επικαιρότητα

Στα σημαντικότερα γεγονότα του Reuters η Ελλάδα της κρίσης

Την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, λόγω οικονομικής κρίσης περιγράφει σε ρεπορτάζ του το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, το οποίο αναφέρεται στα μεγαλύτερα γεγονότα του 2012 στη χώρα μας....

Στο επίκενρο βρίσκονται κινητοποιήσεις, διαδηλώσει και επεισόδια στην καρδιά της πόλης, ενώ η απόγνωση των πολιτών από τη λαίλαπα των μέτρων λιτότητας που οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους σε κατάσταση φτώχιας κυριαρχούν στις εικόνες του βίντεο που επέλεξαν οι δημοσιογράφοι του πρακτορείου, για να αποτυπώσουν σε λίγα δευτερόλεπτα τα σημαντικότερα γεγονότα του 2012.

Στις εικόνες της διεθνούς ειδησεογραφίας κυριαρχεί εκτός της Ελλάδας το ναυάγιο του Costa Concordia, η επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στις ΗΠΑ, αλλά και οι Ολυμπαικοί Αγώνες του Λονδίνου.

Δεν λείπουν σκηνές πολέμου από τη Συρία, τον Λίβανο, την Αίγυπτο και τη Νότια Αφρική, όπου οι κινητοποιήσεις των εργατών στα ορυχεία οδήγησαν σε άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία.

Το άλμα του ατρόμητου Φέλιξ, που κατέρριψε το ρεκόρ για ελεύθερη πτώση από το μεγαλύτερο ύψος, αλλά και οι εικόνες καταστροφής του τυφώνα Σάντι στη Νέα Υόρκη ολοκληρώνουν τις επιλογές των δημοσοιγράφων του πρακτορείου.
24h.grParapona-Rodou

Σχόλια

S M S

Και οι <άγιοι>> φοβέρα θέλουν...����

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης