ροή ειδήσεων

Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
Το Νησί μας το έχουνε καταστρέψει μερικά μίζερα και κακοήθη άτομα . Οι επονομαζόμενοι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.
Που σκοπός τους είναι να κάνουν κακό σε όλο τον κόσμο. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί το κάνουν αυτό
Ε θα σας πω εγώ.... Γιατί η ψυχολογία του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ταυτίζεται με την ψυχολογία< ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ> δηλαδή τα απωθημένα που έχει τον οδηγούν στην τακτική της ρουφιανιάς.
Αυτό ακριβώς κάνανε και στον άνθρωπο που αγωνίζεται για τον τόπο του με το να κάνει καλά σε όλους χωρίς να περιμένει να του το ανταποδώσουν .
Όμως μερικοί είναι αχάριστοι τόσο πολύ που απέχουν απ το να ανταποκρίνονται επάξια στην ευεργεσία που δέχτηκαν.
Όταν ρωτήσεις αν ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας έχει βοηθήσει οι περισσότεροι θα πούνε όχι και ας ξέρουνε ότι αυτό που λένε είναι ψέμα απλά το λένε γιατί είναι τα λεγόμενα κομπλεξικά άτομα.
Όλοι ξέρουμε το πόσο πολύ μας έχει βοηθήσει και φίλους και εχθρούς. Και μείς τι κάνουμε γι’αυτό; ΤΙΠΟΤΑ απλά αφήνουμε να μας κυβερνάνε οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ .
Κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ γνωρίζεις όμως ότι έχεις και πολλούς ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε στηρίζουνε. Άνθρωποι που πραγματικά σε εκτιμάνε, άνθρωποι που δεν περίμενες ποτέ να σε σταθούνε και όμως το έκαναν γιατί είναι ωραίο πράγμα (Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ).
Και ευτυχώς οι καλοί είναι περισσότερο από τους κακούς.
Τελειώνοντας θέλω να πω στον Κύριο ΠΑΝΗΓΥΡΗ που μάλλον δεν γνώριζε , ότι ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. (ΣΑΙΞΠΗΡ)….
Με πολύ Αγάπη ένας φίλος.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/12/12 21:56

    Σε ενα σημειο του κειμενου λεει"αν ρωτησεις αν σας ευεργετησε-η καπως ετσι- ο δημαρχος,οι περισσοτεροι θα πουν οχι".Και λιγο πιο κατω λεει οτι "οι καλοι ειναι περισσοτεροι απο τους κακους".Το συμπερασμα ειναι οτι οι καλοι θα πουν οχι.Και αν δεχτουμε οτι ο καλος ανθρωπος δεν λεει και ψεμματα τοτε πρεπει ο αρθρογραφος να ψευδεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/12 22:19

    Ρε φίλε εάν εσύ έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από αυτό που διάβασες και παίζοντας με τις λέξεις τότε είσαι ΞΕΦΤΕΡΗ!!!!!!!Τα λόγια της αλήθειας είναι πάντα παράδοξα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/12/12 23:01

    Επειδή δεν είμαι ενήμερος για το τι γίνεται στο νησί σας, αλλά κάτι είδα ότι παύθηκε ο δήμαρχος, πράγμα το οποίο συνάδει με κάποια ατασθαλία ή παρανομία κατόπιν εισαγγελικής ή άλλης αρχής, ένα έχω να πω. Οταν μας συμφέρει τότε όλοι φωνάζουμε γιατί "δεν εφαρμόζεται το γράμμα του νόμου", όταν πάλι δεν μας συμφέρει η απόφαση, τότε φωνάζουμε "Ρουφιάνοι", επιτέλους θα πρέπει κάποτε να καταλάβουμε σε αυτή την κατά τα άλλα άκρως διεφθαρμένη χώρα ότι θα πρέπει να σεβόμαστε και τους νόμους και τις αποφάσεις των δικαστηρίων ή άλλων αρχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/12/12 00:11

    ton roufiano mas ton eipes. o gliftis poios einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/12/12 08:12

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΡΑΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ? ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΖΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ...ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ!

    ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/12/12 08:19

    Εσύ που έγραψες το κείμενο για τα περί ρουφιάνων κανόνισε να φέρεις πίσω τα οικόπεδα που πήρες με τις ευκογίες του λαμόγιου το δημάρχου σας! Ο δημαρχάκος έχει γίνει ιδιοκτήτης του νησιού! ο κλέφτης και ο ψεύτης λίγο καιρό χαίρονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/12/12 10:27

    Κατά τον αρθρογράφο, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ είναι αυτός που καταγγέλλει μια παρανομία και "ξεβολεύει" κάποιους "βολεμένους" που κάνουν πάρτι εις βάρος των υπολοίπων κοροϊδων. Να γιατί είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ αρθρογράφε!!!!! Και να γιατί μας φτύνουν όλοι οι Ευρωπαίοι και αναγκαζόμαστε να τα ξεπουλήσουμε όλα για να ξεχρεώσουμε τα δικά τους "βολέματα". Με πιάνεις τώρα? Γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει, όχι μόνο ξεπουλιούνται όλα με πενταροδεκάρες, αλλά υποθήκευσες το μέλλον πολλών γεννεών και των παιδιών σου στους πιστωτές σου, επειδή μερικοί "βόλευαν" και τις δικές τους τσέπες αλλά και "ημέτερους".ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/12/12 11:25

    ΕΔΩ ΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΗΤΟΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/12/12 11:37

    Φίλε του 11.25 ΞΕΦΤΕΡΙ.... είσαι σου βγάζω το καπέλο. Δεν έχω τι να πω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εκτός από ΧΑΖΟΣ είσαι και αγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/12/12 13:22

    συγνωμη προφεσορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/12/12 13:26

    Εσύ του 8.12 Αφού είσαι τόσο (ΕΞΥΠΝΟΣ) άκου και αυτό. ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΝΔΡΙ ΑΓΑΘΩ ΚΑΚΟΝ ΟΥΔΕΝ ΟΥΤΕ ΖΩΝΤΙ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΗΣΑΝΤΙ. (Ο ΚΑΛΟς ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΟΥΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/12/12 13:33

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ . Μην ακούς τίποτα . Αντίθετα να χαίρεσαι απο τισ κακίες που λένε γιατί αλίμονό σου όταν όλοι οι άνθρωποι αρχίζουν να λένε καλό για σένα. Καλύτερα να σε ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ . Μην μασάς γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/12/12 21:27

    Βλέπω ότι έχετε στήσει ένα δικαστήριο εδώ. Θα δικάσω και εγώ:
    Ένοχος ο Πανηγύρης, γιατί βάζει το συμφέρον του τόπου του και νησιού του πάνω από τα προσωπικά του συμφέροντα.Ένοχος, γιατί οδήγησε το νησί του σε μια πρωτοφανή ανάπτυξη(όλοι θυμόμαστε ΠΩΣ ζούσαμε και ΠΟΥ ζούσαμε πριν 20 χρόνια) και δεν το άφησε στην μιζέρια της εγκατάλειψης από το κεντρικό κράτος,από όλες τις κυβερνήσεις. Ένοχος για όλα τα προβλήματα που έχει επιλύσει χωρίς να υπολογίζει προσωπικό και πολιτικό κόστος, δεχόμενος ΜΟΝΟ αυτός ΟΛΕΣ τις συνέπειες. Ένοχος γιατί βοήθησε όλους στο νησί να έχουν ένα καλύτερο μέλλον, καλύτερη παιδεία, προοπτικές που για χρόνια ήταν έννοιες ξεχασμένες σε αυτό το νησί.Ένοχος, γιατί κράτησε την νεολαία στο νησί.Ένοχος, γιατι παρέμεινες ένας απο μας, γιατί παρέμεινες άνθρωπος και στις δύσκολες Μας στιγμές ήσουν και θα είσαι πάντα εκεί.ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΣ....ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: ΕΝΟΧΟΣ γιατί αγαπάς και αγωνίζεσαι για τον τόπο σου, γιατί τον έχεις πάνω απο όλα ,πάνω και απο σένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/12/12 21:39

    Παύλο μην φοβάσαι τίποτα όλα θα πάνε καλά ρε Φίλε γιατί η αλήθεια θα λάμψη και για δεύτερη φορά. Ολοι ξέρουνε ποιος είσαι και το τι είσαι. Και αυτή που θέλουνε το κακό σου θα μείνουν για ακόμη μία φορά με την πίκρα.Την πρώτη φορά είπανε ΑΘΩΟΣ αυτό θα ακουστεί και τώρα. Σαγαπάμε ρε φίλε και θα είμαστε κοντά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/12/12 23:31

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΡΑΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ? ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΖΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ...ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/12/12 11:24

    ΕΣΥ του 11.31 Δεν κουράστηκες να πιπιλάς την ίδια καραμέλα?Εσύ δηλαδή ρε μάγκα δέν έφαγες οικόπεδα? και ξέρεις και κάτι΄? ρουφιάνος και φτωχός δεν γίνετε .Μάλλον δεν ξέρεις τι πάει να πει πραγματική φτώχεια . γιαυτό καλύτερα γλείφε παρά να μιλάς . Εσύ τι είσαι ρε? ο προστάτης τους? Η ο εχθρός του Πανηγύρη? μάλλον είσαι το ΔΕΥΤΕΡΟ. Αλλά και πάλι με την ΠΙΚΡΑ θα μείνεις .Τώρα τα Χριστούγεννα επειδή είσαι καλό παιδί ζήτα από τον Αγιο Βασίλη της επόμενες εκλογές να σε βγάλει ΔΗΜΑΡΧΟ.Γιατί μόνο ένα θαύμα θα σε βγάλει εσένα ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *