ροή ειδήσεων

Στα σημαντικότερα γεγονότα του Reuters η Ελλάδα της κρίσης

Την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, λόγω οικονομικής κρίσης περιγράφει σε ρεπορτάζ του το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, το οποίο αναφέρεται στα μεγαλύτερα γεγονότα του 2012 στη χώρα μας....

Στο επίκενρο βρίσκονται κινητοποιήσεις, διαδηλώσει και επεισόδια στην καρδιά της πόλης, ενώ η απόγνωση των πολιτών από τη λαίλαπα των μέτρων λιτότητας που οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους σε κατάσταση φτώχιας κυριαρχούν στις εικόνες του βίντεο που επέλεξαν οι δημοσιογράφοι του πρακτορείου, για να αποτυπώσουν σε λίγα δευτερόλεπτα τα σημαντικότερα γεγονότα του 2012.

Στις εικόνες της διεθνούς ειδησεογραφίας κυριαρχεί εκτός της Ελλάδας το ναυάγιο του Costa Concordia, η επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στις ΗΠΑ, αλλά και οι Ολυμπαικοί Αγώνες του Λονδίνου.

Δεν λείπουν σκηνές πολέμου από τη Συρία, τον Λίβανο, την Αίγυπτο και τη Νότια Αφρική, όπου οι κινητοποιήσεις των εργατών στα ορυχεία οδήγησαν σε άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία.

Το άλμα του ατρόμητου Φέλιξ, που κατέρριψε το ρεκόρ για ελεύθερη πτώση από το μεγαλύτερο ύψος, αλλά και οι εικόνες καταστροφής του τυφώνα Σάντι στη Νέα Υόρκη ολοκληρώνουν τις επιλογές των δημοσοιγράφων του πρακτορείου.
24h.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *