ροή ειδήσεων

BINTEO: Κατεδάφιση καταυλισμού στο Καρακόνερο

Από τις 6:30 το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με άνδρες του λιμενικού σώματος εισέβαλαν στον καταυλισμό παρουσία εισαγγελέα...


Κατά το πρώτο στάδιο της επιχείρησης ξηλώματος των παραπηγμάτων οι αστυνομικοί συνέλαβαν όλους τους άνδρες του καταυλισμού ώστε να αποφευχθούν επεισόδια.

Έπειτα ανέλαβαν έργο οι μπουλντόζες όπου έριχναν τα παραπήγματα σαν σπιρτόκουτα, με τις μητέρες των τσιγγανόπουλων να τους εκλιπαρούν να σταματήσουν...

Τελικά ξήλωσαν παραπάνω από 14 παράγκες.

ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Στο δημαρχείο απέξω απειλούν πως θα στήσουν τα τσαντίρια τους αν δε δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της στέγασης τους ...

Η δημιουργία ενός νέου καταυλισμού αν στήσουν παραπήγματα αλλού δεν λύνει το πρόβλημα της αυξημένης παραβατικότητας, το κράτος οφείλει να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Το θέμα κάλυψε και η κρατική τηλεόραση με τηλεφωνική ανταπόκριση του δημοσιογράφου Πάνου Παπαγεωργίου για την ενημερωτική εκπομπή ''ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ"



oparlapipas.com



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/12/12 10:12

    re to mpoulo re kwlogyftoi na pate na paithanete reeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/12 10:18

    τι που θα πατε ρε κοπροσκυλα την κοινωνια μου pπανω?? να πληρωσετε οπως ολοι σας να ενοικιασετε ενα σπιτι, σε ποιον ρε χαρισανε σπιτι να παει να μεινει, τι ειστε εσεις! και τα ηλιθια ΜΜΕ τι πατε και τους δινετε τον λογο, τι δειχνετε? το "δραμα" τους???!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/12 10:25

    στα τσακιδια γυφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/12 10:30

    1:01 εως 1:30 η απολυτη υποκρισια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/12/12 10:32

    νόμο θέλουνε λέει χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/12/12 10:54

    Ρε μην τους υποστηριζετε τα ΜΜΕ δεν πρεπει οταν μας κλεβουν εσεις τα ΜΜΕ δεν μας υποστηριζεται η αστηνομια μας λεει καλα ξερουμε πιος ειναι αλλα τιποτα στο τελος. Να πανε να ενοικιασουνε σπιτι να πληρωσουν φορους στο Δημο στην ΔΕΗ να πληρονουν οποως ολοι μας , να πληρωσουν προστημα της αστηνομιας ,ειναι δηλαδη καλα που καθονται εδω μας κλεβουν τα μαγαζια μας , τα σπιτια μας ,δεν βρισκουμε λυση μεγαλα προβληματα στους δρομους με τα αυτοκινητα τους τι αλλο να πουμε εεε σας ακουω... Να φυγουν απο την ροδο να καθαρισει ο τοπος δεν αξιζουν να ειναι εδω απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/12/12 11:37

    ντροπη στο νησί να ανέχεται αυτην την καφρίλα των γύφτων τόσα χρόνια, εχουν καταντήσει κυρίαρχοι του΄νησιού, και εμείς οι νυκοκυραίοι που πληρώνουμε χιλιάδες φόρους φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε. Λαέ ξεσηκώσου επιτέλους απο τον καναπέ, δε φτάνει που τα εισοδήματα μας εχουν συρρικνωθεί στο μισό, φοβόμαστε και ενα πενηνταράκι ευρω να αφήσουμε στο σπίτι ή το αμάξι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/12/12 11:44

    Ante re tous palioguftous exoun klepsei olo to rodini!Kai ths alles perioxes..kai milane apo pano!auth pio polla apo mas exoun apo na kleboun!
    Kai milane sthn kamera kai gelane kiolas!!ousttttttttttttttttttttttttttttttttt apo edo bromiarides!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/12/12 12:06

    kai emeis exoume paidia alla den exoume kataklepsei oli tin rodo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/12/12 12:10

    mazeytite re kolotsigganoi paliokleftes giati apo apiles kseroume kai meis.na doume pios tha faei to pio poli ksilo.oust apo do

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/12/12 13:09

    tora 8umithikate to nomo e?
    aggouraki tora;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/12/12 13:18

    Ντροπή τους, μας περνάνε για τόσο μαλάκες, μιλάνε και γελάνε οι ανένταχτοι, αλλά φταίμε και εμείς που τους ανεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/12/12 13:19

    Polla mora kanoun oi kouneles... To kako plithenei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/12/12 13:23

    Οι αναίσχυντοι κάνουν 20 παιδιά ο καθένας επίτηδες για να τα εκμεταλλεύονται και να τα επικαλούνται σε κάθε παράνομη ενέργεια του και να τα χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να την γλυτώνουν. Δεν υπάρχει ποιο ψεύτικο και ποιο ελεεινό πράγμα από το να χρησιμοποιήσεις αγγελούδια για να προστατεύσεις τις ανομίες σου. Ακόμα και σπίτια να τους δοθούν πάλι στα ίδια παραπτώματα θα υποπέσουν μην τρέφεται αυταπάτες, είναι στην φιλοσοφία του και στον τρόπο που θέλουν να ζούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/12/12 14:02

    eksooooooooo reeeeeeeeee se ena ploio oloi kai sta tsakidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/12/12 14:50

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!!!
    ΜΕ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!! ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΛΕΙΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΣΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΤΙ ΧΡΥΣΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΑΝ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΛΕΕΙ. ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 1 ΚΑΙ ΚΑΘΕ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ! ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΩ? ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ!!!!!!!
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
    ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!! ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΔΩ???? ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΙΛΙΖΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/12/12 15:05

    kata ta alla lene oti einai ELLINES gia akouste sto 4:12 kai meta ligo pos milane !!!!!! vre OUST APO DW NAI ""RATSISTIDES"" OPOS eipe kai ayth eimaste !!!! pouloooooooooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/12/12 15:11

    Μου αρέσει που λένε να λυπηθούμε τα παιδία τους και ότι είναι αμαρτία , όταν τα βάζουν στα φανάρια να ζητιανεύουν και περάνανε οι νταβαντζίδες οι γονείς τους κάθε μια ώρα για να πάρουν τις εισπράξεις και να τις ποιούν μπύρα τότε δεν είναι αμαρτία ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/12/12 15:48

    προσοχη παιδια ....θα θυμωσουν οι συριζαιοι και οι αριστεροκουλτουρηδες και ολοι υτοι που κονομανε απο τις ΜΚΟ για τους τσιγγανους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/12/12 16:08

    Τωρα θα δειτε δακρυα και λυγμους στα καναλια για τους καημενους τους"Ρομα"(οχι τσιγγανογυφτους παρακαλω).Τα καημενα τα παιδακια που οταν τα εχουν ξυπολητα μεσα στη βροχη και το κρυο για να τα λυπαται ο κοσμος και να τα κονομανε οι γονεις ειναι καλα,τωρα ειναι καημενα και που θα πανε να κοιμηθουν.Οταν τα μικρα τα βγαζουν στη βιζιτα ειναι καλα ,οταν τα γκαστρωνουν απο τα δεκα ειναι καλα,τωρα ειναι καημενα.Ολοι οσοι ερχονται στη Ροδο για δουλεια Ειτε δημοσιοι υπαλληλοι ειτε στρατιωτικοι Τους βρισκει ο δημος σπιτι και τους το πληρωνει?Αυτοι δηλαδη που νοικιαζουν σπιτια (ακομα και αλβανοι) ειναι μαλακες και οι γυστοι ειναι εξυπνοι?Θα παρουν λεει τον νομο στα χερια τους.Ποιον νομο?Εχουν περισσοτερα αδικηματα απο οσα προβλεπει ο ποινικος κωδικας.Μεχρι τωρα ειχαν γραμμενο τον νομο στα παλια τους τα παπουτσια και τωρα τον επικαλουνται.Αρουραιοι που το μονο καλο που θα μπορουσαν να κανουν στην κοινωνια ειναι να ανακυκλωνουν τα σκουπιδια.Αμε στ'αναθεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/12/12 16:32

    poooo den to pisteuo pou milane gia nomo oi kologyftoi exw pe8anei sta gelia 8ee ti ipokrisia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/12/12 16:35

    Aytoi me tis gravates poy sas klevoun tous mis8ous, sas bazoun xaratsia, sas apoluoun kai sas exoun upodoulwsei stous Germanous de sas peirazoun?
    Mono kati ypan8rwpoi se paragkes sas enoxloun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/12 16:39

      Oi ypan8rwpoi se parages mou eklepsan to scooter mou filarako kati alo exeis na pros8eseis?
      Den xreiazete kan na po pos to brikan oi asfalites......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/12 16:41

      Μονο οταν σε κλεψουν φιλε μου θα καταλαβεις!!!Ακριβως επειδη συμβαινουν όλα αυτα που λες,εχουμε και τους γυφτους να μας κλεβουν και απο πανω!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος6/12/12 16:42

    Της κυρίας βουλευτίνας τα χρυσα τα βρήκανε!Γιατι είναι η Κυρια Ιατρίδη!Στο κωλοπαίδι δε δίνουν ενα καλο βρωμό ξύλο και για μας μπάς και βρούνε και τα δικά μας.Δουλευουμε χρόνια για να τα αποκτήσουμε και μετα μας τα κλέβουν τα κωλοπαιδα τα οποία συνεχίζουν να είναι ελεύθερα.Ντροπή!Αυτη ειναι η Ελλαδα του σήμερα δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/12/12 16:54

    thanatos se olous eksw apo to nish mas oust dromo oust oust oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/12/12 17:23

    Οι Αλβανοι τουλαχιστον κυρα μου κανουν και καμια δουλειά!Εσεις μονο κλεβετε και καιτε!Εμεις να δουμε ποτε θα παρουμε το νόμο στα χέρια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/12/12 17:24

    Στο καράβι και στον Πειραιά άμεσος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/12/12 17:36

    Χάνουμε την ουσία.... Αν δεν ενοχλούσαν με την συμπεριφορά τους (ληστείες, καύσεις κτλ) δεν θα τους πείραζε άνθρωπος.. ας μένανε εκεί,,,, Άλλα πως να τους λυπηθώ όταν ζουν εις βάρος της τοπικής κοινωνίας?? Οι κάτοικοι είχαν αναγκαστοι να κλειδαμπαρώνουν να βάζουν σιδεριές για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους... κ η ατάκα τσιγκανου σε τοπικό μαγαζάτορα "Τι νομίζετε τώρα που μας διώχνουν δεν θα σας κλέψουμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/12/12 18:36

    ΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ!
    ΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
    ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 475 ΕΥΡΩ.
    ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΚΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΗ ΔΕΥΑΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ!
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΖΗΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΟΥ !!

    ΔΙΟΝΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/12 09:42

      etsi exis 100000% dikio alla pios ta akoui otan stin rodiaki exoun kai parapona apo tous tsigkanous kai tous ipostirizoun i efimerides kai asxolounte mazi tous na figoun apo tin rodo dromo

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος6/12/12 18:37

    οσο εμενα στην ροδο δεν υπυρχε αυτο το κακο με τους γυφτους τι εγινε εδω και τα 10 τελευταια χρονια δεν μπορω να καταλαυω.....ενα μερος οπου δεν υπηρχε γυφτια επεσε χωρις να το καταλαυει.....μενω αθηνα τωρα και ειμαι ο ιδιος παθων απο μπουκα στο σπιτι μου κλεβοντας ολα τα χρυσα και ενα καλο χρηματικο ποσο....τωρα θλιβομαι που συμβαινει και στην ροδο....εκκληση κανω στους ΡΟΔΙΤΕΣ να αντισταθουν και να μην επιτρεψουν να συμβει αυτο που ζω στην αθηνα στο σμαραγδενιο μασ νησι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος6/12/12 19:13

    Ρε παιδια απο ότι κατάλαβα όλοι συμφωνούμε όπως και χιλιάδες άλλοι που δεν γράφουν εδω, αλλα το κάνουμε; Περιμένουμε ο ένας τον άλλο ή τον εισαγγελέα που τους αφήνει ελεύθερους μετα τις κλοπές;;
    Ας κάνουμε κάτι.
    Ας συνεννοηθούμε απο δω μέσα και θα δείτε πόσοι θα ακολουθήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος6/12/12 19:52

    Διαβαστε και στο VERENA.gr οπου γραφουν για τοποθετηση του Γακη απο τον συριζα. Κυρια Βενιανακη, δικο σας ειναι το αλλο σαιτ, οτι θελετε κανετε. Αρχισατε τα ανθρωπιστικα, και την στηριξη στους τσιγγανους. Ανοιξτε τα αρθρα για σχολιασμο, να ακουστουμε κι εμεις.
    Το αλλο αστειο ειναι οτι κανουν εκκληση στην τοπικη κοινωνια να δωση τροφιμα για το κοινωνικο παντοπωλειο, κι ο Χατζηδιακος απο εκει δινει στα τσιγγανακια που πανε σχολειο πρωινα. Συγνωμη, αλλα εγω εκει δεν θα ξαναδωσω. Οτι θα δωσω, θα το δωσω η χερι χερι, η μεσω οργανωσης που μου διασφαλιζει οτι δεν θα πανε σ αυτους που με βλαπτουν, με κλεβουν, και μου εχουν κανει την γειτονια πιστα για σπινιαρισματα, και τρεμω οποτε τ ακουω και καποιος απο την οικογενεια ειναι εξω στον δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος7/12/12 07:31

    Τους πάντες κατακλέβουν οι γύφτοι, εκτος από εμάς κλέβουν και το κράτος.

    1) οι γάμοι τους δεν αναγνωρίζονται από το κράτος και από την εκκλησια
    2) δηλώνουν άγαμες μητέρες και εισπράττουν επίδομα για κάθε τεκνο και επίδομα άγαμης μητέρας και σύνταξη απορίας
    3) έχουν δωρεάν παροχές υγείας και φαρμακων
    4) κλέβουν ρεύμα από τις κολόνες τις ΔΕΗ
    5) κλέβουν νερό από αγωγούς της ΔΕΗΑΡ
    6) οδηγούν χωρίς δίπλωμα, χωρίς ασφάλεια, χωρίς ΚΤΕΟ.
    7) δεν φορολογούνται διότι δεν έχουν κάνει ποτε τους δήλωση.
    Τα υπόλοιπα τα ξέρετε, οπλοφορία, εμπόριο ναρκωτικών, διαρρήξεις, κλοπές οχημάτων, τσαντάκηδες, πορτοφολακιδες κτλ κτλ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *