ροή ειδήσεων

Δεν κάνουν πίσω οι δήμοι για τις λίστες διαθεσιμότητας

Οι υπάλληλοι της βουλής δικαιώθηκαν σε 1 ώρα... οι δήμοι ακόμα παλεύουν
Απλήρωτοι κινδυνεύουν να μείνουν οι υπάλληλοι των δήμων που δεν έστειλαν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τις λίστες με τους προς... 
...διαθεσιμότητα υπαλλήλους, ενώ την ίδια ώρα οι δήμοι -παρά το τελεσίγραφο Μανιτάκη- εμμένουν στην απόφασή τους να μην αποστείλουν τις λίστες στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπως δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Κώστας Ασκούνης.

Ο κ. Ασκούνης ζήτησε διάλογο με την κυβέρνηση, προτείνοντας να υπάρξει αξιολόγηση των υπαλλήλων και μετατάξεις όπου υπάρχουν κενά.

Σε νέες συγκεντρώσεις και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προχωρά σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις της κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας.

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 15.00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15.00 έως τις 19.00 για την απογευματινή βάρδια, θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η συγκέντρωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ θα γίνει στις 11.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με ενδιάμεση στάση στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ.

Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.
Πηγή: protothema.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *