ροή ειδήσεων

Σοκ! Διαφημιστική καμπάνια δείχνει την τρομακτική μετάλλαξη όσων κάνουν χρήση μεθαμφεταμίνης

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων παγκοσμίως. Υπάρχουν πολλού τύπου καμπάνιες. Άλλες έχουν στόχο την απλή ενημέρωση, άλλες τον παραδειγματισμό και άλλες την τρομοκρατία....
Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι αμφιλεγόμενη.
Για τι πράγμα όμως μιλάμε;

Το site Rehabs.com, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες ανθρώπων οι οποίοι έκαναν χρόνια χρήση μεθαμφεταμίνης, θέτοντας ως στόχο να μειωθούν οι χρήστες ναρκωτικών. Οι φωτογραφίες ομολογουμένως τρομακτικές μιας και τα πρόσωπα των ανθρώπων μεταλλάχτηκαν.

Όπως υποστηρίζει ο μάνατζερ του Rehabs.com, Dan Tynski στόχος τους είναι να ενημερώσουν το κοινό για τις επιδράσεις των ναρκωτικών και συγκεκριμένα της μεθαμφεταμίνης στον οργανισμό των χρηστών. Σύμφωνα με τον Tynski, οι χρήστες τείνουν να αναπτύσσουν ακμή. Οι χρήστες με μανία ξύνουν τα σπυράκια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πληγές και ουλές, τα ούλα τους υποχωρούν, τα δόντια τους συρρικνώνονται και το βάρος τους πέφτει λόγω μειωμένης όρεξης.

Μπορεί ο στόχος τους να ήταν η ενημέρωση των πολιτών και η απομάκρυνσή τους από τα ναρκωτικά, όμως η επιστημονική κοινότητα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική και αρνητική για αυτήν την καμπάνια. Ο διάσημος ψυχολόγος και ειδικευμένος στους χρήστες ουσιών, Δρ. Dolores Cimini, ονόμασε την καμπάνια αυτή ως «Τρομοκρατία της υγείας». Συγκεκριμένα τόνισε ότι κανείς έφηβος δε θα παραδειγματιστεί με αυτόν τον τρόπο και θεώρησε αδιανόητο να δημοσιοποιούνται τέτοιου είδους εικόνες.



















Πηγή: queen.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *