ροή ειδήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 28/12/12

Σάλος από την καταγγελία των γονιών του μικρού παιδιού - Οι δράστες το παρέσυραν και προσπάθησαν να το κακοποιήσουν με αντικείμενο...

Μια καταγγελία που εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές έγινε από τους γονείς ενός οκτάχρονου αγοριού. Συγκεκριμένα το περιστατικό φέρεται να συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε χωριό του δήμου Ερυμάνθου και όπως γράφει και η τοπική εφημερίδα «Γνώμη», δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12 ετών επιχείρησαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά ένα 8χρονο αγοράκι!

Ειδικότερα πρόκειται για δύο ανήλικους Αλβανούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο χωριό μαζί τους γονείς τους από την Κόρινθο για να ασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες. Σύμφωνα με την καταγγελία οι ανήλικοι φέρεται να παρέσυραν το 8χρονο αγόρι σε ερημική τοποθεσία και στο πλαίσιο ενός…αρρωστημένου παιχνιδιού να προσπάθησαν να το κακοποιήσουν σεξουαλικά με ξένο αντικείμενο.

Το παιδί αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έτσι οι ανήλικοι φοβήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια.Ο μικρός περιέγραψε στους γονείς του τι είχε συμβεί και οι ίδιοι το κατήγγειλαν στην αστυνομία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τόσο των ανήλικων δραστών, όσο και των γονιών τους, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...
πηγη newsit.gr

-----

Πρόκειται για ΡΟΜΑ, ηλικίας από 17 μέχρι 34 χρόνων -τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα- για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών, κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στο Λιβάδι Ρόπα και στον Άγιο Ιωάννη στην Κέρκυρα.
Οι συλλήψεις έγιναν χθες το πρωί, σε καταυλισμό τσιγγάνων ΡΟΜΑ , μετά από ελέγχους που έγιναν από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, στους οποίους συμμετείχαν 4ο αστυνομικοί και ένας σκύλος.

Οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι έγιναν σε 54 άτομα και 33 αυτοκίνητα. Προσήχθησαν 19 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα 5.

Τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Δύο άτομα για κλοπές μηχανών.

Συνολικά κατασχέθηκαν : Ποσότητα ακατέργαστου χασίς, βάρους 50,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένου χασίς,
χάπια απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, επτά μοτoσικλέτες εκ των οποίων οι τρεις κλεμμένες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

-----

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...;;;

Τέλος στις… τζάμπα βόλτες τεσσάρων αλλοδαπών έβαλαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, που βρήκαν στην κατοχή τους τρεις μοτοσικλέτες οι οποίες είχαν κλαπεί εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο από διάφορα σημεία της πόλης!

Οι δυο από τις μοτοσικλέτες βρέθηκαν ακέραιες, ενώ από την τρίτη οι τέσσερις Μαροκινοί μετανάστες ηλικίας 33, 28 και 18 χρόνων είχαν κρατήσει μόνο κάποια εξαρτήματα για να τα χρησιμοποιούν ως… ανταλλακτικά για τις υπόλοιπες! Οι μηχανές και τα εξαρτήματα κατασχεθήκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι τέσσερις αλλοδαποί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν αν οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές δικύκλων.
protothema.gr

-----

Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη τα ξημερώματα στο Ξηροκάμπι, γιατί νωρίτερα, φέρεται να είχε τραυματίσει τον άλλον αλλοδαπό με μαχαίρι.
Όπως έγινε γνωστό από την Ασφάλεια Σπάρτης, ο 24χρονος Πακιστανός συνελήφθη τα ξημερώματα, ύστερα από εμπλοκή του σε επεισόδιο, με 33χρονο Βούλγαρο, στη διάρκεια του οποίου τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Σπάρτης.
Προανάκριση για το περιστατικό κάνει το αστυνομικό τμήμα Σπάρτης.

----

Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν κατευθύνθηκε προς το ταμείο κινέζικου καταστήματος, όπου έκανε τα ψώνια της. Όμως αντί να πάρει απόδειξη -την οποία ζήτησε εκείνη αλλά αρνήθηκαν να της δώσουν - η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο, αφού όπως λέει, άρχισαν να την κλωτσούν, να της τραβούν τα μαλλιά και να τη δαγκώνουν (!), δύο Κινέζες που ήταν μέσα στο μαγαζί!Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, στο eleusisdiagoridon.blogspot την ώρα του περιστατικού, ήταν 10 άτομα μέσα στο μαγαζί αλλά κανείς δεν τη βοήθησε.

Λέει ακόμα ότι μετά το περιστατικό, οι Κινέζες παραδέχθηκαν στους Αστυνομικούς ότι τη χτύπησαν γιατί, όπως ισχυρίστηκαν, εκείνη τους έσπρωξε πρώτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, οι δύο Κινέζες παραδέχθηκαν στους Αστυνομικούς, ότι όλα ξεκίνησαν όταν αρνήθηκαν να της δώσουν απόδειξη για τις αγορές της...

Η γυναίκα λέει, ότι πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έχουν καταγράψει τα τραύματά της.
Ακούστε την περιγραφή της, στο βίντεο που δημοσιεύει το eleusisdiagoridon.blogspot

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *