ροή ειδήσεων

Οι χριστιανοί βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο παγκοσμίως

Σε έρευνα της οργάνωσης «Open Doors» παγκοσμίως γύρω στα 100 εκατομμύρια χριστιανοί ζουν σε κίνδυνο. Στην λίστα με τις 50 επικίνδυνες χώρες που κατάρτισε η οργάνωση, η Τουρκία βρίσκεται στην 31η θέση, για την οποία... 
...αναφέρεται πως οι χριστιανοί αντιμετωπίζονται σαν ¨πράκτορες των εχθρών¨.

Η Αυτόνομη περιοχή του Κουρδιστάν είναι η πιο ασφαλής περιοχή για τους Χριστιανούς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτών των χριστιανών είναι πως δεν ξέρουν κουρδικά. Η οργάνωση Open Doors είναι ένας διεθνής φορέας που ιδρύθηκε το 1955, και βοηθάει παγκοσμίως τους χριστιανούς που δέχονται καταπίεση. Στον χάρτη που κοινοποίησε η οργάνωση φαίνονται οι 50 πιο επικίνδυνες για τους χριστιανούς χώρες. Στην πρώτη θέση όπως και πέρσι βρίσκεται η Β. Κορέα, στην οποία δεν επιδεικνύεται καμία ανοχή στην χριστιανική πίστη, οι χριστιανοί απειλούνται με ποινές φυλάκισης και θανάτου, και ασκούνε κρυφά τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Σε αυτή την χώρα αναφέρεται πως υπάρχουν σχεδόν 400.000 χριστιανοί, ενώ 70 χιλιάδες χριστιανοί βρίσκονται σε στρατόπεδα εργασίας.

Στην λίστα με τις επικίνδυνες χώρες την Βόρεια Κορέα ακολουθούν οι εξής χώρες : Αφγανιστάν, Σαουδική Αραβία, Σομαλία, Ιράν, Μαλβίδες, Ουζμπεκιστάν, Υεμένη, Ιράκ, Πακιστάν, Ερυθραία, Λάος, Βόρεια Νιγηρία, Μαυριτανία, Αίγυπτος, Σουδάν, Μπουτάν, Τουρκμενιστάν, Βιετνάμ, Τσετσενία, Κίνα, Κατάρ, Αλγερία, Κομόρες, Αζερμπαϊτζάν, Λιβύη, Ομάν, Μπρουνέι, Μαρόκο, Κουβέιτ, Τουρκία, Ινδία, Βιρμανία.
ΠΗΓΗ tourkikanea


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/12/12 00:13

    Μπουρδες και Παραμυθια της Χαλιμας....
    και Λαος πηγα, και Βιετναμ πηγα, και Ινδια πηγα, και οπου πηγα τους ειπα τι ειμαι και δεν ειχα κανενα προβλημα, αλλα σεβαστηκα και τις δικες τους θρησκειες...... κατι αλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/12 00:17

    ειμαι ο ιδιος απο το πρωτο σχολιο, το οτι μια μερα θα μας κυβερνανε οι ισλαμιστες , αυτο το ξερω, αλλα και δεν συμφονω με τους νομους τους και τα πειστευω τους, γιατι αυτοι δεν αναγνωριζουν αλλες θρησκειες, και οτι δεν πειστευουν στην δημοκρατια, και οτι εχουν τον νομο του Σαρια, και αυτο το ξερω,,,,τωρα ας λαβουν μετρα για αυτο..γιατι μια μερα αυτοι θα μας κυβερνανανε, και δεν θα μας αρεσει καθολου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/12/12 00:46

    Λίγη Ιστορία αν διαβάσεις για τα μεγάλα εγκλήματα των χριστιανών παντού με το ιεραποστολικό σταυρό στο χέρι θα σου φύγει η απορία γιατί μισούνται οι χριστιανοί σε πολλά μέρη. Από τις μεγάλες σφαγές των Ίνκα στη Νότια Αμερική και των Αζτέκος στο Μεξικό μέχρι τους Ινδιάνους της Βόρειας Αμερικής ματοκυλίστηκε μέσα σε λιγότερο από εκατό χρόνια πολύς κόσμος. Μιλάμε για γενοκτονίες. Από την άλλη και οι ισλαμιστές έκαναν κι αυτοί τα εγκλήματά τους αλλά τους χριστιανούς δεν τους έφτασαν.

    Η Ιστορία είναι για να μας δίνει μαθήματα να μην κάνουμε τα γίδια λάθη. Τώρα το ότι οι ισλαμιστές παίρνουν κεφάλι σε όλο και πιο πολλές χώρες δεν είναι καινούργιο. Απλά σε πολλά μέρη αντικατέστησαν τους αποικιοκράτες Ευρωπαίους.

    Να δούμε τώρα η Ευρώπη τι θα κάνει που δεν της έχουν μείνει και πολλοί χώροι να επεκταθεί. Και αναγκάζετε να κάνει εγκληματικούς πολέμους σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Λυβυιη ετοιμάζετε τώρα για Συρία και Ιράν.

    Αυτά με τους χριστιανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/12 09:31

      ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΗ. ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΙΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑς ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ? ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ;
      ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ SOFT ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ- ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.EKEI ΠΕΦΤΕΙ ΧΑΤΖΑΡΑ. ΠΡΙΝ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/12/12 11:26

      Θυμασαι τον Breivik? Αυτον που εσφαξε τοσα παιδια στη Νορβηγια? Στο ονομα του χριστιανισμου εκανε οτι εκανε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/12/12 14:02

      εχεις δικιο.....ενας ψυχοπαθης μπορει να συγκριθει με εναν Χριστιανο... να μιλησουμε λιγο για τους επισης ψυχοπαθεις που εριξαν τα αεροπλανα στους διδυμους πυργους στην αμερικη ή οσους εκαναν αεροπειρατειες ή αλλα εγκληματα στο ονομα της θρησκειας τους.δεν υπαρχουν κακες θρησκειες ,αλλα κακοι ηγετες..αυτοι φερνουν την καταστροφη παντου ειτε λεγεται πολιτικη ειτε θρησκεια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/12/12 18:45

      Ακόμα και σήμερα αλληλοσκοτώνονται στην Ιρλανδία Προτεστάντες και Καθολικοί, απλώς προς ενημέρωση. Είναι αλήθεια ότι στο όνομα του Χριστού έγιναν τα χειρότερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα που όμοιά τους δεν έχει γνωρίσει ο κόσμος. Τον 4ο αιώνα μ.Χ. να σας θυμίσω την Σκυθόπολη στην Συρία όπου είχε στηθεί το πρώτο στην ανθρώπινη Ιστορία Αουσβιτς από τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ παρακαλώ όπου θανατώνονταν όσοι δεν ασπάζονταν τον χριστιανισμό. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/12/12 10:29

    Η χριστιανικη θρησκεια καταστρεφεται εκ των εσω,και παει να σβησει χωρις να χρειαστουν εξωτερικοι παραγοντες για να την σβησουν.Οταν στα θεατρα και στους κινηματογραφους γελοιοποιουν τον Χριστο και τους αγιους με καθε ειδους βρωμια,και εμεις γελαμε,οταν βγαινουν ΑηΒασιληδες με σωβρακα και στριγκακια στους δρομους(θαυμασιο θεαμα),οταν βγαινουν στην επιφανεια τα οργια και τα εγκληματα του κληρου(απατες,παιδερασμοι,παρτυ ανωμαλων κληρικων)και απλα τα κουκουλωνουμε γιατι φοβομαστε την δυναμη της εκκλησιας,γιατι αραγε μας φαινεται περιεργο το οτι οι μεμετηδες πανε να μας αφανισουν?Ηρθαν ξυπολυτοι σκουληκοφαγοι απο αυτα τα κρατη που αναφερθηκαν και κανουν κουμαντο στην θρησκεια μας.Ακομα και αυτοι που ειναι στην κεφαλη της εκκλησιας μας αντι να την προστατευσουν εδωσαν γη και υδωρ στους αλλοθρησκους.Γκρεμιζουν εκκλησιες και απαιτουν τζαμια.Δεν χρειαζεται λοιπον εχθρος.Και μονοι μας θα καταστραφουμε πιο γρηγορα.Και οι αλλοι το ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/12 18:50

      Τα στριγκάκια και τα ροζ σκάνδαλα με τους ιεράρχες προέρχονται από την ίδια την εκκλησία που με την έκφυλη ζωή που κάνουν κάθε άλλο παρά παράδειγμα προς μίμηση είναι. Αλλοστε αυτοί κατάλαβαν ότι αυτά που τάχαμου διδάσκουν είναι απλώς για να βγάζουν περισσότερο παραδάκι.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/12/12 11:39

    Ο συνεχής αγώνας για ελευθερία και αυτοδιάθεση σε όλους τους τομείς της ζωής,διαμορφώνει την ποιότητά μας ως άνθρωποι,με την ελπίδα(βεβαιότητα)ότι κάποια στιγμή θα ενηλικιωθούμε, χαράζοντας τη δικία μας πορεία μέσα σ' αυτό το σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/12 14:20

      Περασα και χτυπησα αλλα δεν ησουν μεσα και δεν απαντησες.Γι αυτο εβγαλα το σκυλο βολτα και πηρα τον δεξιο δρομο.Ελπιζω να γινεις καλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/12/12 14:50

      Συγννώμη που έλοιπα,είχα πάει σαν καλός προσκυνημένος να φιλήσω κατουρήμένες ποδιές.Ελπίζω να μην γίνω τόσο καλά όσο εσύ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/12/12 18:51

      Αυτά που λες τα πιστεύεις πραγματικά??????

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/12/12 21:46

      Δεν πιστεύω τίποτα.Απλά υπολογίζω πιθανότητες και καταμετρώ αποτελέσματα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/12/12 09:58

    Προς πληροφόρησή σας, στατιστκά μόνο το 22% της ανθρωπότητας πιστεύει στον Χριστιανισμό πάσης φύσεως δογμάτων και αιρέσεων (!!!!) και συνεχώς συρρικνώνεται λόγω των "σκοτεινών" σημείων και "αποκλεισμού" πολλών "απόκρυφων" κειμένων ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΕΚΝΩΝ που ρίχνουν ΦΩΣ στην αρχική διδασκαλία-φιλοσοφία του Χριστού.... για να μην επεκταθώ σε άλλα θέματα περί της .......Μαγδαλινής και της σχέσης της στην όλη Ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/12/12 11:13

    κάποιοι έχουν μπερδέψει τον παπισμό με τον Χριστιανισμό εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *