ροή ειδήσεων

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΟΝΑΝΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατερ Κονανος Ανδρέας ηταν προσκεκλημένος της Μητροπόλεως Ροδου για να μιλησει στη Σχολη Γονέων και κατόπιν αλλη μια συζήτηση στον Ευαγγελισμό Ροδου. Οι ομιλιες του ηταν φανταστικές...
και ανέλπιστα μάζεψε παρα πολυ κόσμο οπου τον απόλαυσαν με τα ωραια χριστιανικά του διδάγματα. Ελπίζουμε να ειναι και παλι γρήγορα κοντα μας.

Λίγα λόγια για τον π.Aνδρέα Kονάνο
Ο π. Ανδρέας Κονάνος γεννήθηκε στο Μόναχο Γερμανίας το 1970. Κατάγεται από τα Ιωάννινα, έζησε στην Αλεξανδρούπολη, στο Μόναχο κι απ' το 1977 στην Αθήνα. Τελείωσε το κλασικό Λύκειο στο Περιστέρι και σπούδασε Θεολογία στην Αθήνα.

Από φοιτητής έκανε κατηχητικά, χριστιανικές ομάδες, συμμετείχε σε κατασκηνώσεις χριστιανικών αδελφοτήτων και μητροπόλεων ως ομαδάρχης ή αρχηγός. Διδάσκει στο ιδιωτικό Λύκειο «η Ελληνική Παιδεία» απ' το 1993.

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τον χειροτόνησε διάκονο το 1999 και το 2000 πρεσβύτερο κι αρχιμανδρίτη. Ανέλαβε στην ενορία του φοιτητικές συναντήσεις, αγρυπνίες, ομιλίες, καθώς και διαλέξεις σε σχολές γονέων και πνευματικά κέντρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το 2006 άρχισε την εκπομπή «Αθέατα Περάσματα» στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας. Αυτό έγινε αφορμή να δεχτεί προσκλήσεις για ομιλίες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αμερικής.

Η επαφή του με τα Ιεροσόλυμα, το Άγιον Όρος και με γέροντες εντός κι εκτός αυτού, αποτελούν πηγή δύναμης στη ζωή του. Τον διδάσκουν όμως πολλά κι οι μαθητές του, αλλά κι απλές ψυχές πονεμένων, γονέων, ασθενών, αμαρτωλών...

Εύχεται κάποτε να τον διδάξουν και οι αμαρτίες του την ταπείνωση.

Και οι τόσες ευεργεσίες του Κυρίου, την αγάπη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Parapona-Rodou

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε