ροή ειδήσεων

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΝΑΚΙΑ

Παρακολουθώντας το δελτίο του Kosmos tv παρατηρεί κανείς την αλλαγή στάσης που έγινε στο κεντρικό του δελτίο. Μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν εχθρικός με την κυβέρνηση... έλεγε για την επιστροφή στην δραχμή (πολύ σωστά) ότι δεν είναι μπαμπούλας, ότι δεν οδηγούν πουθενά τα μέτρα,έκανε εκπομπές που μπορούσαν να μιλήσουν ελεύθερα οι τηλεθεατές. Τώρα πια ΤΙΠΟΤΑ ούτε κριτική στην κυβέρνηση ούτε φωνές ούτε κραυγές απόγνωσης.
Τώρα προσπαθεί να καλύψει όσο γίνεται πιο κομψά αυτή την κωλοτούμπα και ακολουθεί την τακτική "τον παιρνω και απο μπρος και από πίσω" "και έτσι και γιουβέτσι" "και είναι δύσκολα αλλα ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ "
Η παγκοσμιοποίηση και το σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα έχουν καταφέρει να διαλύσουν και τις τελευταίες φωνές αντίστασεις. Αν παρατηρήσετε τα ΜΕΓΑΛΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ πάνε να κάνουν το άσπρο μαύρο. Μιλάνε για ανάπτυξη την στιγμή που η Ελλάδα έχει 2.000.000 άνεργους και 500.000 απλήρωτους. Εγώ οικονομικά δεν σπούδασα απλά θα κάνω μερικά ερώτηματα, πως είναι δυνατόν να πάρει μπρόστα η οικονομία όταν το κράτος μπαίνει μέσα εκατομμύρια ευρώ κάθε μέρα αφού κανένας δεν καταναλώνει και το κράτος δεν παίρνει λεφτά από το ΦΠΑ κλπ. Ακόμα και με αυτά τα δανεικά που λένε ότι είναι πολλά είνα ΨΕΜΑ. Κάθε μέρα τα χρέη του ΕΟΠΠΥ μεγαλώνουν, τα έσοδα μειώνονται,οι μαύρες τρύπες μεγαλώνουν. Το Κράτος μέχρι την άνοιξη πρέπει να πάρει πάνω από 1 δις ευρώ σε χαράτσια, από πιοους θα τα πάρει; αφού πολλοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!!. Πως θα κινηθεί η αγορά όταν ζητάνε αυξήσεις 50% στην ΔΕΗ; Πως είναι δυνατόν να αναστηθεί μία οικονομία με ένα σκληρό νόμισμα όπως το Ευρώ; Το Ευρώ είναι πολύ καλό για την Γερμανία που παράγει BMW-MIELE κλπ. Για εμάς που δεν παράγουμε τίποτα ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Πως η Ελλάδα θα κάνει εξαγωγές με τόσο σκληρό νόμισμα; Πως θα ανπτυχθεί ο τουρισμός αφού με το Ευρώ είμαστε ακριβοί;
Ντροπή σου για αυτή την αλλαγή στάσης αλλά θα τα βρεις μπροστά σου. Μήπως τελικά ο Τράγκας είχε δίκιο για κέντρα του ΔΝΤ στην Ελλάδα που ελένγχουν τα ελλαδικά media; Πως κοιμάσαι τις νύχτες ρε;
Τα λέμε πάλι σε λίγους μήνες όταν πάλι ο προυπολογισμός θα έχει πέσει έξω και πάλι θα πρέπει να πηδήξουν τον φτωχό κοσμάκι.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/12/12 23:56

    ήρθαν τα φράγκα ρε βλάκες
    και τώρα μούγκα όλοι
    τι ζόρι τραβάς εσύ τώρα ;
    άντε πνίξουν Έλληνα φορολογούμενε
    αρνί ε αρνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/12 01:10

    ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/12/12 16:52

    sostos,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *