ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τα πρώτα συμβάντα του 2013

Νωρίς-νωρίς ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική για να παρέμβουν. Στο αστυνομικό δελτίο της Ρόδου καταγράφηκε... ένας συναγερμός που κτύπησε δέκα λεπτά μετά την είσοδο του νέου έτους. Ο συναγερμός ήταν ενός φαρμακείου επί της Καναδά χωρίς όμως να συμβεί οτιδήποτε. Η ΠΥΡ ειδοποιήθηκε στις 2.10 για ένα δέντρο που έσπασε και εμπόδιζε την κυκλοφορία στην Αρχίπολη. Παράλληλα η ΠΥΡ συνεχίζει να ασχολείται με την άντληση υδάτων από σπίτια σε Ιαλυσό και Κρεμαστή.

Στο Νοσοκομείο στη Μαιευτική, αλλά και στην Γενική κλινική Euromedica δεν είχαμε νεογέννητο ούτε μέχρι το μεσημέρι σήμερα.
gnominews.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/1/13 21:14

    Πάτρα: Τα θύματα σε 5 περιπτώσεις αναγνώρισαν τους ληστές-βιαστές
    Τρίτη 01 Ιανουαρίου 2013 17:20
    Πρόκειται για δύο Αλβανούς, 30 και 27 ετών αντίστοιχα, που έχουν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για διάφορα αδικήματα στην περιοχή της Πάτρας, όπως κλοπές και διαρρήξεις.
    Πάτρα: Τα θύματα σε 5 περιπτώσεις αναγνώρισαν τους ληστές-βιαστές


    Ηδη οι αλλοδαποί έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα των πέντε ληστειών που έχουν διαπράξει σε σπίτια στου Κουρλαμπά, δύο στον Αλισσό, στα Τσουκαλέικα και στα Αργυρά, αναφέρει το dete.gr

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ των ληστών εντοπίστηκε στην περιοχή της Λαμίας. Επρόκειτο για το αυτοκίνητο που οι ληστές είχαν αφαιρέσει από 50χρονο ζευγάρι στα Αργυρά, αφού προηγουμένως βίασαν τη γυναίκα.

    Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κλειδωμένο στη Λαμία και στο σημείο, μέχρι αργά χθες το βράδυ, παρέμεναν αστυνομικές δυνάμεις από την Πάτρα για να συλλάβουν τους δράστες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ΙΧ κλειδωμένο και όχι εγκαταλειμμένο και αυτό δημιουργούσε τη βεβαιότητα ότι θα επέστρεφαν να το παραλάβουν.

    Η ΕΛΑΣ διερευνά το ενδεχόμενο, επίσης, οι δύο αλλοδαποί να εμπλέκονται και στη ληστεία μετά φόνου που σημειώθηκε χθες νωρίς το πρωί σε βενζινάδικο στον Δομοκό.

    Οι ληστές σε αυτή την περίπτωση εκτέλεσαν με καλάσνικοφ έναν 44χρονο υπάλληλο πρατηρίου για να του πάρουν τις εισπράξεις.

    Από τις μαρτυρίες των θυμάτων των ληστειών προκύπτει ότι οι ληστές βίαζαν τα θύματά τους κρατώντας ο ένας καλάσνικοφ και ο δεύτερος καραμπίνα.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές φαίνεται ότι είχαν διαπράξει αντίστοιχες εισβολές σε σπίτια στην περιοχή της Λαμίας, χωρίς όμως σε αυτές τις περιπτώσεις να βιάσουν τα θύματά τους.

    Οι δράστες εκτιμάται από τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ ότι ήρθαν από τη Λαμία στην Αχαΐα το προηγούμενο διάστημα και αποφάσισαν να συνεχίσουν τις ληστείες με μεγαλύτερη αγριότητα αυτή τη φορά.

    Ηδη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας διανεμήθηκαν οι φωτογραφίες με τα πρόσωπα των ληστών για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, που εκτιμάται ότι είναι πιθανό να έχει επιτευχθεί τα επόμενα 24ωρα.

    - Οι ληστές στις 22 Δεκεμβρίου εισέβαλαν σε σπίτι στην Καμενίτσα Αλισσού, όπου λήστεψαν μια ηλικιωμένη γυναίκα αφαιρώντας της χρήματα.

    - Την παραμονή των Χριστουγέννων εισέβαλαν σε σπίτι στην περιοχή του Κουρλαμπά Χαλανδρίτσας, όπου φίμωσαν τριμελή οικογένεια και αφαίρεσαν το ποσό των 600 ευρώ.

    - Στις 27 Δεκεμβρίου οι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στα Τσουκαλέικα, όπου και εκεί φίμωσαν τους ιδιοκτήτες του και αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρήματα και χρυσαφικά.

    - Και την επομένη, στις 28 Δεκεμβρίου, εισέβαλαν σε σπίτι στον Αλισσό, όπου βίασαν μια 20χρονη κοπέλα, αφού προηγουμένως έδεσαν τα μέλη της οικογένειάς της. Η πράξη τελέστηκε σε διαφορετικό χώρο από εκείνον που ήταν φιμωμένα τα μέλη της οικογένειάς της και όχι μπροστά τους, όπως δημοσιεύθηκε σε άλλο site της Πάτρας. Οι δράστες στη συνέχεια αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή και ακολούθως κατευθύνθηκαν στην περιοχή των Αργυρών. Εκεί εντόπισαν ένα 50χρονο ζευγάρι και επέδειξαν πρωτοφανή αγριότητα. Οι ληστές ανάγκασαν το ζευγάρι να βγει από το ΙΧ και έδεσαν τον άνδρα στο πορτ-μπαγκάζ. Στη συνέχεια, οι ληστές ανέβηκαν με το αυτοκίνητο του ζευγαριού σε ένα απόμερο σημείο όπου βίασαν τη γυναίκα. Εγκατέλειψαν στο σημείο τα θύματά τους, αφού προηγουμένως τα έδεσαν σε ένα δέντρο και έφυγαν από το σημείο κλέβοντας το όχημα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/1/13 21:16

    Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ......ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/13 21:18

    ke ta ksenodoxeia poy exoyn plirotita toylaxiston oi misoi einai alnanoi, eee se ayto exoyn meridio kai oi ksenodoxoi....
    kamarostetoys......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *