επικαιρότητα

Πραγματικός ο κίνδυνος αποχώρησης του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα

Πραγματικό θεωρεί τον κίνδυνο αποχώρησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, ο υπουργός Οικονομικών της... 
...Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με μαρτυρία του χριστανοδημοκράτη βουλευτή Μίχαελ Φουκς, ο οποίος συμμετείχε στην πρωινή ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CDU/CSU από τον υπουργό.

Σύμφωνα με τον κ. Φουκς, ο κ. Σόιμπλε έδωσε την εντύπωση ότι το ΔΝΤ ενδέχεται να αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα, εάν δεν βρεθεί λύση στο ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, κάτι που, όπως είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, πρέπει να αποφευχθεί.

Νωρίτερα το Reuters, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στις εξελίξεις, μετέδωσε ότι ο Σόιμπλε είπε στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία συμφωνία για το πως θα καλυφθεί το κενό χρηματοδότησης της Ελλάδας των 14 δισ. ευρώ μέχρι το 2014.

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ είπε επίσης ότι παραμένει ανοιχτό το αν θα παραταθεί ο στόχος για βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους στο 2022 ή εάν θα παραμείνει στο 2020.
Πηγή: protothema.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης