ροή ειδήσεων

Κινητοποίηση φιλόζωων για τον εγκαταλελειμμένο σκύλο στα Μάσαρι

Ζητείται άτομο να το πάρει από εκεί. 
Φιλοξενία έχει βρεθεί.
Στις 29/12 ένας κάτοικος Ρόδου που πήγε για κάποια εργασία στο χωριό Μάσαρι και μπαίνοντας σ ένα δύσβατο δρόμο εντόπισε έναν δεμένο υποσιτισμένο σκύλο! Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει από ζώα και δεν μπόρεσε...
να το λύσει ή να το πάρει από εκεί όμως το φωτογράφισε και έστειλε τη φωτογραφία στο blog Παράπονα Ρόδου το οποίο πάντα ανταποκρίνεται σε εκκλήσεις για βοήθεια σε ζώα.
Όπως αναφέρει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με το adespoto.gr, ο δρόμος είναι αδιέξοδο κ με δυσκολία κατάφερε να φωτογραφήσει το ζώο που του φάνηκε παραμελημένο, όπως και είναι .

Η φιλοζωική οργάνωση Αδέσποτη Παρέα εχει βρει φιλοξενια όμως δεν εχει κάποιον να παει με αυτές τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί της Ρόδου .

Ελπίζουμε το ζώο να είναι ασφαλές απ την έντονη βροχόπτωση και να σωθεί!

Αν μπορεί κάποιος απο την περιοχή να βοηθήσει η κάποιο Δημοτικό όχημα να πάει στο σημείο ας επικοινωνήσει στο info@adespoto.gr

Ρωτώντας κάποιους απο την περιοχή του απάντησαν ότι "έτσι είναι η ράτσα του και δεν παθαίνει τίποτα". Αυτή είναι δυστυχώς η νοοτροπία κάποιων που θεωρούν τα κυνηγόσκυλα και τα σκυλιά γενικότερα ως ζώα που αξίζουν να ζουν δεμένα σε απόμερες περιοχές!
adespoto.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Κ. Παπαχαραλάμπους31/12/12 17:14

    Θεούσα κάτοικος του χωριού απέστειλε μηνύματα προσωπικά σε εμένα που κοινοποίησα το θέμα στο facebook (όντας εκτός Ρόδου και θέλοντας να βοηθήσω όπως μπορώ) ζητώντας τα ρέστα. Γνώριζε που ήταν το σκυλί και δεν έκανε απολύτως τίποτα ενώ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ! Να μας ζήσουν οι σπουδαγμένοι ψευτοχριστιανοί καλοί άνθρωποι!Περαστικά εύχομαι και να ζήσετε καλά με τη δήθεν συνείδησή σας!Ελπίζω σύντομα να σωθεί το ζώο. Αν όλοι κάναμε από μια μικρή κίνηση δεν θα υπήρχε τόσος πόνος γύρω μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/12 19:45

    pedia egine kati telika? makari na borousa na pao ilikrina . ime 16 xronon kai ama borousa tha eperna kai to amaxi tis mana m na pao :( kapio neo ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/1/13 01:34

      Σώθηκε!!!Σώθηκαν και άλλα που τα είχαν πεινασμένα!!!Όταν γίνεις 18 χρονών μπορείς να γίνεις και εσύ εθελοντής! :) μπράβο σου που νεαρό παιδί ενδιαφέρεσαι σοβαρά για τα ζώα! Να'σαι καλά!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/13 17:51

    euxaristo poli. idi kai ego kato apo to spiti mou exo 4 pou ta taizo ta potizo kai tous dino oti farmaka boro. tha ithela na voithiso me opion tropo ginete. prepei na gino 18 . ?den ginete tora? ton fevriuario klino ta 17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/1/13 04:27

    Δυστυχως για να γινεις μελος σε σωματειο πρεπει να εισαι 18 ετων..μπορεις ομως να βοηθησεις με αλλους τροπους εθελοντικα! Επικοινωνησε στο e-mail stray_gang_rhodes@hotmail.gr ή με μηνυμα στη σελιδα Αδεσποτη Παρεα Ροδου Stray Gang Rhodes στο facebook για να μαθεις τι αλλο μπορεις να κανεις ωστε να βοηθησεις τα αδεσποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *