ροή ειδήσεων

Οι Έλληνες αργοπεθαίνουν… άνεργοι!

του Γιώργου Θεοχάρη
26% ! Εκεί ανήλθε η ανεργία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής το μήνα Σεπτέμβριο από 18% που ήταν τον αντίστοιχο περσινό μήνα (ΕΛΣΤΑΤ). Να είστε βέβαιοι ότι η ανεπίσημη... και πραγματική ανεργία στην Ελλάδα ξεπερνάει το 30% .

Οι Έλληνες το 2013 θα βιώσουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, μου είπε προχθές επιφανής Ρώσος δημοσιογράφος που καλύπτει το Κρεμλίνο.

Ήδη από το τον ερχόμενο Ιανουάριο οι τιμές στα ακίνητα στην προικισμένη Ελλάδα θα πέσουν κατακόρυφα προσελκύοντας χιλιάδες υποψήφιους αγοραστές από τη Ρωσία και άλλες χώρες του κόσμου, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις θα τριπλασιαστούν σε σχέση με τον περσινό αντίστοιχο διάστημα και η ανεργία θα ξεπεράσει σημαντικά το 30% από 26% που είναι σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Η Ελλάδα δεν είναι ούτε καν στο προαύλιο της Ευρώπης, μου εξήγησε Ρώσος διπλωμάτης και συνέχισε λέγοντας "στην Ελλάδα υπάρχει έλλειμμα πολιτικής σκέψης και αυτό είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο για τη διακυβέρνηση μιας χώρας".

Αυτή είναι μία μεγάλη αλήθεια που έχει ως αποτέλεσμα το σημερινό χάος. Όποιος δεν γνωρίζει πολιτική γνωρίζει προφανώς κάτι άλλο πολύ καλύτερα. Τι είναι αυτό;

Η μίζα, οι υπερτιμολογήσεις,οι ψεύτικες υποσχέσεις και η λεηλασία των πάντων. Σε αυτό πάντως οι πλειονότητα των Ελλήνων πολιτικών έχει τα πρωτεία. Δεν είναι τυχαίο που πρωτοστατούμε στη διαφθορά στην Ευρώπη των 27!

Η Ελλάδα θα μπορούσε να σωθεί από τον φυσικό της πλούτο : Μία από τις πιο σοβαρές και αξιόπιστες τράπεζες στον κόσμο, η γερμανική Deutsche Bank σε επίσημη έκθεσή της παρουσιάζει υπεύθυνες εκτιμήσεις για τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας 427 δισ. Ευρώ.

Γιατί άραγε δεν έγινε αυτό;

Ποιοι είναι οι εθνικοί προδότες που πουλήθηκαν για μερικές χιλιάδες ευρώ… και έφτασαν τους ΄Ελληνες να πέφτουν από τα μπαλκόνια;

Αποτέλεσμα, τα ελληνόπουλα να εγκαταλείπουν τη πατρίδα τους και να μεταναστεύουν στη Γερμανία, Αυστραλία και όπου αλλού βρουν ….την ελπίδα.

-Οι μισθωτοί να ζουν με 500 ευρώ και να αισθάνονται τυχεροί που δουλεύουν .Εκεί μας έφτασαν οι ανθέλληνες κυβερνώντες των τελευταίων δεκαετιών.

-Πάνω από τους μισούς νέους από 18 έως 25 χρονών να είναι άνεργοι. Το 56, 4%, συγκεκριμένα αυτής της ηλικίας είναι τα θύματα της «μαύρης» πολιτικής των «εγκληματιών» πολιτικών μας.

Η απάντηση μας: Η «Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει».

Ο κάθε σχεδιασμός των επιτήδειων εν τέλει θα μείνει ανεκπλήρωτο όνειρο.

Έστω κι αν προς στιγμήν έχουν πετύχει τους στόχους τους…
briefingnews.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/12/12 13:47

    Οι Έλληνες αργοπεθαίνουν… άνεργοι! καλλα τα λες δημοσιογραφε, αλλα γραψε και οτι οι ξενοδοχοι ειναι υπευθυνοι κατα ενα μεγαλο ποσοστο, αν μιλαμε για Ροδο η Δωδεκανησα, γιατι το 80 % εχει να κανει με οτι εχει σχεση με τον τουρισμο, και πολλα ξενοδοχεια απασχολουν μεχρι και 90% πληροτητα αλοδαπους, ενα 15% ειναι μαθητες τον 260 και 300 ευρω, ενα 60% με 80% ειναι αλοδαποι.... δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα πρωτα βοηθαμε την Πατριδα μας,οπως και ο καθε φανταρος δηνει απο τη ζωη του καμποσο καιρο, ετσι και η Πατριδα πρεπει να τους υποστηρηζει , ετσι δεν ειναι ξενοδοχοι μας? αλλα εσεις που να το καταλαβεται , το μονο που σας ενδειαφερει ποσα εκατομυρια βαλατε στην ακρη και για τι συμβολαια εχεται κανει για του χρονου... καλλα χρειστουγενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *