ροή ειδήσεων

Απογοήτευση για την εκδήλωση στο δημαρχείο

Ντροπή στο δήμαρχο για την χθεσινή βραδιά στο Δημαρχείο... δεν σεβάστηκε τα παιδάκια και τον κόσμο που πήγε να δούνε τα πυροτεχνήματα και έφυγαν απογοητευμένοι.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/1/13 20:50

    Tι έγινε στο Δημαρχείο,η απογοήτευση από που προέρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/1/13 21:12

    Ξανακατεβαινει στις εκλογες και περιμενει να τον ξσναψηφισετε!!! Ξυπνατε ρεεεεεε!!!αυτος καλα τρωει! Τα παιδια μας ποιος τα σκεφτετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/13 21:31

    Αμα θες πυροτεχνηματα πληρωσε τα απ την τσεπη σου. Που ειναι γραμμενο οτι πρεπει να σου πληρωνουμε τα πυροτεχνηματα με τους φορους μας;; Ο τσαμπας εισαι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/1/13 21:45

    Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ.ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/13 13:21

      ANTE MWRH KARAGOUNA GYRNA STH STANH KAI TA PROVATA SOU.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/1/13 21:49

    Εδώ δεν υπάρχει ευρώ στο ταμείο του δήμου και οι υπάλληλοι έχουν να δουν λεφτά κάτι μήνες και εσύ μας μιλάς για πυροτεχνήματα ρε καραγκιόζη; Αν θες πυροτεχνήματα τράβα στην κάπα καμπάνα. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο άλλος θέλει πυροτεχνήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/13 13:21

      ESY TRAVA STH LAMDA KAMBANA PALIOMALAKA HLI8IE.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/1/13 23:03

      ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΧΑΛΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ. 27 Χ 100= ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ...ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ..ΑΜΕΕΕ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ...ΑΜΕ....ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ...ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ....ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛΦ....ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΙΠ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/1/13 22:20

    Άντε ρε νούμερα πρώην βρωμοπασόκοι νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που υποστηρίζετα αυτόν τον άχρηστο,να ήταν μόνο τα πυροτεχνήματα, η εικόνα της Ρόδου είναι τριτοκοσμική ,σκουπίδια ,λακούβες κατεστραμένο εθνικό θέατρο βρωμια και άλλα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/1/13 22:30

    Άντε ρε νούμερα πρώην βρωμοπασόκοι νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που πρεπει να σας πληρωνουμε τα πυροτεχνηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/13 22:53

      ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΟΥΖΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΔΩ ΟΝΑΜΑΣΤΙΚΑ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΝΟΩ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος1/1/13 23:57

    emaass tous rodites den mas pianeis me tipota.an den kanis tipota se brizoun.an kanis kati pali se brizoun.den xeroume ti theloume.oloi mazi mporoume.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/1/13 00:36

    re pedia ta vegalika kanun ton anthropo ? alli den exune na fane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/1/13 02:32

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΑΛΑΛ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ (ΑΦΟΥ ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΟΜΜΑ) ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/1/13 11:06

    sostos 2.32 pame kai psifizoyme remalia agramatoys dimarxoys kai atidimarxoys poy to mono poy kanoyne eine na strimoksoyn kamia ipalilo se kapio meros kai na tis taksoyn kania 8esoyla kai na tin pidiksoyne kai exei pola lamogia kako xrono na exete lamogia toy dimoy RODOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/1/13 14:52

    xaxaxaxaxaxa istte oloi vlakes re oloi tsakoneste anti na sizzitate zwaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/1/13 16:22

    edo den exoun anthropi na fane ta pyrotexnimata mas emaran san den ntreponte osi to kanoun thema ean ypirxan xrhmata den tha pigenan se makakies tha pigenan se ftoxoys simpolites mas pou exoun thn pragmatiki anagki gia ena piato fagito sta paidakia toys akomi kai twra fanikan poso ellhnares einai meriki ntropi pou egine kai sxolio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/1/13 17:44

    Ρε νούμερα εσείς δεν τον ψηφίσετε; Τι θέλετε τώρα; Τέτοια ζώα που είστε, κανονικά δεν θα έπρεπε να είχατε δήμαρχο αλλά τσοπάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/1/13 19:30

    Ψωμί δεν είχαμε τυρί μας ήρθε !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/1/13 20:18

    Για κάντε μια γύρα στο google να δείτε πως έκαναν γιορτές αλλα χωρια και μέρη της Ελλάδας, μέρη που είναι ξεχασμένα και σχεδόν κανεις δεν τα θυμάται, αλλα οι δήμοι και οι δήμαρχοι τους στάθηκαν στο πλευρό των δημοτών τους, και δεν τους πετάξανε μια φάτνη διαλυμένη 10 φωτάκια και μια παιδική χαρά γεμάτη από λαθρομετανάστες Πακιστανούς. Έτσι μας ευχαριστεί ο Δήμαρχος μας για τους ψήφους που πήρε και την υποστήριξη που είχε από τους δημότες του. Κάθεται όλη μέρα στο γραφείο του και περιμένει το θαύμα εξ ουρανού τον άγγελο που θα του κάνει όλες τις δουλειές....ο ακαμάτης και ο άχρηστος δήμαρχος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/1/13 20:24

    o pio hlithios dimaxos eftiaje thn anakiklosi kai opote pameden doyleyeitipote ginomaste rezili

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/1/13 23:51

    Εσύ που κάνεις γύρα στο google κάνε και μια γύρα να δεις πείνα και δυστυχία και εσύ που θέλεις πυροτεχνήματα να τα πληρώσεις όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω.Δηλαδή αν έβαζε ο Δήμαρχος πυροτεχνήματα η τσέπη μας θα γέμιζε λεφτά ή θα φτιάχναμε τα προβλήματα μας ? εδώ δεν πήραμε δώρο για τα παιδιά μας πυροτεχνήματα θέλουμε με τέτοια φτώχεια και πείνα !!!! Τόσα χρόνια που όλοι μας είχαμε λεφτά και (τρέχαμε) από εδώ και από εκεί δεν μας ένοιαζε τίποτα για την πόλη μας και τον κάθε Δήμαρχο !!!! τώρα που δεν έχουμε λεφτά ξαφνικά μας νοιάζουν όλα !!! αντί να κάτσουμε να βρούμε μια λύση να ξεφύγουμε απο αυτή την μιζέρια που μας έχουν επιβάλλει οι εκάστοτε κυβερνήσεις που όλοι μας κάποια στιγμή ψηφίσαμε καθόμαστε και βριζόμαστε μεταξύ μας. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/13 05:20

      ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ. ΑΠΟ ΒΙΛΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΕΙΧΑΝ ΧΟΜΠΗ ΤΙΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ , ΑΛΛΑ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΧΡΗΜΑ. ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΟΥΖΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/1/13 12:45

      ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ, ΜΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ, Α Ι Ρ Ε Τ Ο ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΤΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ, Η ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ. 1ΟΝ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ. 100%!!!! ΚΑΙ 2ΟΝ) ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ ΑΦΟΜΙΩΣΑΝ ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ. ΚΡΙΜΑ!!!!!

      ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΙΑΛΥΣΟΣ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος8/1/13 11:04

    EΓΩ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΕΝ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΩΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΕ4Σ ΜΑΣΕΛΕΣ (ΑΗΔΙΑ) ...ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΘΙΞΟΥΝΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ... ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΤΡΑ,ΠΑΙΔΙ/ΕΓΓΟΝΙ..ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *