επικαιρότητα

Αυτός είναι ο πιο ανερχόμενος επαγγελματικός κλάδος!

Ποιος είναι ο πιο ανερχόμενος επαγγελματικός κλάδος με αμοιβές που φθάνουν μέχρι τα 130.000 δολάρια το χρόνο, σύμφωνα με έρευνα του Focus; Δεν είναι οι δικηγόροι, ούτε οι γιατροί. Είναι όσοι εργάζονται...
online από το σπίτι τους για τη βιομηχανία του ίντερνετ, με αμοιβές που φθάνουν μέχρι τα 130.000 δολάρια το χρόνο, σύμφωνα με έρευνα του Focus.

Όπως μεταδίδει το msnbc.com, o πιο ανεργχόμενος επαγγελματικός κλάδος στις ΗΠΑ είναι των online εργαζομένων από απόσταση, με μέσες ετήσιες αποδοχές της τάξης των 87.100 δολαρίων.

Αν και οι αποδοχές αυτές δεν είναι οι υψηλότερες, όπως για παράδειγμα ενός γυναικολόγου (μέσο ετήσιο εισόδημα 222.000 δολαρίων), εντούτοις είναι ο πιο δυναμικός και ανερχόμενος, ενώ ταυτόχρονα έχει την υψηλότερη ζήτηση. Επίσης, λαμβάνονται κι άλλα κριτήρια για την κατάξη, όπως είναι οι συνθήκες εργασίες, το επίπεδο στρες κλπ.
Ετσι, λοιπόν, στην πρώτη θέση του πίνακα με τις καλύτερες δουλειές στις ΗΠΑ έρχονται οι online εργαζόμενοι του ίντερνετ . 

Η κατάταξη έχει ως εξής:

online εργαζόμενοι με μέσες ετήσιες αποδοχές 87.100 δολάρια
Βοηθός ιατρικών επαγγελμάτων, 90.900 δολάρια
Καθηγητής, 70.400 δολάρια
Νοσοκόμοι, 85.200 δολάρια
Διευθυντής πληροφορικής (ΙΤ), 98.700 δολάρια

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι έχουν δημιουργηθεί πολλές ιστοσελίδες αναζήτησης ατόμων που επιθυμούν να εργάζονται από το σπίτι για λογαριασμό εταιρειών ίντερνετ . Η ζήτηση αφορά διάφορες ειδικότητες: από συγγραφή κειμένων, μέχρι επιμέλεια και διόρθωση ή ντιζάιν, προγραμματισμό κλπ. Ακόμα και πωλήσεις.

Για παράδειγμα, η ιστοσελίδα Profit Boost Institute υπόσχεται ότι σε 90 δευτερόλεπτα από την εγγραφή (υπάρχει ένα μικρό κόστος εγγραφής) ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει δουλειά με ωρομίσθιο έως 87 δολάρια. Μέσω της ιστοσελίδας αυτής, βρίσκουν δουλειά περισσότερα από 25.000 άτομα το μήνα στο ίντερνετ. Υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες, όπως είναι το CareerCast κλπ.

Δεν είναι όλες οι ιστοσελίδες που υπόσχονται εργασία από το σπίτι το ίδιο αξιόπιστες και σοβαρές. Για αυτό κάντε αναλυτική και προσεκτική αναζήτηση, πριν την εγγραφή σας. Ενα χαρακτηριστικό που μπορείτε να δείτε για να διαπιστώσετε την εγκυρότητα είναι οι συνεργάτες της. Για παράδειγμα, αν την ιστοσελίδα αυτή τη διαφημίζουν ή μέσω αυτής βρίσκουν εργαζόμενους μεγάλες εταιρείες (πχ Google, AOL κλπ), τότε υπάρχει σοβαρή ένδειξη για την αξιοπιστία της στο ίντερνετ.
sarotiko.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά