ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Σοκ με Ντέντι!

Άτυχος στάθηκε ο Λαρόν Ντέντι στην προπόνηση της Παρασκευής (29/12) για τον Κολοσσό Ρόδου, αφού σε μία ανύποπτη φάση τραυματίστηκε και υπέστη κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού...
Ο Αμερικανός άσος θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον για ενάμισι μήνα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια των «θαλασσί» στο πρωτάθλημα της Basket League.

Στο μεταξύ, στις Πηγές Καλλιθέας θα βρεθεί το μεσημέρι (από τις 12:00 έως τις 14:00) της Κυριακής (30/12) η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός… Οι αθλητές της ομάδας θα βρεθούν δίπλα στα παιδιά που θα δώσουν το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις, θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα βγουν αναμνηστικές φωτογραφίες και θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με όσους βρεθούν στις εκδηλώσεις. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος η οι Ροδίτες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Δήμου Ροδίων και θα βρεθούν την Κυριακή (30/12) στον πολύ όμορφο χώρο των Πηγών Καλλιθέας.

Το μνημείο των 4 εποχών για 6η χρονιά δημιουργεί χαρούμενα δρώμενα με τη φαντασία και τη συμμετοχή των παιδιών. Bazaar, δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, παραμύθια, μουσικές μελωδίες, συγκροτήματα, κάλαντα, παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου , βόλτα με άλογα , τοξοβολία, παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, εκπλήξεις , λιχουδιές και πολλά άλλα για τα παιδιά και τους γονείς. Σ' όλα αυτά αύριο θα προστεθεί και η ομάδα του Κολοσσού, η οποία θα βρεθεί σύσσωμη στις Πηγές Καλλιθέας.

Από κει και πέρα και συγκεκριμένα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία των «θαλασσί» συνεχίζεται στο «Βενετόκλειο» με την παρουσία του νεοαποκτηθέντα Στέφαν Νάτζφεϊ αλλά και του Κέβιν Λάνγκφορντ που επέστρεψε από την Αμερική. Τέλος, ο Μάρκους Χάτεν επέστρεψε χθες το βράδυ στη Ρόδο και τέθηκε στη διάθεσή του Μηνά Γκέκου.
onsports


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *