ροή ειδήσεων

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χτύπησε έγκυο στη Ρόδο!

Ανθρωποκηνυγητό είχε εξαπολύσει το περασμένο Σαββατοκύριακο η ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να συλλάβει γνωστό τοπικό κομματικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο κατηγορείται...
για το αδίκημα της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης, αλλά και της εξύβρισης. Το κομματικό στέλεχος κατηγορείται ότι έβρισε και τράβηξε γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου!

Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης κατηγορείται ότι το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου έτους 2012, εξύβρισε και έσπρωξε την έγκυο γυναίκα, η οποία του κατέθεσε μήνυση, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου. Ύστερα από την εξέταση του θύματος διαπιστώθηκε η ύπαρξη εκδορών στα χέρια, αλλά και στο δεξί της πόδι. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν το κομματικό στέλεχος, προκειμένου να το συλλάβουν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Η άτυχη γυναίκα υπέβαλε έγκληση σε βάρος του γνωστού κομματικού στελέχους, ενώ αναμένεται να κοινοποιήσει σχετική επιστολή της, τόσο προς τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ευάγγελο Βενιζέλο, όσο και προς τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στα Νότια Δωδεκάνησα, Γιώργο Πόκκια. Το φερόμενο ως θύμα της επίθεσης, μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, ζητούν από τους αρμοδίους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΘΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΟΟΔΟ»
«Καταγγέλλω την άνανδρη και αλητήρια επίθεση, φραστική και σωματική, του στελέχους του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. (…), ο οποίος ενώ είμαι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση με έβρισε και με τράβηξε από το χέρι, με πέταξε με δύναμη στο πάτωμα ύστερα από λεκτική διένεξη που είχα με εκείνον και τη σύζυγό του για το πάρκινγκ του μηχανακιού μου στον κοινόχρηστό μας χώρο.
Να τον χαίρεστε συντρόφοι και κουμπάροι του, τον λεβέντη σας, που δεν σέβεται ούτε γυναικείο φύλλο, ούτε το μωρό που έχω στα σπλάχνα μου. Το μόνο που τον νοιάζει είναι η ψεύτικη εικόνα που πλασάρει βγαίνοντας φωτογραφίες με τον τέως πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και δημοσιεύεται στα τοπικά έντυπα, σαν αξιόλογο άτομο.
Όλο φρουφρού και αρώματα χωρίς ηθικούς φραγμούς με ψευτορομαντικές ποιητικές αναρτήσεις στο facebook του. Παραμυθιάζοντάς μας όλους για το επίπεδο και την ποιότητά του. Ύστερα από τις διαβεβαιώσεις των γιατρών του Γ.Ν. Ρόδου ότι, το μωρό μου δεν έπαθε τίποτα και εγώ την γλίτωσα από τη βάρβαρη αυτή επίθεση με μερικούς μώλωπες και εκδορές, πήγα στο Α.Τ. Ιαλυσού, όπου κατέθεσα μήνυση.
Το πρωτοπαλίκαρό σας, άφαντος. Ούτε στα τηλέφωνα απαντούσε, ούτε στο σπίτι του ήτανε. Όλο το Σαββατοκύριακο η αστυνομία και ο πατέρας του παιδιού μου, τον έψαχναν. Αυτός είναι ο (…), ένας δειλός φυγάς, που κρύβεται για να παρέλθει το αυτόφωρο. Τέτοιους δυναμικούς ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος μας, για να πάμε πρόσω ολοταχώς προς τα πίσω… Τζάμπα μάγκες!
Όλα τα στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα βιβλία συμβάντων, τόσο στα επείγοντα περιστατικά, όσο και στο Α.Τ. Ιαλυσού Ρόδου με ημερομηνία 15-12-2012.
Η μηνυούσα,
Ριζοπούλου Βαλέρια».

ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ
Ύστερα από την εκδήλωση του περιστατικού η παθούσα συνέταξε σχετική επιστολή, την οποία κοινοποίησε και στην «ΠΡΟΟΔΟ». Αποδέκτες της επιστολής είναι οι κύριοι Βενιζέλος και Πόκκιας. Η επιστολή καταλήγει με τα εξής: «Παρακαλώ να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες που ορίζει το καταστατικό σας, σε τέτοιες αποκλίνουσες και παραβατικές συμπεριφορές των στελεχών σας. Σας προσκομίζω όλα τα δικαιολογητικά για να καταδικάσετε το περιστατικό».
Στο σχετικό έγγραφο των αστυνομικών του Τμήματος Ιαλυσού, το περιστατικό καταγράφεται ως πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και εξύβριση. Σε αυτό αναφέρεται πως: «Στις 15 Δεκεμβρίου έτους 2012, προσήλθε στην υπηρεσία τους, η παθούσα και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του (…), διότι την 15/12/2012 και περί ώρα 21.00, έξωθεν της οικίας της, την εξύβρισε και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να της προκληθούν εκδορές στα χέρια και στο δεξί πόδι. Δράστης αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου. Ενεργείται προανάκριση».
Με βάση τα όσα αναφέρονται στην ιατρική γνωμάτευση από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, αλλά και στη γνωμάτευση από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), η παθούσα «φέρει μικρές εκδορές στους αγκώνες άμφω και στο γόνατο», ενώ σημειώνεται «απειλούμενη κύηση στην 15ω _ Πρόωρες συσπάσεις _ Κολπική αιμόρροια».
proodos.net

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/12/12 16:11

    PIOS EINAI AUTOS O PALIO PASOKOS??????

    ALHTHRA
    GYNAIKA KAI THN XTHPAS E?????

    ALHTARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/12 16:31

      afti i ma---s mas kivernousane tosa xronia ke mas katastrepsane

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/12/12 17:03

    PIOS EINAI AYTOS O MALAKAS VRE PAIDIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/12/12 17:40

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΥ. ΣΤΟ ΒΕΝΙ ΖΕΛ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΩΡΙΕΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ Σ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/12/12 12:58

      ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΕΣ !

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/12/12 19:29

    ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΟΛΟΙ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΒΛΑΚΕΣ,ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΟΣ Η ΜΠΛΕ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/12/12 13:00

      ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΧΙ ΒΟΜΟΛΟΧΙΕΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/12/12 19:32

    arketa !!!pios einai!!na ton gamisoume!!!kai oxi logia!!!kanoniko ξevrakoma kai gamisi!!dimosios!!!giati ola ta alla einai aplee!!!odontokremes!!!θa vali dikigorous kai olous tous fariseous na ti glitosi kai autos!!!giauto to onoma tou sto blok!!!kai ξeroume ti θα tou kakoume!tou skatopoustaaa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/12/12 19:55

    Γιορτάζει το Σεπτέμβριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/12 20:25

      και πια μερα ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/12/12 13:02

      ΟΝΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ.ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΩΜΑΣΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ! ΠΑΙΔΙΑ!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/12/12 23:01

    Tου Σταυρού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/12/12 13:44

    ΑΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΛΚΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΜΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΠΩΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣ ΝΑ ΦΕΡ8ΗΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/12/12 13:04

      ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΛΥΠΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/12/12 17:34

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΑ ΣΤΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΣ ΝΑΣΑ.... ΜΗΝ ΧΕΣΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΤΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΙΠ.........ΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/12 17:52

      Ε, άντε πες ποιός είναι και όλο και κάποιος θα βρεθεί να τον περιλάβει.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος20/12/12 22:23

    γιατι δεν αναφερει και τ ονομα του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/12/12 15:54

      σταυρος και να γραφει μπουρδες στο facebook είναι ένας!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/12/12 23:10

      Ποιός είναι ρε παιδιά, γιατί φοβάστε να πείτε το όνομα του?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *