ροή ειδήσεων

Καλλιτέχνες... Χαμάληδες

Την Κυριακή 23 Δεκέμβρη το βράδυ επέλεξα να παρακολουθήσω την ετήσια συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, αφού από την περσινή αντίστοιχη εκδήλωση...
είχα κατενθουσιαστεί. Όμως η φετινή ήταν αξεπέραστη!!! Ήταν μια συναυλία εντυπωσιακή, με πολύ ωραίο και επιλεγμένο ρεπερτόριο. Για σχεδόν δύο ώρες παρουσιάστηκε ένα πλούσιο πρόγραμμα και ταυτόχρονα ποιοτικό, με πολλές εναλλαγές μουσικών συνόλων. Συμμετείχαν χορωδίες του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου, μια Παιδική χορωδία, η Μικτή Χορωδία, η ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου και ένα κουαρτέτο εγχόρδων. Συγχαρητήρια στο Μαέστρο τους και σε όλους όσους συμμετείχαν για αυτή τους την επιτυχία.
Ήταν όμως κρίμα να βλέπεις τα μέλη της χορωδίας και το μαέστρο να κουβαλάνε καρέκλες και αναλόγια μέσα στο δρόμο μετά το τέλος της συναυλίας, αλλά και κατά τη διάρκειά της προκειμένου να στηθούν για να ξεκινήσει η εκδήλωση. Ο ΔΟΠΑΡ αν και «διοργανωτής», δεν εμφανίστηκε πουθενά κάτι που έκανε αλγεινή εντύπωση.
Παρά τις δυσκολίες φάνηκε στους συντελεστές η διάθεση και η αγάπη ώστε να συνεχίσουν να μας προσφέρουν παρόμοιες ποιοτικές εκδηλώσεις. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ευχόμαστε καλές γιορτές.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *