ροή ειδήσεων

Άγριο ξύλο μεταξύ αστυνομικών και τσιγγάνων από τα ξημερώματα στον καταυλισμό του Καρακόνερου

Επίδειξη ισχύος από τις αστυνομικές δυνάμεις του νησιού, που στις 6 σήμερα το πρωί ξεκίνησαν την κατεδάφιση μέρους των παραπηγμάτων στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Κορακόνερο της Ρόδου...
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλλά και κατεγγελίες που έγιναν στη grafida, έπεσε άγριο ξύλο μεταξύ αστυνομικών και τσιγγανων, οι οποίοι απο χθες είχαν απειλήσει ότι προτιμούν να τους πατήσουν οι μπουλντόζες της κατεδάφισης, παρά να φύγουν, αφού δεν έχουν πού να πάνε.

"Ας πατήσουν τα μικρά παιδιά με τις μπουλντόζες" λένε οι τσιγγάνοι του καταυλισμού στο Καρακόνερο, που προειδοποιούν ότι θα αντιδράσουν στην κατεδάφιση 14 παραπηγμάτων που βρίσκονται παράνομα στον αιγιαλό και την παραλία.

"Δεν φεύγουμε κι ας μας πατήσουν, ας μας σκοτώσουν. Δεν έχουμε αντίρρηση να φύγουμε, αρκεί να μας βρούνε χώρο να πάμε. Που θα πάμε Χριστουγεννιάτικα" είπαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Δημαρχείο, για να διαμαρτυρηθούν για την σημερινή επιχείρηση.

Ο Δήμαρχος πάντως αρνήθηκε να τους δει, ενώ τόνισε ότι δεν είναι υπεύθυνος ο Δήμος για τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, αλλά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
grafida.net

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/12/12 11:57

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!!
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ..ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!! ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΕΛΗ ΚΥΚΟΦΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ!!!! ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ!!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/12 11:58

    ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΛΑΜΩΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/12 12:03

    ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ????
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ??
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ! ΕΧΕΙ ΡΙΜΑΞΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΞΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!
    ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑ ΕΞΩ ΠΑΛΙ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΞΑΝΑΣΥΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ!! ΔΡΟΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/12 12:06

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η' ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ... ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΘΑ ΞΕΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ??? ΒΡΕ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/12/12 12:08

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/12 12:24

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ!!!! ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! ΦΩΤΙΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/12/12 12:28

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ..ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/12 12:33

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ... ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΩ ΝΟΙΩΘΩ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΖΩΗ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΣΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!!!!
    ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ...
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/12/12 12:39

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ: ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/12/12 12:39

    "προειδοποιούν ότι θα αντιδράσουν στην κατεδάφιση 14 παραπηγμάτων"
    ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ? ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΤΕΙ!!! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ 8ΩΡΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ... ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/12/12 12:59

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ.
    ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!!! ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΥ ΠΑΤΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ.
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΣΑΣ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ DELIVERY ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΚΤΛ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΡΟΝΙΕΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ!
    ΡΕ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/12/12 13:05

    den imaste emis ratsistes aftoi ine giftoi!!na pane apo eki pou irthan!arketous kleftes ehoume den theloume alous!mas kanoun rezili stous touristes zitanevodas!klevoun ke de vriskis oute ta klemena oute to dikio sou!afto pou egine simera eprepe na gini edo ke poli kero!ala kalio arga para pote!ftani na min tous pane alou sti rodo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/12/12 13:28

    ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ? ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/12/12 13:44

    εσεις που μιλατε ετσι και εκφραζεστε κατα αυτο τον τροπο εισαστε οι γυφτοι ,ντροπη πια ,δειξτε οτι εισαστε ανωτεροι με την συμπεριφορα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/12 16:06

      Όταν βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό της μάνας σου η του αδερφού σου, ή οταν μπούν στο σπίτι σου, ή οταν σε σταματήσουν στον περιφερειακό και σου ξαφρίσει το αμαξι μια συμμορία, τότε για να σε δούμε να γίνεσαι και εσύ ανώτερος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/12/12 16:07

      έαν δηλαδή δε σου αρκεί οτι σφετερίζονται τη δημόσια περιουσία που έσυ έχεισ πληρώσει και σκορπούν τον τρόμο αχρηστέυοντας κ εμποδίζοντας τις εργασίες σε ένα ολόκληρο καρνάγιο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/12/12 18:03

      Και συ δηλαδή πως την εννοείς την ανωτερότητα; Να τους πούμε ελάτε αγαπητοί κύριοι γύφτοι, κλέψτε και τα υπόλοιπα υπάρχοντα μας, κάψτε και ό,τι πλαστικό σας έχει ξεφύγει για να αρωστήσουν με καρκίνο όλοι οι κάτοικοι του Καρακόνερου? Πουλήστε ναρκωτικά στα παιδιά μας, βιάστε τις γυναίκες και τις αδερφές μας και μετά βγήτε φουλ μαστούρα και αλκοόλ να κάνετε ράλυ στους δρόμους και να σκοτώσετε τα παιδιά μας;
      Στη δική σου την οικογένεια και στο δικό σου σπίτι να τα κάνουν. Δείξε της ανωτερότητα σου βάζοντας τους μέσα και στελνοντας τη γυναίκα και την κόρη σου (εάν είναι κάτω των 10 ακόμα καλύτερα) να τις περιποιηθούνε.
      Και μη βγεί καμία κουφάλα και πει οτι έχει δει κάτι δοαφορετικό από το γυφταριό τόσα χρόνια που μας έχουν κατσικωθεί, διότι θα λέει ψέματα. Κανείς δεν τους προσκάλεσε εδώ, δεν είναι ευπρόσδεκτοι, δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθούν σε καμία κοινωνία ούτε να αποκτήσουν την οποιαδήποτε κοινωνική παιδία, επομένως το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ξεκουμπιστούν από δω και να πάνε στο διάολο, απο εκεί δηλαδή που ήρθαν.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος5/12/12 13:44

    Ένα - δυο άτομα έχουν γράψει όλα τα παραπάνω post; Έτσι φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/12 03:02

      Μήπως όλοι οι παραπάνω έχουν λόγους που είναι τόσο θερμόαιμοι;
      Ώρες ώρες απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στο νησί και δεν αντιλαμβάνονται τουλάχιστον τα μεγάλα και άλυτα κοινά προβλήματα των Ροδίων.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος5/12/12 13:53

    Το παράδοξο της σημερινής επιχείρησης είναι ότι μόνο 14 τσαντήρια γκρεμίστηκαν. Τα υπόλοιπα, που είναι σε ιδιωτικά οικόπεδα δεν κατεδαφίστηκαν, γιατί οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων..............δεν ενοχλούνται από την παρουσία των γύφτων στις περιουσίες τους.

    Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι το λυώμενο που βρίσκεται στα δεξιά του νέου δρόμου, με την δορυφορική δεν το γκρέμισαν, γιατί η Πολεοδομία δεν έβγαλε σχετική απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/12 15:35

      ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΔΕΙΑ....ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑΝ ??? ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΙΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ. ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΕΓΗ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ? ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ !!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος5/12/12 13:53

    ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΟΥΝ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/12/12 13:54

    δεν επεσε ουτε ενα χαστουκι σημερα.....οι μπλουλντοζες κατεδαφισαν κανονικα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/12/12 14:12

    ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 1:44
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ν ΔΩ ΑΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΖΗΜΙΑ 30.000.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/12/12 14:25

    απο το site left.gr που ειναι της αριστερας
    "ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"
    για να ξερετε οσοι γινατε του syriza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/12/12 14:31

    ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ! ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/12/12 14:34

    ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ....ΗΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝΕ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ 2-3 ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΝΑ Τ Ι Μ Ο Ρ Ο Υ Ν Τ Α Ι !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/12 13:00

      olhmeris na xtizoun k to vradu na gremiozume! mipws kai KSEKOUMPISTOUN pia apo afto to nisi

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος5/12/12 14:43

    δεν εχουν ταυτοτητα-δεν υπαρχουν δηλαδη στα χαρτια.δεν πληρωνουν φορους,δεν πανε στρατο, κλεβουνε,κανουν ζημιες,δεν εχουν διπλωμα οδηγησης και σκοτωνουν κοσμο στους δρομους, δεν ξερουν τι εχουν κλεψει απο τις πολλες ποσοτητες,ζητιανευουν μας κανουν ρεζιλι διεθνως, δεν τους αγγιζει ο νομος οτι και να κανουν μενουν ατιμωρητοι, βρωμιζουν και μολυνουν περιοχες ειναι οι αρχοντες τις παραοικονομιας και του παρεμποριου , διακινουν ναρκωτικα και ακομα μερικοι τους στηριζετε!!χαχα ε ειστε αξιοι της μοιρας σας!!2 τανκς και λιωμα ολα να παρουν δρομο να διαλυσουν να τελειωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/12 15:03

      AYTOI POY TOYS STHRIZOYN KAI TO PAIZOYN FILANURVPOI EINAI AYTOI POY DEN THN EXOYN PATHSEI AKOMA

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος5/12/12 16:08

    αυτα τα σκουληκια δεν εξαφανίζονται ποτέ...και πριν να πεθάνουν θα αφήσουν χιλιαδες μολυσμενα αυγα στην φωλια τους....:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/12/12 16:39

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΒΓΑ........
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ;
    ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ;
    ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.....
    ΠΟΛΥ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/12/12 17:06

    Ρε ελεεινα σκουλικια, παλι αναψατε φωτια, και ντουμανιασατε την περιοχη.
    Ανοχη τερμα. Στην πυρα ολους τους. Μολοτοφ τα μεσανυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5/12/12 17:38

    Ο κάθε ένας μας έχει το δικαίωμα να λέει την γνώμη του.
    Δεν συμφωνώ καθόλου στο να μένουν οι άνθρωποι αυτοί σε παράγκες και πιστεύω πως πρέπει να αλλάξει κάποτε αυτό. Όμως δεν μπορούμε σαν 'χριστιανοί' να τούς ρίξουμε στην πυρά!
    Έρχονται Χριστούγεννα και δεν σκεφτόμαστε καθόλου αυτές τοις ψυχές. Είναι πολύ λυπηρό να ακούω συμπολίτες μου να μιλάνε έτσι για ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/12 17:46

      Koita exeis dikio san xristianoi... oxi ala re file se erwto autoi oi idioi giati den skeftikan POTE tis a8wes psixes ton PAIDIWN tous ??
      Giati den ta pernoun sxoleio kai ta bazoun na zitianeuoun stous dromos?
      Giati ta ma8enoun na kleboun touristes spitia kai ilikiomenous?
      Giati ta ma8enoun na kleboun koutabia kai na ta potizoun farmaka gia na zitianeuoun kalitera me auta?
      Kai min mou peis oti den eixan pote boi8ia mia xara efagan tis epidotiseis tis EUROPAIKIS enosis gia epidotisi epixiriseon kai protis katoikias stin meionotita ROMA .
      OTan ta etrogan anti na skeftoun to melon tous skeftikan pos 8a feroun narkotika eukolotera apo boulgaria kai tourkia opote gia pes mou gia pies akribos psixes milame edo pera?????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/12/12 17:50

      Προφανως δεν μενεις στο Καρακονερο. Ελα να μεινεις εδω, και μετα τα ξαναλεμε. Εχουν μολυνει την περιοχη με διοξινες απο τις συνεχεις καυσεις. Ελπιζω να σου ερθουν μερικοι στην γειτονια σου, να συμπεριφερονται οπως κανουν εδω και χρονια διπλα στα σπιτια μας. Γινατε ολοι φιλανθρωποι και καλοι χριστιανοι εκ του ασφαλους.
      Οταν εισαι συνεχεια μεσα στο αγχος, να μην σε πνιξει παλι κανενα συνεφο τοξικου καπνου, οταν τα παιδια σου βλεπουν εφιαλτες, γιατι γνωριζουν τις συνεπειες της μολυνσης απο την καυση καλωδιων, τοτε θα καταλαβεις κι εσυ οτι δεν μπορουμε πλεον να δουμε σαν συνανθρωπους την συγκεκριμενη φαρα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/12 00:15

      Α ρε συριζαίε 5/12/12 5:46 μ.μ.
      Στη Μενεμένη έφτιαξαν με λεφτά του Έλληαν φορολογούμενου κανονικό οικισμό για να φιλοξενήσουν τους "κακατρεγμένους" ΡΟΜΑ (γύφτους, οι οποίοι οποίοι έχουν τόση σχέση με τους ΡΟΜΑ όση και ο Καρβέλας με τη μουσική). Αποτέλεσμα: Αφού μαζέυτηκε χρέος περίπου 700.000 ευρώ από λογαριασμούς που δεν πλήρωναν οι κοπρόγυφτοι, κόψαν το ρεύμα και το νερό με αποτέλεσμα το γυφταριό να ζεί όπως ήταν μαθημένο μέσα στα σκατά και τα σκουπίδια. Επιπροσθέτως, βούτηξαν όλα τα αλουμινένια πορτοπαράθυρα και να πούλησαν. Τα ναρκωτικά που κυκλοφορούσαν στην περιοχή θύμιζαν Κολομβία ενώ τα κορίτσια τους μαθαίναν την πορνεία από τα 12 χρόνια τους.
      Εάν θέλετε τέτοια και στη Ρόδο συνεχίστε να μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα. Περέπει κάποτε να καταλάβετε οτι αυτή η ράτσα είναι εντελώς ακοινώνητη και δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθεί σε οτιδήποτε εννοούμε εμείς ως κοινωνία. Να φύγουν λοιπόν και να πάνε στο διάολο, απο κει που ήρθαν απρόσκλητοι.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος5/12/12 17:47

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΒΣ ΟΕΟ!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος5/12/12 18:10

    Πιστεύω ότι θα περάσω από τη ζωή μόνο μια φορά. Αν επομένως, υπάρχει κάποια καλοσύνη που μπορώ να προσφέρω ή κάποιο καλό που μπορώ να κάνω σε οποιονδήποτε συνάνθρωπο, ας το κάνω τώρα κι ας μην το αναβάλλω ή το παραμελήσω, καθώς δε θα ξαναπεράσω από δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/12 18:28

      Αυτό τώρα που κολλάει?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/12 00:19

      Ξεκίνα λοιπόν την αλτρουιστική σου έκλαμψη με το να πάρεις καμιά 10-αριά από δαύτους στο σπίτι σου. Και όταν μια μέρα γυρίζοντας δεις να λείπουν τα πορτοπαράθυρα και τα υπάρχοντα σου, και τη γυναίκα και την κόρη σου βιασμένες, αναλογίσου οτι από την έρμη τούτη ζωή μια φορά μόνο θα περάσεις, οπότε είναι σωστό να ξαναβάλεις το κοπρογυφταριό στο σπίτι σου για να σου το ξανακάνουν. Και να πουλήσουν και ναρκωτικά στα παιδιά σου.
      Εύγε νέε μου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/12 13:05

      Kai aftoi etsi akribws skeftontai gia sena...! An eixan efkeria tha eklevan kai tin psixi sou gia tin poulisoun... Me ta muala sou tha ta vreis skoura sti zwi sou

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/12/12 15:01

      ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!
      ΡΕ ΜΟΛΟΤΟΦ!!!! ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ... ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/12/12 13:48

      εχεις φαει πολλυ ξυλο για να μιλλας ετσι καλλα σου κανανε

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος5/12/12 18:26

    Πραγματικα μονο 3 λυσεις υπαρχουν:
    1. Μολοτοφ
    2. Μολοτοφ
    3. Μολοτοφ

    Ειναι η μονη "γλωσσα" που θα την καταλαβουν.
    Πρεπει να απαγορευονται οι τσιγγανοι σε ολα τα τουριστικα μερη της Ελλαδας με προεδρικο διαταγμα, ας ειναι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/12 16:46

      Συμφωνω!Να μαζευτουμε να τους τα καψουμε!Πρεπει να οργανωθούμε παιδιά!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/12/12 13:50

      τι να οργανωθειτε παλι ξυλο θα φατε ρεεε χαχα

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος5/12/12 18:30

    Ολοι οι δρομοι εχουν γεμισει με τα φορτηγακια τους, διχως Αδεια κυκλοφοριας, Ασφαλεια και ΚΤΕΟ. Να μη μιλησω και για αδειες οδηγησης..
    Πολλα απο αυτα εχουν διαφορετικα μεγεθη ζαντων αριστερα και δεξια με αποτελεσμα να γερνουν απο τη μια μερια!!
    Τροχαια ακους;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος5/12/12 18:52

    Τωρα ειναι η ευκαιρια να ξεβρωμησει ο τοπος.
    Σκατογυφτοι αρκετα σας ανεχτηκε η κοινωνια.Δεν προκειτε να γινεται ανθρωποι ποτε.
    Ετσι γεννηθηκατε,ετσι μεγαλωσατε,ετσι θα πεθανετε.Δεν θελετε να αλλαξετε.Μην κανετε τη ζωη του κοσμου δυσκολοτερη γιατι δεν σας περνει πλεον.Στο χερι της πολιτειας ειναι να "αφανισει"αυτο το παρακρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος5/12/12 20:17

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος6/12/12 09:05

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ( ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ-ΜΠΛΟΚ)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ; Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΑΣ; ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΥΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΗΣΤΑ ; ΜΗΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΗΤΙΑ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος6/12/12 10:27

    Τελικά είναι καταραμένη φυλή , όπου και αν πάνε τα κάνουν σαν τα μούτρα τους , με την συνθήκη σένγκεν που επιτρέπει τους ρουμάνους τσιγγάνους να πάνε σε χώρες όπως η Νορβηγία …….. Έλατε να δείτε τι έχουν κάνει στο βασιλικό πάρκο στο Όσλο ,έχουν κατακλέψει τα ξύλα από την γύρο περιοχή και φτιάξαμε παράγκες , η βρώμα και εγκληματικότητα δεν περιγράφετε , φοβάται ο νορβηγός να πέραση μέσα από το πιο όμορφο πάρκο εξαιτίας αυτών των σκουληκιών, και εγώ είμαι οικονομικός μετανάστης στην Νορβηγία αλά σέβομαι τους νόμους και προπάντων μια χώρα που μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία όταν η δικιά μου με διάλυσε οικονομικά και ψυχολογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/12 10:30

      φτιάξανε παράγκες εννοούσα για να μην παρεξηγηθώ

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος6/12/12 15:05

    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ...
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ???
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝΕΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος6/12/12 17:01

    https://www.facebook.com/GyftoiOust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος6/12/12 21:54

    μεσα σε 10 μερες .....εχω χαση ενα μηχανακι....προσπαθησανε να μπουνε στο μαγαζη μου και μου ριμαξανε τα αλουμηνια ......μπηκανε στο σπιτη της αδερφης μου και κλεψανε

    δεν υπαρχη ληπηση πια πατηστε τους ολους πριν παρουμε τον νομο στα χερια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος7/12/12 19:30

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ, ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *