ροή ειδήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 29-1-13

Είχαν ρημάξει τα σπίτια στο Πόρτο Ράφτη
Η τελευταία τους διάρρηξη ήταν και μοιραία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δυο κλέφτες που αποδείχθηκε ότι ήταν οι δράστες πολλών κλοπών στην περιοχή.
Το τελευταίο “χτύπημα” των δραστων... στο Πόρτο Ράφτη έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Οι αστυνομικοί έπιασαν τον 47χρονο Έλληνα και τον 25χρονο συνεργό του από την Αλβανία με τα κλοπιμαία στα χέρια.

Όπως διαπιστώθηκε στην ανάκριση είναι οι δράστες τουλάχιστον άλλων 10 διαρρήξεων στο Πόρτο Ράφτη το τελευταίο χρονικό διάστημα.


-----

Συνέλαβαν αλλοδαπό με 13.000 λαθραία εμπορεύματα στον Πειραιά

Κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων, η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά προχώρησε στην κατάσχεση περισσότερων από 13.000 λαθραίων αντικειμένων, ενώ ο κατοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ανάμεσα στα αντικείμενα ήταν γυαλιά ηλίου, παπούτσια, τσάντες, ζώνες, είδη οικιακής χρήσεως, είδη ρουχισμού και ρολόγια.
Τα λαθραία καταστράφηκαν στο χώρο μπροστά από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, στην οδό Ευριπίδου 66, παρουσία του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Να σημειωθεί, ότι για την υπόθεση προσήχθη ένας αλλοδαπός, κάτοχος των παράνομων εμπορευμάτων, ο οποίος μετά τη σχηματισθείσα δικογραφία εις βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πειραιά.

-----

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ.ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ!

Από τον Μάιο του 2011, Αφγανοί αλλά και άλλοι λαθρομετανάστες ασιατικής καταγωγής, τρώνε σκύλους στην περιοχή της Δαλαμανάρας Άργους, τους οποίους είτε μαζεύουν από το δρόμο, είτε τους κλέβουν από αυλές σπιτιών.

Τα ίδια κρούσματα παρατηρούνται και φέτος, αυτή τη φορά στην περιοχή της Νέας Κίου.
Οι λαθρομετανάστες μαζεύουν τα αδέσποτα της γύρω περιοχής και αφού τα χτυπούν μέχρι θανάτου, τα μαγειρεύουν και τα τρώνε!

Την καταγγελία έκαναν μέλη του φιλοζωικού συλλόγου "Οι Αδέσποτοι", τα οποία τους εντόπισαν την ώρα που μετέφεραν νεκρά και ακρωτηριασμένα τα αδέσποτα μέσα σε τσουβάλια...

Τα μέλη του συλλόγου κάλεσαν την αστυνομία, αλλά μέχρι αυτή να φτάσει... πρόλαβαν οι λαθρομετανάστες και εξαφανίστηκαν.

Η παραβατική δράση των λαθρομεταναστών στην Αργολίδα έχει ξεφύγει από κάθε όριο, ενώ προκαλεί προβληματισμό στον κόσμο η στάση της αστυνομίας, που τους έχει αφήσει ανεξέλεγκτους.

-----

Φωκίδα: Νέα συμπλοκή αλλοδαπών στις φυλακές - Τρεις κρατούμενοι στο νοσοκομείο


Φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Λαμίας νοσηλεύεται τραυματισμένος ένας Παλαιστίνιος, ενώ στις φυλακές Μαλανδρίνου επέστρεψαν δυο Αλγερινοί κρατούμενοι, μετά από την φροντίδα των γιατρών του νοσοκομείου Άμφισσας, όπου μεταφέρθηκαν χθες το πρωί...

Αυτή τη φορά ο αιματηρός "καβγάς" έγινε στο κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου στη Φωκίδα.

Η συμπλοκή στην πτέρυγα των αλλοδαπών έγινε χθες τα ξημερώματα, από άγνωστη αιτία και συμμετείχε άγνωστος αριθμός κρατουμένων...

Σύμφωνα με το LamiaReport, αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Άμφισσας δύο άνδρες από την Αλγερία, ηλικίας 43 και 23 ετών, καθώς και ένας 27χρονος Παλαιστίνιος.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, οι δύο Αλγερινοί επέστρεψαν στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ ο 27χρονος Παλαιστίνιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει φρουρούμενος για νοσηλεία.

Στον χώρο του επεισοδίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σιδερένιο αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο, συνολικού μήκους 30 εκατοστών.

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αιματηρή συμπλοκή.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *