ροή ειδήσεων

Διαπόμπευση υπουργών από υπαλλήλους της Βουλής

Πρωτοφανή γεγονότα συνέβησαν χθές έξω από το κοινοβούλιο, όπου στελέχη της κυβέρνησης, δεμένα και με ταμπέλες κρεμασμένες στο λαιμό, χλευάστηκαν...


...δημόσια από τους υφισταμένους τους, επειδή προσπάθησαν να τους κόψουν μερικά προνόμια!

Σε μια ακόμα επίδειξη υπεροχής, των υπαλλήλων της Βουλής απέναντι στους πολιτικούς τους «προϊσταμένους» («προϊσταμένους», τρόπος του λέγειν δηλαδή...), οι οποίοι υπέστησαν τον πιο άσχημο και ταπεινωτικό διασυρμό μέχρι σήμερα, κατέληξε η προσπάθεια των τελευταίων να περιορίσουν προνόμια και τις αποδοχές των ρουσφετιών τους.

Όλα ξεκίνησαν μόλις έγινε γνωστό, ότι ετοιμάζεται κρυφά λόγω φόβου των αντιδράσεων, πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που θα περιορίζει τα μισθολογικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής και η οποία θα πέρναγε γραμένη στα αρχαία Φλαμανδικά, ώστε να μην το καταλάβουν οι ενδιαφερόμενοι και βρούν τον μπελά τους οι υπεύθυνοι.

Η αντίδραση των υπαλλήλων όμως, μόλις διέρρευσε ότι ετοιμάζεται η τροπολογία, υπήρξε άμεση: Στην αρχή, εισέβαλαν στο γραφείο του πρωθυπουργού και αφού τον αποκάλεσαν επανειλημμένα «Αντωνάκη», τον υποχρέωσαν να γραψει στον πίνακα 100 φορές τη φράση «δεν θα ξανακάνω το μάγκα εκεί που δε με παίρνει ούτε θα ξαναενοχλήσω τους υπαλλήλους της Βουλής». Σημειωτέον, ότι ο συγκεκριμένος πίνακας συνήθως χρησιμοποιείται για οργάνωση επιθέσεων κατά των «συμφερόντων».

Στη συνέχεια, πέρασαν στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπου άρχισαν να του ρίχνουν χαστουκάκια την ίδια ώρα που τον περιέλουζαν με μελάσα και του φώναζαν «Πάλι τα ίδια αρχίσαμε Καραγκιοζάκο; Τι μας πέρασες για Προκόπη;». Μάλιστα το επεισόδιο ανέβηκε στο Youtube, όπου φαίνεται καθαρά ο πρόεδρος της Βουλής να γονατίζει, να ζητάει συγγνώμη και να υπόσχεται ότι δεν θα τους ξαναενοχλήσει.

Η πραγματική τιμωρία όμως, ήρθε μετά: Στελέχη, υπουργοί και βουλευτές, διαπομπεύθηκαν δεμένοι στην Αμαλίας και τη Βασιλισσης Σοφίας και στη συνέχεια στήθηκαν για δημόσιο εξευτελισμό μπροστά στη Βουλή. Οι υπάλληλοι σε ανακοίνωσή τους διευκρίνησαν ότι μόνο με τέτοιες μεθόδους σοφρωνισμού, οι προιστάνενοί τοςυ θα συνετιστούν και στο μέλλον, δεν θα τολμήσουν καν να ξανασκεφτούν μειώσεις και άλλες τέτοιες χαζομάρες».

Μάλιστα, όση ώρα τα μέλη της κυβέρνησης ήταν γονατισμένα στο προαύλιο οι υπάλληλοι της Βουλής τους προπηλάκιζαν τους λοιδωρούσαν, και τους φώναζαν ότι «αν θέλουν να γλιτώσουν λεφτά, να κόψουν κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις κι όχι να τα παίρνουν από τους δικούς τους ανθρώπους». Τέλος τους είπαν ότι την επόμενη φορά που θα κουνηθούν, μαζί με την διαπόμπευση θα έχει και κούρεμα με την ψιλή.

Και ένα παραλειπόμενο: Μετά το τέλος του επεισοδίου, πλησίασε τους υπαλλήλους της Βουλής ο Πάνος Καμμένος και τους πρότεινε να γίνουν μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να αντικαταστήσουν κάποιους που δεν «άντεξαν» την πίεση του συστήματος...
Πηγή: protagon.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *