ροή ειδήσεων

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 19ΧΡΟΝΟΥ ΣΜΗΝΙΤΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ !


Η είδηση είναι πέρα για πέρα πραγματική και διασταυρωμένη. Πιστεύουμε ότι θα προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα αφού μέχρι σήμερα φρόντισαν οι υπεύθυνοι να μείνει ως ένα επτασφράγιστο στρατιωτικό μυστικό!
Το γεγονός συνέβη πριν λίγες μόνο μέρες σε αεροπορική μονάδα της Ρόδου...

Ο 19χρονος σμηνίτης Σ.Μ από το Σοφικό Κορινθίας βρέθηκε εκεί μετά την Τρίπολη, για να υπηρετήσει την υποχρεωτική θητεία του σε παραμεθόριες περιοχές.
Για κακή του τύχη έπεσε σε ομάδα 5-6 ατόμων πενταετούς θητείας εκ των οποίων δύο ήταν μουσουλμάνοι και δύο Ρωσοπόντιοι.
Άρχισαν να του κάνουν απαράδεκτα καψόνια με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και ο σμηνίτης να ξυλοκοπηθεί αγρίως!
Όταν ειδοποιήθηκαν οι δικοί του ότι κάτι έχει το παιδί τους πήγαν σε νοσοκομείο της Ρόδου και τον είδαν δεμένο χειροπόδαρα σε κρεβάτι επειδή είχε περάσει νευρικό κλονισμό και ήταν υπό την επίρροια δυνατών κατασταλτικών φαρμάκων! Τέτοια ήταν η κατάστασή του που μετά βίας αναγνώρισε τους δικούς του (ο ένας ήταν ο παππούς του).
Το παιδί με την συνοδεία των συγγενών του μεταφέρθηκε με στρατιωτικό αεροπορικό μέσον στην Αθήνα και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας.
Οι πληροφορίες που συλλέξαμε για τον χαρακτήρα του 19χρονου συμπατριώτη μας είναι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό και ευγενικό παιδί.
Ποιος ξέρει λοιπόν τι προκλήσεις δέχτηκε για να μεσολαβήσουν τα επεισόδια και η βάρβαρη κακοποίηση του.
Αλήθεια ο κάθε γονιός με αυτές τις προσδοκίες στέλνει το παιδί του για να υπηρετήσει την πατρίδα μας;
Οι συγγενείς του 19χρονου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας φέρονται αποφασισμένοι να οδηγήσουν το θέμα και στην στρατιωτική ιεραρχία αλλά και στην δικαιοσύνη.
Λάκης Γιαννιδάκης
sfedona.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/12/12 09:26

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΜΙΣΘΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΖΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/12/12 09:28

      ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/1/13 15:33

      o doihkhths giati den eixe eidopoishsh gia to symvan afou einai etsi??? mustiko to kratage eixe meres ayto...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/1/13 13:34

      POLH MALAKAS OPOIOS TO EGRAPSE AFTO KAI TO ONOMA EINAI PSEFTIKO.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/12 09:38

    axaxaxaxaxaxxa apo pote kanoun kai kapsonia sthn aeroporia.....xalarwste re ligo giwtades to ellhnikou stratou,khdeies e khdeies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/12/12 09:40

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ....
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ...
    "δύο ήταν μουσουλμάνοι και δύο Ρωσοπόντιοι" ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ?
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/12/12 09:54

      ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΕΤΕ.ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/12/12 16:57

      Ειμαι πολύ παλιός σμηνίτης. Τώρα ακούω για ρωσοπόντιους κα μουσουλμάνους, Ποιός πολιτικός επέτρεψε στην Αεροπορία μας να "υπηρετούν" τέτοια στοιχεία . Μακρυά από τη Πολεμική μας Αεροπορία τέτοια στοιχεία. Αύριο κιόλας. Παπαδόπουλε που είσαι.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/12/12 10:13

    Καλα μαλλον μεθυσμενος τα εγραψε αυτα. Και ηταν λεει και 5ετους οι "μουσουλμάνοι και δύο Ρωσοπόντιοι" και στην αεροπορια που ειναι πασιγνωστο το τι βυσμα χρειαζεται για να παει καποιος εκει. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι εκει πανε ολα τα μαμοθρεφτα. Και μολις ζοριστουν λιγο παθαινουν "νευρικο κλονισμο" για να παρουν βαρβατη αναρρωτικη. Παλια κολπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/12/12 11:43

      Πράγματι μεθυσμένος πρέπει να ήταν αυτός που τα έγραψε....
      Τώρα πρόσφατα υπηρέτησαν και οι δύο μου γιοί....Απλός είχαν πρόβλημα με τις εξόδους λόγω ότι ήταν λίγοι οι στρατιώτες, αλλά καψώνια απολύτως τίποτα!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος31/12/12 12:32

    Ο αρθρογράφος δεν παρουσιάζει αμερόληπτα τα γεγονότα αλλά προσπαθεί να στρέψει το κοινό συναίσθημα υπέρ του νεαρού.
    Μπορεί εν τέλη να έχει χίλια τα εκατό δίκιο και ελπίζουμε σίγουρα όλοι να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθεί ο όποιος υπεύθυνος, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι παρουσιάζονται στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με το συμβάν.
    Γιατί πια ακριβώς σχέση μπορεί να έχει το ότι οι 2 ήταν Ρωσοπόντιοι και οι άλλοι 2 Μουσουλμάνοι; Έλληνες δεν ήταν όλοι;;;
    Και αν κάπως έχει, γιατί να μην έχει σχέση δηλαδή και το πια ομάδα υποστηρίζουν όλοι αυτοί ή το πιο κόμμα ψήφισαν; Δεν μπορεί το θέμα να δημιουργήθηκε από κάτι τέτοιο, απίθανο είναι;
    Επίσης αναφέρεται και τονίζεται πως ένας εκ των συγγενών του ήταν ο παππούς του! Ε και τι με αυτό δηλαδή; Αν ήταν ο Θείος του θα άλλαζε κάτι, ποιος ο λόγος να τονιστεί; Ήταν μήπως κάποιος επιφανείς ο παππούς του στην αεροπορία που να έχει κάτι να κάνει με το θέμα;
    Ας μάθουμε επιτέλους να παρουσιάζουμε τα στοιχεία ως έχουν, κανέναν δεν ωφελούν οι ανακρίβειες.
    Το παιδί να γίνει καλά πάνω από όλα, και στο τέλος όλα θα λάμψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/1/13 19:45

      ο παππους του μπορει να μην ηταν τιποτα αλλα ο πατερας του ηταν απο αυτους που πολεμαγανε τους τουρκους στην κυπρο το 74 και δεν ηρθαν απο το νησι σας να σας γαμησουνε ....το παιδι επειδη το ξερω καλα ηταν μια χαρα αλλο που υπαρχουν καποια αρχιδια που θελουν να τον βγαλουν τρελο αλλα θα το πληρωσουν ...ολοι τουυυυςς.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος31/12/12 13:44

    Φίλε μου ,χρόνια πολλά,το άρθρο σου ειναι ανακριβέστατο και ασαφέστατο πέρα για πέρα.Απορώ,πως κάνεις ρεπορτάζ απο την Κόρινθο, για Ρόδο.'Ηδη τα στελεχη που γνωρίζουν το θεμα, κινούνται νομικά εναντίον σου, για συκοφαντική δυσφήμιση.
    Νικολαίδης Γεώργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/12/12 14:05

    POSO MA POSO XAZOSMPOREI NA EISAI RE FILE GIA NA GRAFEIS TOSO SOVARA PRAGMATA K NA NAI PASIFANES OTI OLA EINAI PSEMATA???K TA PARAPONA RODOY GIA TON PEO OMWS POY TA ANEVAZOYN!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/12/12 14:15

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΕΡΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,,ΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΑΦΟΥ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΗΝ ΜΙΡΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΩΓΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΘΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΚΑΝΕΑ,,ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,,ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΤΛ ΑΛΛΟΨΥΧΟΥΣ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/12/12 15:19

    Ήμουν στο νοσοκομείο όταν ο φαντάρος μεταφέρθηκε εκεί.. Εκτός ότι ήταν στον κόσμο του απειλούσε και ήταν επιθετικός με τους πάντες είχε δίπλα του 2 άτομα από το στρατόπεδο του και άλλα 2 από την στρατονομία που του φέρθηκαν άψογα όσο ήμουν εκεί.. Δεν ήθελε βοήθεια από γιατρούς και όλοι φοβόντουσαν να τον πλησιάσουν.

    Την δημοσιογραφία να την βάλετε στον κ***ο σας γιατί από εκεί χάθηκε και την βρήκατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/1/13 20:26

      αποκαλυψου και θα τα πουμε ...και οσο αυτο που ησουν στο νοσοκομειο ειναι μεγαλο ψεμα.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/1/13 10:31

    Για να δειτε ποσο ανακριβεiς και αβασιμες ηταν οι πληροφοριες απο τον αρθογραφο του sentona.gr,απο χθες το βραδυ κιολας το κατεβασαν απο το blog στο οποιο γραφει.Φυσικα και ολα αυτα ηταν ενα καλοστημενο παραμυθι απο την μερια τους,προφανως για να αυξησουν τους επισκεπτες του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/1/13 16:26

    Paidia to paidi pou epese 8uma apo autous tous gmns* einai kolitaki mou ..... oti diabasate einai alh8eies ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/1/13 18:43

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ....ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΕΡΕΤΗΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΑΛΟΙ8ΙΕΣ ΠΟΥ ΔΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ..ΚΡΙΜΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΠΣΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝΩΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΩΣΤΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/1/13 09:41

    το παιδι το ξερω και εγω..γενικα ολη την οικογενεια.ειναι αξιοσεβαστοι ολοι τους και ειδικα το παιδι.παντα με το χαμογελο.ουτε μυγα δεν πειραζει.ειμαι σιγουρη πως του ειχαν κανει ΠΑΡΑ πολλα για να φτασει σε σημειο να πλακωθουν.οσοι δεν ξερετε μην μιλατε γιατι οντως η ιστορια ειναι τερμα αληθινη.απο την στιγμη που δε ξερετε το παιδι που ουτε ψυχολογικα προβληματα εχει ουτε υγειας παρα μονο ενα προβλημα στον ωμο απο παλαιοτερο τραυματισμο να μην διαψευδεται το αρθρο και μην βριζεται.εχουν φτασει σε πολυ ασχημο σημειο πλεον και δεν βοηθατε ετσι.αν δεν πιστευετε μην μιλατε τουλαχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/11/13 22:24

    Γι αυτούς που πιστεύουν ότι στην αεροπορία δεν υπάρχουν καψόνια μαλλον είναι σε άλλες εποχές. Δυστυχώς στην αεροπορία και λόγω χαλαρότητας στους κανονισμούς και στον έλεγχο τα πράγματα έχουν ξεφύγει και υπάρχουν σοβαρά κρούσματα καθημερινά που βεβαια αποσιωπούνται . Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι στρατιωτικές σχολές της αεροπορίας που γίνονται πανηγύρια. Έχω ανιψιό στη ΣΤΥΑ και μου περιγράφει χαρακτηριστικά συμβάντα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές . Κυρίως η συγκεκριμένη σχολή που βγάζει υπαξιωματικούς ας σκεφτεί κάποιος ότι αυτοί αύριο θα αντιμετωπίσουν στις μονάδες τα παιδιά μας ως φαντάρους. Αν κουβαλάνε "κουσούρια" της σχολής τους τότε αυτά θα πέσουνε πάνω στους αυριανούς στρατευσίμους. Καποιος να τους μαζέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *