ροή ειδήσεων

Ρόδος: Σύλληψη 16χρονου και των γονέων του για παραμέληση εποπτείας

Συνελήφθησαν προχθές (12-01-2013) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 16, 37 και 42 ετών, κατηγορούμενοι... για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αγοράς, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του 16χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και συνελήφθη η μητέρα του.
Ειδικότερα, προχθές το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, κατά την διάρκεια στοχευμένων αστυνομικών έλεγχων που πραγματοποιούσαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. στο οποίο επέβαιναν οι δυο ενήλικοι με τον 16χρονο και σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή τους δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, προέκυψε ότι τα ναρκωτικά τα είχε προμηθεύσει στον 37χρονο και τον 42χρονο ο 16χρονος.
Οι συλληφθέντες με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν χθες στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη και τους παραπέμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.
gnominews.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *