ροή ειδήσεων

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

Εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης για τη στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, οργανώνεται την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου...

Διοργανωτές είναι η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου Ρόδου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η Δωδεκανησιακή Μέλισσα, το Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξεν/χείων Ρόδου, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και η Ιερά Μητρόπολις Ρόδου.

Πρόκειται για μία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με εξέχοντες ομιλητές και συγκεκριμένα τον πατέρα Νεκτάριο Πόκκια, τον κ. Μανώλη Παπασάββα, τον κ. Πολύκαρπο Καραμούζη, οι οποίοι θα αναπτύξουν την κοινωνική αλληλεγγύη, θέσεις και αξίες με ευεργετικές συνέπειες για τους συμμετέχοντες. Πλαισιώνεται από παιδικά σχήματα - σχολεία Αρχαγγέλου με μαέστρο τον Δ.Τσιμπερόπουλο, τη χορωδία 10' με μαέστρο την Αντζελα Σπαντού. Ειδικά για την εκδήλωση θα μελοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο ποίημα του Κ. Παλαμά από τον Αντώνη Κιζούλη και θα το τραγουδήσει η Μαρία Μανιώτη.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλο τον κόσμο που θέλει να προσφέρει στο σκοπό αυτό και να συμμετέχει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με χαρακτήρα κατάνυξης, ταυτόχρονα εορταστική, με ομιλίες για την κοινωνική αλληλεγγύη, που θα προσφέρουν ανάταση ψυχής, γαλήνη και δύναμη για τη συνέχεια. Η συμμετοχή είναι 7 ευρώ κατα άτομο.

Με το σύνολο των εσόδων, οι διοργανωτές θα αγοράσουν και θα προσφέρουν αναλώσιμο υλικό στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Παράλληλα θα ενισχύσουν τους άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές μέσω της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, του Ιδρύματος Υποτροφιών Δήμου Ρόδου και θα καλυφθούν επί πλέον ανάγκες.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/12/12 17:09

    ΜΜΜΜΜΜΜ. παλι θα μαζευτει η σαρα και η μαρα στο ναο, με τα γνωστα λαμογια που φαγανε φαγανε φαγανε. για να μας ζητάνε λεφτα. ποσο το τζιρο για το δεσποτακο; το παγκαρι θα γεμισει ακομα τις τζεπουλες του και θα γινει η μοιρασια με τον γνωστο καναλαρχη της πενταρας. πόσα θα παρετε αγιοι, να μας πειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/12 19:50

    ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ.

    Ενας ξενοδ/λος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/12 22:59

    αναρωτιεμε γιατι ολες οι εκδηλωσεις γινοντε στον ευαγγελισμο δεν υπαρχει αλλη εκλησια στην πολι? η για να γεμισουν τα παγκαρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/12/12 23:02

    χα χα καταλαβα ποιος ειναι ο καναλαρχης απλα βγηκε λιγο μελαχρινος η μαυροτσουκαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/12/12 23:05

    ειδατε ποτε να προβαλει τιποτε αλλο στο καναλι του που ειναι και εκλησιαστικο εκτος τον εαυτο του και τον δεσποτα?ερωτω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/12/12 23:11

    ρε παιδια τι θα γινει με τους δεσποταδες
    ?ο ενας πισω απο τον αλλο ανακαλυπτονται ξεσκπαζονται με εκατομυρια ευρο την στιγμη που υποφερει ο λαος ερωτω υπαρχει σε αυτους του ιερωμενους συνηδειση?ντρεπομαι που ειμαι χριστιανος με τετοιους δεσποταδες θα μας κανουν να αλαξουμε την θρησκεια μας και δεν το θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/12/12 23:14

    να τους κρεμασουμε απο τα γενια τους απατεωνες .ντοπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/12/12 00:14

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΤΡΟΠΗ! ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΚΚΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΜΙΤΡΕΣ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/12 00:47

      Πες τα να αγιαση το στωμα σου.Μας εχουνε κανει να ξενεροσουμε με ολα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *