ροή ειδήσεων

Κατασκοπεία στην Τουρκία - Παγίδευσαν κόρη στρατηγού, "μπλέκουν" και Έλληνες!

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση στρατιωτικής κατασκοπείας στην Τουρκία με αναφορά - ξανά - σε Έλληνες αγοραστές πληροφοριών αλλά και σε παγίδευση κόρης Τούρκου στρατηγού...
για εκβιασμό.
Η εφημερίδα Yeni Safak με πρωτοσέλιδο τίτλο «Παγίδα κατασκοπείας στην κόρη στρατηγού» αναφέρεται στην γνωστή υπόθεση κυκλώματος που ''έριχνε'' σε Τουρκους στρατιωτικούς πόρνες και γκέι για να τους εκβιάζουν μετά, ότι αποκαλύφθηκε πως σπείρα κατασκοπείας αποτάθηκε σε κάθε τρόπο για να παζαρέψει τα μυστικά έγγραφα του κράτους που συγκέντρωνε σε ξένες χώρες. Υποστηρίζει δε ακόμη ότι το κύκλωμα έστησε παγίδα και στην κόρη ανώτατου στρατιωτικού.
Η σπείρα φακέλωσε, λέει, την κόρη Τούρκου ταξίαρχου που επρόκειτο να πάρει προαγωγή, για να κάνει εκβιασμό. Από τα έγγραφα προκύπτει ότι η κόρη στρατιωτικού είχε γεννηθεί το 1985, ήταν ως χαρακτήρας λίγο συντηρητική αλλά κοινωνική και ότι είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της.
Στο μεταξύ μετα από κάποια δημοσιεύματα που δεν υπήρχε απόπειρα να μπλέξουν την Ελλάδα, η εν λόγω εφημερίδα επικαλείται έγγραφο με την ονομασία «Pandora / Yunanistan.doc» όπου αναφέροντας τα παρακάτω, ξαναεπιχειρείται - αόριστα- η εμπλοκή Ελλήνων: « Οι πληροφορίες που ζητούνται αναφορικά με το σχέδιο D/A από τους Γερμανούς , τους Γάλλους και τους Ισραηλινούς θα χρησιμοποιηθούν» . Στο έγγραφο αναφερεται πως θα πρέπει να υπάρξει επαφή με τους Γερμανούς και ότι για ένα μυστικό σχέδιο που θα εξασφαλιστεί , ενδέχεται οι Ελληνες να κάνουν καλή πληρωμή».

Κατά την ανάκριση για την στρατιωτική κατασκοπεία εξασφαλίστηκαν λεπτομέρειες αναφορικά με το παζάρεμα πληροφοριών οι οποίες εξασφαλίστηκαν με τις Υπηρεσίες Πληροφοριών ξένων κρατών.
onalert


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *