ροή ειδήσεων

Τα οστά του Αγίου Νικολάου στην Παστίδα Ρόδου

Με τις τιμές που αρμόζουν, η Παστίδα υποδέχθηκε τα οστά του Αγίου Νικολάου από τον ομώνυμο ιερό ναό της Ρόδου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παστίδας.. την Πέμπτη 13/12/2012.
Πιο συγκεκριμένα... συνοδεία τιμητικού αγήματος του Στρατού, της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων και κοριτσιών ντυμένων με παραδοσιακές φορεσιές του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι», τα οστά κατέφθασαν στην πλατεία του χωριού και ακολούθως με παρουσία αρκετού κόσμου, μεταφέρθηκαν στην Εκκλησία από τους Ιερείς Μακάριο και Ιωαννίκειο όπου τους υποδέχθηκε ο Πάτερ Καψάλης Μιχαήλ.

Τα οστά παρέμειναν στην Παστίδα μόνο την Πέμπτη αφού μετά από τον Εσπερινό ακολούθησε και Μεσανυκτική Λειτουργία και στην συνέχεια επέστρεψαν στην βάση τους στην πόλη της Ρόδου.

Όπως δήλωσε και ο ένας εκ των ιερέων της Παστίδας ο κ.Μακάριος, πρώτη φορά ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στην Παστίδα είχε την τιμή να φιλοξενήσει τα οστά του Αγίου.



Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/12/12 09:49

    Eftihos pou yparhoune akoma ta pistevo,kales giortes na ehete oloi kai Ygeia

    Xristoforos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/12/12 10:32

    ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ... ΤΙ ΤΖΙΡΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΑΛΙΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΕΝΟΡΙΤΩΝ? ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΧΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/12 10:57

      Θα αστειεύεσαι φίλτατε, αυτοί ζητάνε ακόμα περισσότερα. Οι καταθέσεις τους των εκατομμυρίων και οι off-shore εταιρίες τους να είναι καλά. Αφού υπάρχουν ακόμα βλάκες!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/12/12 11:03

    Μου θυμίζει ένα πραγματικό γεγονός στην Πάτμο, οπου ένας οικοδόμος, θέλοντας να κάνει μια φάρσα, έκλεψε από το σχολείο το κεφάλι ενός σκελετού που είχαν για μάθημα ανατομία στο σχολείο και το παρουσίασε σαν "εύρημα" ενός αγίου στα θεμέλια μιας οικοδομής στον προαύλιο χώρο μιας εκκλησίας. Οπως καταλαβαίνετε, αρχίσαν οι μετάνοιες, οι ολονυχτίες, το "ξεπαράδιασμα" των πιστών κτλ κτλ. Μετά από μερικές ημέρες, όταν ανακαλύφθηκε η απάτη, τον πήραν στο κυνηγητό. Αλλά αυτό αποδεικνύει με τι ευκολία παρασύρεται ο λαός από δήθεν¨"οστά αγίων" και ακολουθεί φυσικά το "άγιο αφορολόγητο ξεπουπούλιασμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/12 12:19

    Bravo sto epipedo kapoion edo mesa,nai oute ego pao eklisia kathe kyriaki kai opote pao kai ean pao borei na petakso sto panguari mono 10 cents,nai eho na pao eklisia oute den thimamai pote itane,nai otan pairnao brosta apo mia eklisia kano ton stavro mou,,,alla kapoioi malakes pou ehon to thrasos kai vrizoune tous agious edo mesa,einai kai afti pou otan erthei mia kakia ora sa parakalane se Agious kai theous kai sa lene to gnosto gia se emena thee mou (alla to late}
    Parepimtondos epidi kapoioi anonymous pou sxoliazoune sa ksekinisoune na mou vrizoune mana kai soia to onoma mou einai apo kato as erthei na ta poume live

    Xristoforos Fiakettis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/12 12:34

      Κατ αρχήν γράφει ελληνικά! Η παρουσίαση κοκκάλων για προσκύνημα, είναι η αποθέωση της θρησκοληψίας. Αυτά δεν τα κάνουν ούτε οι ζουλού! Εχει βρει το κόλπο το παπαδαριό να τα μαζεύει από τα πρόβατα. Και μην σε χαλάει το "πρόβατα" γιατί οι ίδιοι σας αποκαλούν ποίμνιο. Χωρίς βέβαια οι περισσότεροι τυφλόπιστοι να γνωρίζουν την έννοια της λέξης. Το οτί εσύ ψάχνεις την λύση στον ουρανό όταν όλα πάνε στραβά, δεν σημαίνει πως όλοι κάνουν το ίδιο!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/12/12 12:37

      Ta ellinika sou ta eides ?? kai palli sxolia anonyma

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/12/12 15:24

      Πσσσς με αφόπλισες τώρα! Μου κατέριψες τα επιχειρήματα! Εγώ τα είδα τα ελληνικά μου. Οταν γράψεις και εσύ ελληνικά έλα να μας την ξανα πεις. Και με το να μάθεις το όνομα μου δηλαδή ποια η διαφορά; Θα γνωριστούμε λέγοντας σου πως με λένε Νίκο Μεντάνια; Επί τούτου έχεις κάτι να μας πεις;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/12/12 13:33

    ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΘΕΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΥΜΑΡΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΣΑΣ ΝΟΗΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ...ΕΥΓΕ ...ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΛΑΣΠΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ.... ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ.
    ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/12 15:27

      Πες τα Βασιλική! Δεν μου λες... Την πρωτοχρονιά που η εκκλησία μας γιορτάζει την περιτομή του Ιησού πως λες να την περάσεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/12/12 18:24

      σπιτι μου αγαπητε με την οικογενεια.......χρονια πολλα σε ολους χριστιανους και μη.... και μεταμφιεσμενους ιαχωβαδες σε ταχα λατρεις της πατρωας θρησκειας...διοτι φαινονται απο το μη σεβασμο σε οτι πιστευει ο καθε ενας απο μας.
      βασιλικη

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/12/12 14:21

    Θειικό οξύ να τα κάνετε φωσφορικό λίπασμα για το ξεραμένο πάρκο του χωριού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/12/12 18:16

    ΜΙΑ ΛΈΞΗ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ!!!!!! ΛΕΊΨΑΝΟΚΟΥΒΆΛΗΤΈΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/12/12 10:02

    να τα κανετε σουπα τα κοκκαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *