπια της αφού δεν είναι μόνοι τους στο κοινοβούλιο και τόνισε: Αυτή η κυβέρνηση Σαμαρά και των Άλλων είναι παράνομη επειδή είπε ψέματα στον Ελληνικό Λαό ότι δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο.Η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έφθασε! Σας Καλούμε όλους να πυκνώσετε τις τάξεις μας να ξεκινήσει και από εδώ ένας αγώνας για την τελική νίκη.

Η μεγάλη και ενθουσιώδης εκδήλωση έληξε με όλους τους συναγωνιστές όρθιους να βροντοφωνάζουν το Άσμα των Ασμάτων τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ!








Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/11/12 22:50

    ο διπλα απο τον βουλευτη γιατι εχει την φατσα σβησμενη; καμια επισημη απαντηση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/12 11:29

      EINAI ISOS IDIOTIKOS SECURITY(A

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/11/12 12:58

      αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/11/12 13:15

      σε επισημα εγκαινια κοινοβουλευτικου κομματος,καλουνται και εκπροσωποι της δημοτικης αρχης,οπως και της εκκλησιαστικης οι οποιοι ειναι αναγκασμενοι να πανε ανεξαρτητως πεποιθησεων. πολυ πιθανον να ειναι εκπροσωπος του τοπου ,ο οποιος δεν ανηκει στο χωρο τους και προς αποφυγη παρεξηγησεων κρυφτηκε το προσωπο του. αρκετα με την παραφιλολογια και τα κουτσομπολια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/11/12 13:54

      Είμαστε ναζιστές γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επανάστασης του 1933 είδαμε τη Δύναμη που θα λυτρώσει την ανθρωπότητα από την εβραϊκή σαπίλα"... Είμαστε Παγανιστές γιατί είμαστε Έλληνες (!!!) (Παγανισμός=ειδωλολατρία) Το κείμενο είναι από το περιοδικό "Χρυσή Αυγή", επίσημο ιδεολογικό όργανο του Λαϊκού Συνδέσμου, τεύχος...
      υπ' αριθμ. 2 το κείμενο "Εμείς".

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/12 23:34

    για τον ίδιο λόγο που εσύ γράφεις ανώνυμα .. εξυπνάκια.. ( ανεπίσημη απάντηση από κάποιον που έχει σιχαθεί την υποκρισία όλων )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/11/12 00:12

    HRΘE KAI EDO KATO I ORA SAS!!!VOLEMENOI!!!KAI UPODOULO!!TIS SIMORIAS PASOK ND SIRIZA KAI EKMETALEUTON TOU LAOU !!!!DE MAS ΘELETE!!!PERASTIKA SAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/11/12 00:12

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ!!!!
    ΕΛΛΑΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΌΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/11/12 00:39

    Ξύδι ΤΟΠ σε όσους δεν αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/11/12 01:36

    Ώρα να μπει και λίγη τάξη στην ρόδο μας...Αρχίζουμε δουλεία κάποιοι έχουν βρωμίσει αρκετά αυτό το στολίδι της Ελλάδας μας..ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/11/12 02:16

    θέλετε να πάτε σε εμφύλιο και γράφετε έτσι; το κάθε κόμμα έχει δικαίωμα να έχει γραφείο ! αν θέλετε να κλείσουν το γραφείο τους να κλείσουν όλα τα γραφεία των κομμάτων στη Ρόδο να ησυχάσουμε... επίσης όλοι έχουν τα πιστεύω τους και τα υποστηρίζουν ! εγώ δεν είμαι με την πλευρά κανενός είμαι με την πλευρά μου! που είμαι νέος και άνεργος και θα πληρώσω το απλήρωτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/12 02:27

      ΤΟ νόμιμο δεν είναι ηθικό πάντα..... (επίσης άνεργος νέος). Δεν γίνετε να αγαπάμε την χώρα μας χωρίς να θεωρούμε κατώτερούς τούς άλλους λαούς???
      Εξάλλου την χώρα μας εμείς την φέραμε σε αυτό το χάλι όχι οι ξένοι...
      Αλλά ακόμα κ τώρα δεν διορθωνόμαστε... Για εμάς ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/11/12 03:16

      Το αν είναι νόμιμο ή ηθικό αυτό θα φανεί! Αν και δεν μου φαίνεται τόσο ηθικό τα ρουσφέτια και οι μίζες ετσι; και επίσης οι νέοι δεν φταίμε σε κάτι! Αμαρτίες γονέων...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/11/12 03:12

    αυτο που εχω να πω, απλουστατα, ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/11/12 06:42

    Τα στελέχη της ΧΑ σας πείραξαν, αυτοί που για 40 χρόνια σας κλέβουν,με την δική σας ψήφο βέβαια, είναι καλοί. Δεν πειράζει, αυτοί που κυβερνούν είναι αυτοί που σας αξίζουν,μην παραπονιέστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/11/12 07:11

    TELIKA TI ΘELETE!!!MIA XORA ELEYΘΕRI!!!I MIA XORA OPOS TIN EXOUN KATANTISI!!!EMEIS STI X.A. ΘELOUME MIA XORA DIKEI!!KAI OXI BOLEMENOI!!KAI PROSKINIMENOI!!!ANALOGA POU FISAEI OANEMOS!!!TELOS PIA TO SKIΨIMO KAI O RAGIADISMOS!!SE OLA TA EPIPEDA!!SIKOSTE FONI !!ZITO I ELLADA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/12 16:44

      Σιγά ρε "πατριώτες" και "τζάμπα μάγκες" που ήσασταν στα μεγάλα σκάνδαλα και τις μεγάλες μάσες? Μήπως "μαζί τα τρώγατε"? Δεν είδα καμία μεγάλη διαδήλωση για απόδοση ευθυνών στα λαμόγια που λιμάινονταν το κράτος. Μόνο οι "αλλοδαποί" σας φταίνε. Α και να μην το ξεχάσω, με την ίδρυση του γραφείου σας εδώ δίπλα .... κάντε και ένα κρεματόριο, ήταν της μόδα τότε επί Χίτλερ!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος21/11/12 07:55

    Καλή σας ημέρα και από εμένα. Εμένα που στήριξα την Χ.Α. για ένα και μοναδικό λόγο... Για να χτυπήσουν σαν το χταπόδι όλους εκεί μέσα στη Βουλή. Αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Χτυπάνε μόνο τους αλλοδαπούς. Γιατί????????????????? Υπάρχει κάτι πίσω απ αυτό? Μήπως παίζουν παιχνιδάκια και αυτοί των μεγάλων???? Δεν θέλω να το πιστεύω γιατί ακόμα υποστηρίζω Χ.Α.
    Περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/12 16:47

      Θα περιμένεις άδικα πολύ ακόμα, αν δεν το έχεις καταλάβει, τότε κοίταξε στον καθρέφτη του σπιτιού σου για να δεις τους "κλέφτες" που φώναζες έξω από την βουλή

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος21/11/12 08:02

    Τους μετανάστες ευκολα τους βαράτε.... Γιατί δεν πάτε σε όλους αυτούς τους "Ελληνες" που έχουν κατακλέψει το κράτος να ρίξετε καμμιά σφαλιάρα?? Γιατί δεν πάτε στους ξενοδοχους που έχουν απλήρωτους τους υπαλλήλους τους ενώ αυτοί βγάζουν καβάτζες στο εξωτερικό να τους "φοβερίσετε" ?? Γιατί όταν ο λαός υποφέρει ο Μιχαλολιάκος μαζί με την γυναίκα του παίρνουν 16 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα κάπου 180.000 τον χρόνο?? Αν η αποθέωση του "Καιάδα" δεν είναι παρακμή τι είναι???
    Α, και για να μην μένουν εντυπώσεις.... Κυκλόφόρησε φήμη ότι η ΧΑ μπουκαρε στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Καρακόνερο και έκανε διάφορα.... Ακόμα εκεί είναι οι γύφτοι. Μόνο στην Μέγγαβλη οι ίδιοι οι κάτοικοι έδωσαν λύση και μόνιμη. Εσείς περιμένετε από βρωμιάρηδες τάχα να ξεβρωμίσουν τον τόπο...??? Με Γερμενή και Κασιδιάρη περιμένετε ανάσταση του έθνους ??? Αν ήταν σαν κόμμα σοβαροί δεν θα είχαν τουλάχιστον 20-30 απόστρατους ώς στελέχη για να μπορούν να αρθρώσουν λόγο ??? Περιμένετε από τα "πακάκια" πολιτική και όραμα...?? Χάος μπορούν να σας υποσχεθούν εύκολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/12 17:02

      Θα αστειεύεσαι βέβαια, από το κεφάλαιο χρηματοδοτούνται. Ρίχνουν κάπου, κάπου καμιά σφαλιάρα σε κανέναν αλλοδαπό για την στάχτη στα μάτια των κορόϊδων που τους ακολουθούν σαν πρόβατα, κάνουν και καμιά αγαθοεργή πράξη, όχι γιατί αυτό είναι το πιστεύω τους αλλά για να κερδίσουν ψηφαλάκια όπως ο ΓΑΠ με το "λεφτά υπάρχουν" και οργανώνονται για το μεγάλο πάρτι της μάσας. Γνωστά πράγματα. Αλήθεια τι έγινε με τα αμάξια που θα τα έδιναν σε πολυμελείς οικογένειες?????

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος21/11/12 08:06

    NAER MATARON ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ LIGHT ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ "ΦΑΚ ΔΕ ΚΡΟΣ"?
    ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" Γ.ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ deth metal ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ "NAER MATARON" ME TO "ΦΑΚ ΔΕ ΚΡΟΣ" ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΠ.
    Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΛΛΑ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ 2007-2009 ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΤΟΤΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/11/12 08:26

    Καλη αρχη.Επιτελουυς να ακουστει και η φωνη-λογος της Χ.Α και στο νησι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/11/12 09:15

    Φίλε 8:02, δεν πάνε στους μεγαλοεπιχειρηματίες γιατί τρώνε από αυτούς. Είναι γνωστό ότι οργανωμένα πουλάνε υπηρεσίες security και τρομοκράτησης των εργαζόμενων. Πάντα ήταν ενάντια στους αγώνες των εργαζόμενων γι' αυτό και δεν θα τους δεις σε καμιά πορεία είτε του ΠΑΜΕ είτε του εργατικού κέντρου. Οι αναρχικοί πάνε στις πορείες για να τα χώσουν στους κυβερνητοσυνδικαλιστές και να φωνάξουν για το δίκιο του χύμα λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/11/12 10:46

    κανενας ταβερνιαρης της παλιας πολης θα ειναι,και φοβαται μη χασει την πελατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/11/12 10:53

    κάποιος ήθελε απλά να κρατήσει την ιδιωτικότητα του.Αυτό δεν είναι πρόβλημα για τον κ.Κάποιον...άλλα είναι τα προβλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/11/12 11:07

    AFTOS POU EXI KRIMENI FATSA EINAI STIN ASFALIA TOU BOULEFTI APO ATHINA TOUS IDA STO PLIO POU TA KISDEBAME MAZI MALAKES ASXOLISTE ME TIN FATSA SAS APOSINTONISANE APO TO
    PROBLIMA TO 8EMA EINAI POS ANIKSANE GRAFIA KSIPNATE RE!!!(A)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/11/12 11:21

    ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΣΒΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/11/12 11:22

    δεν ειδα κανένα τοπικό σαιτ ή εφημεριδα να πει τιποτα
    φοβουνται μην τους τραβηξουν τα αυτια οι συνεταίροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/11/12 11:25

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ. ΕΔΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/11/12 11:26

    AFTOS POU EXI KRIMENI FATSA EINAI STIN ASFALIA TOU BOULEFTI APO ATHINA TOUS IDA STO PLIO POU TA KISDEBAME MAZI MALAKES ASXOLISTE ME TIN FATSA SAS APOSINTONISANE APO TO
    PROBLIMA TO 8EMA EINAI POS ANIKSANE GRAFIA KSIPNATE RE!!!(A)
    ___________________________________________________________________________________
    APANTISI STO PROTO SXOLIO
    __________________________________
    (A)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος21/11/12 11:40

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/11/12 12:18

    kairoshtan mpravo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος21/11/12 12:52

    Καλός ήλθατε αδέρφια στο νησί μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος21/11/12 13:16

    σε επισημα εγκαινια κοινοβουλευτικου κομματος,καλουνται και εκπροσωποι της δημοτικης αρχης,οπως και της εκκλησιαστικης οι οποιοι ειναι αναγκασμενοι να πανε ανεξαρτητως πεποιθησεων. πολυ πιθανον να ειναι εκπροσωπος του τοπου ,ο οποιος δεν ανηκει στο χωρο τους και προς αποφυγη παρεξηγησεων κρυφτηκε το προσωπο του. αρκετα με την παραφιλολογια και τα κουτσομπολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/12 13:19

      ναι,στην ομιλια στο ξενοδοχειο δεν ειναι στην επιτροπη, δεν ανηκει στην χα.αρα ετσι οπως τα λες θα ειναι,αναγκαστικα θα πηγε σαν επισημος.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος21/11/12 13:33

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. Ο ΕΝ ΛΩΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑ ΛΟΓΟ... ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος21/11/12 13:37

    mporei na einai o teleftaios dimotikos ypallilos ,pou na esteilan na vgalei to fidi apo tin trypa. einai dynaton omos na mas apasholei afto??? opoios kai na einai,einai krymmenos ara akindynos. mas endiaferei i ousia.toso kosmo eihe ekei,tous xeroume olous diladi.pou kollisame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος21/11/12 14:03

    KOLLAME SE AYTOYS POU KRIVONTE GENIKOS. TREHOUN APO KOMMA SE KOMMA KAI GLYFOUN ALLA KRYVONTE KAI APO TON EAYTO TOUS TON IDIO. LES KAI TROME KOUTOHORTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος21/11/12 15:54

    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος21/11/12 16:45

    TI NA ΠΩ..Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ Κ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΑΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/12 16:56

      Εχεις δίκιο, έτσι φώναζαν στην Γερμανία με την άνοδο του Χίτλερ, αλλά είδαμε τις καταστροφές που έφεραν στον κόσμο. Φυσικά οι Χ.Α. ακόμα αρνείται ότι υπήρξε Ολοκαύτωμα και ότι το Νταχάου και Αουσβιτς ήταν φτιαχτά, προπαγάνδα, όπως φαντάζομαι και η δίκη της Νυρεμβέργης. Δυστυχώς αυτή είναι η παιδεία των Ελλήνων σήμερα και πολύ φοβάμαι ότι "ενός κακού μύρια έπονται"

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος21/11/12 19:14

    Αυτος που κρυβουν ποιος ειναι τελικα? Σε ενα καθαρο και δημοκρατικο κομμα δεν εχουμε τιποτα να κρυψουμε και ειδικα οταν λεμε οτι εχουμε χερια καθαρα. Αν επροκειτο να σας ψηφησω μου δημιουργειτε διαφορες υπονοιες. Καποιος κρυβετε γιατι ντρεπετε να εμφανιστει πραγμα που δεν συμβαινει στα εγκαινια ενος δημοκρατικου πολιτικου γραφειου. Δημιουργειτε μια εικονα σκοταδισμου μιας και θελετε να ανεβασετε τα ποσοστα σας. Δηλαδη τι φοβαται το ανθρωπακι αφου υποστηριζει καποιος οτι ισως ειναι εκπρωσοπος καποιου κομματος? Η μηπως ντρεπεστε και εσεις για την υπαρξη του στα εγκαινεια σας και μαλιστα διπλα στο παλικαροπαιδο τον Γερμενη? Εχει κατι νουμερα τελικα αυτο το lifestyle του νησιου με το φρυδι πολλα βαρυ βγαλμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος21/11/12 20:12

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ!!!!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος21/11/12 23:39

    αυτος που κρυβεται μαλλον είναι απο αυτούς που κυνηγάει ο εισαγγελέας για συμμετοχή στις συμμορίες ληστών (ωχ συγνώμη κύριε κασιδιάρη....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος22/11/12 09:35

    Φαντάσου είναι και Κρητικός... Μπράβο για τους Κρητικούς, καμαρώστε τον... Γιατί δεν κάνει μνημόσυνο στη μνήμη του Χίτλερ! Τι κάνει το Πατριαρχείο? Είναι προσβολή στη μνήμη των πεσόντων της Χώρας και των Δωδεκανήσων... Ο παπάς αυτός που έστειλε πρέπει να ντρέπεται και να φύγει από το κλήρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/12 18:06

      ο κρητικοσ που εδωσε αδεια στον παπα ειναι ο δεσπότης κυριλλος, αυτος ειναι υπαιτιος!!! να παει να πλυνει τα ρασα του στο μανδρακι και ξεκουμπιστει απο το νησι μας ο ελεεινοσ.

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος22/11/12 12:05

    ζητω ο ΑΝΔΡΕΑς Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ ΜΑς ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΙ Ο ΓΙΟς ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟς ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΑΜΕ ΝΑ ΦΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑς ΖΗΤΩ ΚΙ Ο
    ΣΗΜΙΤΗς ΜΑς ΝΑΝΑΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΚΑΝΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥς ΚΙ βεΝΙΖΕΛΟς ΜΑς ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙς ΣΤΗΝ ΠΑΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΑΤΑΤΡΟΠΟΩΝΕΙ ΟΛΟΥς
    ΚΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟς ΜΑς ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΥ.
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑς ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥς ΞΕΝΟΥΣ ΜΑς ΜΑΤΑΝΑΣΤΕς ΚΙ ΕΜΕΙς ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΣΕΒΑΣΜΟς ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ?
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ 2 ΧΕΡΙΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΜΥΤΗ ΣΤΟΜΑ ΚΛΠ ΤΙ ΜΑς ΧΩΡΙΖΕΙ Μ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς?
    ΗΡΘΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙς ΟΦΕΙΛΟΥΜ ΕΣΑΝ ΠΟΛΙΤΣΜΕΝΟΙ ΜΝΑ ΤΟΥς ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..
    Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗς ΜΑς ΤΟ ΕΙΠΕ ΝΟΜΙΖΩ: ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος24/11/12 23:13

    ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΧΡυΣΑΥΓΗΤΕΣ ,,,ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ,,ΣΥΝΤΗΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ,,ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑ ,,,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *